Pupcio 18 612 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 8 minut temu, Paolo de Vesir napisał: W ogóle czaicie NIE kupić swojej ulubionej gazetki z powodu tego, że na okładce jest taka a nie inna postać? Zwłaszcza z gry o której się nie wie nic i np. ma się do niej uprzedzenia wynikające jedyne z takiego a nie innego (braku) wychowania? Nieee, w sumie nie ma takich ludzi, to byłoby nieludzkie. To przecież okrągły 300 numer to chyba nic dziwnego że ludzie którzy zbierają gazete x lat chcą mieć numer z okładką która im się najbardziej podoba. Po coś chyba jest te 8 różnych wersji żeby każdy sobie wybrał taką jaką chce Ja bym nie mógł spojrzeć w lustro gdybym kupił taki numer z zielonym power rangersem Cytuj
Paolo de Vesir 9 220 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Kurcze, ale niektórych musi boleć, że ikona Xboxa dostaje jubileuszową okładkę. Cytuj
Ludwes 1 688 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 pupcio, ale powiem Ci, że ta okladeczka z MGSa na żywo wygląda jeszcze lepiej niż te obrazki pokazują każdego miesiąca jest jeden jedyny numer w tym moim kiosku i akurat trafiło mi na taką PETARDĘ 1 Cytuj
wojtas011 564 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Oby u mnie nie były tylko z FF, bo chińskie bajki nadają się tylko do pieca. Cytuj
LeifErikson 1 115 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ej, nie minusujcie za bardzo, ale na moje oko to z czysto kompozycyjnego, wizualnego, graficznego punktu widzenia (zapominając o sympatiach platformowych) najlepsze dla mnie są Sonic i Właśnie Halo. Wziąłem Halo z półki i na żywo wygląda naprawdę fajnie moim zdaniem. Cytuj
PiotrekP 1 864 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 (edytowane) Bo okładka z MGS jest najbardziej spójna kolorystycznie. Szary/srebrny Boss z czerwoną łapą idealnie się komponuje z czarnym tłem i złotym 300. Grubością ten PSX jak CDA. Poczta będzie mieć co łamać Edytowane 4 sierpnia 2022 przez PiotrekP Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Kiedy ten PDF? Rozumiem że w prenumeracie wini drukarnia/poczta, ale tu? Przecież to zawsze było wcześniej. Jakieś embargo? Przecież powinno być? Cytat Lipcowy numer dostępny od poniedziałku 04.08 Prenumerata - wysyłka 02.08 (wtorek) Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 <yano>Zabrakło pdfów <yano> Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 3 minuty temu, grzybiarz napisał: Kiedy ten PDF? Już, właśnie wjechał. edit: aha, ale znowu nie da się ściągnąć, bo biała strona xD 1 Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 (edytowane) Jest ku... Jednak nie. Pusty link poki co. Zonk. Poproszę bramkę nr 2. Teras sa 3 bramki. Wszystkie puste. Edytowane 4 sierpnia 2022 przez Jontek80 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Tak jak Konsolite pisze: Roger nie ma na terminowość większego wpływu, poza tym, że ponownie może naświetlić problem. A że z wydawnictwa nikt tutaj raczej nie zagląda regularnie, to pisanie do próżni. Mam nadzieję, że Łapusz przyjdzie za pół roku i wyjaśni, skąd opóźnienie w jubileuszowym pdfie. Ja już gotowy na wypad do kiosku. 1 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 @Konsolite egzemplarz autor... jaki? XD Ja sobie zamówiłem ze strony okładkę z Larą. Jednak największe... pokłady nostalgii Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Też mam swój egzemplarz, jednak popełniłem błąd taktyczny, że nie poszedłem z samego rana. Straszna patelnia jest na mieście. Pies jebał władze miasta za wycinanie drzew! Do tego wyniosłość wydarzenia, a także szacunek dla marki wymagał tego, żeby pójść jednak w długich spodniach. Powiedziałem sobie, że wezmę pierwszą lepszą okładkę byle tylko nie z szefem kuchni. Na szczęście w pierwszym lepszym kolporterze była okładka z Old Leosiem, więc od biedy może być. A numer faktycznie, gruby jak Walaszek, będzie co czytać na hamaku. Cytuj
Shen 9 681 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 3 minuty temu, Kmiot napisał: Tak jak Konsolite pisze: Roger nie ma na terminowość większego wpływu, poza tym, że ponownie może naświetlić problem. Wpływu nie ma, ale ma bezpośredni kontakt z tym co ma Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 będziemy o tej hucznej premierze #300 wspominać w 350 numerze 1 Cytuj
łom 2 015 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 8 linków do pdf-ów, wszystkie niedziałające xd Może do 20stu dobiją Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 8 minut temu, Kmiot napisał: Tak jak Konsolite pisze: Roger nie ma na terminowość większego wpływu, poza tym, że ponownie może naświetlić problem. A że z wydawnictwa nikt tutaj raczej nie zagląda regularnie, to pisanie do próżni. Mam nadzieję, że Łapusz przyjdzie za pół roku i wyjaśni, skąd opóźnienie w jubileuszowym pdfie. Ja już gotowy na wypad do kiosku. To Ty czy Messi? Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Żeby nie było: uważam, że problemy trzeba stale naświetlać, tylko akurat tutaj w temacie kontakt z kimkolwiek z wydawnictwa jest jaki jest. Roger też z pewnością ma ciekawsze sprawy na głowie (np. odpoczynek) niż uganiać się za kwestiami, które nie leżą w jego kompetencjach. A z tymi pdf to trochę śmiech, bo TAKA PREMIERA, a dobrego linka dać się nie udało. 4 minuty temu, Jontek80 napisał: To Ty czy Messi? Wszyscy nas mylą. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 12 minut temu, łom napisał: 8 linków do pdf-ów, wszystkie niedziałające xd Może do 20stu dobiją WŁAŚNIE coś jest nie teges, bo zawsze był jeden link z kilkoma okładkami, a po co aż 8 linków? Mam pobrać 8 plików? Bez sensu Cytuj
Butt 3 435 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 1 minutę temu, grzybiarz napisał: WŁAŚNIE coś jest nie teges, bo zawsze był jeden link z kilkoma okładkami, a po co aż 8 linków? Mam pobrać 8 plików? Bez sensu Będziesz mógł powysyłać pozostałe rodzinie i znajomym. 1 Cytuj
łom 2 015 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Może jakiś praktykant wrzuca każdą stronę oddzielnie? Cytuj
Roger 2 092 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 4 sierpnia 2022 W kwestii PDF-ów był jakiś problem techniczny wczoraj, źle wyświetlały się grafiki, dzwoniłem teraz do ekipy, która je wrzuca, że linki nie działają mam nadzieję, że szybko to naprawią. Mamy trochę w redakcji sajgon, bo masa zamówień, również mailowych, bo różne firmy (niektóre pierwszy raz składają takie zamówienia) zamawiają po kilka a nawet kilkanaście sztuk, niektóre saloniki już zgłaszają braki (a dostawa była rano), inne nie dostały w ogóle numeru, co nie jest niestety od nas zależne. Jest spory młyn. Dziś do druku zjeżdża też Zerowy, więc sporo się dzieje, za wszelkie problemy przepraszam. 4 2 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Człon "Extreme" zobowiązuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi