Shen 9 689 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 13 minut temu, Roger napisał: Dziś do druku zjeżdża też Zerowy, więc sporo się dzieje, za wszelkie problemy przepraszam. Jeszcze film w tym miesiącu 1 1 Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Allegro oczywiście nie wysłane więc pękłem i kupiłem w kiosku. Mieli tylko ta beznadziejna okładkę z residentem, więc czekam na przesyłkę z tekkenem i mgsem. A teraz czytanko -dzień dobry ja po psx extreme -proszę -mmm a ma pani z inną okładka? -nie -to poproszę ta Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Mogę udostępnić pdf`a, mimo że nie powinien, to jeśli ktoś chce - niech da znać Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Gdyby kazdy numer wzbudzał podobne zainteresowanie, to przez jakis czas pismo pewnie nie musiałoby się martwic o to czy przetrwa 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 16 minut temu, Konsolite napisał: Mogę udostępnić pdf`a, mimo że nie powinien, to jeśli ktoś chce - niech da znać nie wysyłaj tego nikomu, spokojnie, mamy czas. Masz w jednym pliku 8 okładek? Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Teraz, grzybiarz napisał: nie wysyłaj tego nikomu, spokojnie, mamy czas. Masz w jednym pliku 8 okładek? Aye, all in one Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 numer upolowany, niestety okładka z Jinem ( RE :/) ale już mi sie starej nie chciało tłumaczyć czemu szukamy gazetki z inną okładka Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 ostatni raz kupiłem jakąś gazetkę o grach gdzieś 2007 r. ale dla tego 300 numeru zrobię wyjątek. Oczywiście będę polował na okładkę z zieloną ikoną gier wideo Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Słupek 2 183 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 sierpnia 2022 chyba nie ma okładki z Crociem 11 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 A u mnie idealne trafienie, chciałem okładkę z Zeldem albo Leonem. Numer jest genialny i tak mocno nostalgiczny że powinniście dodawać husteczki Fajnie zobaczyć w HP dawno nie widziane twarze (Star), ale brak Shivy mnie dziwi, ileż można mieć focha o jakieś stare sprawy. Co tam jeszcze.. Mielu fajnie napisał i pokazał ciekawe okładki których nie było i może z czasem dowiemy się od niego, jak to było na prawdę z upadkiem Neo Plusa, hehe. Teraz biorę się za wypociny Ściery. Recenzja Stray trochę mnie wkurzyła, dostaliśmy takie indie cudo, a typ narzeka że kocie łapki prześwitują przez obiekty. Ech.. Z tego miejsca chciałbym podziękować wszystkim byłym i obecnym redaktorom naszej ulubionej gazetki. Jesteście po prostu de best! Od marca 2005 (numer 91) jestem z wami co miesiąc. Czytałem przeróżne czasopisma o grach, ale o żadnym nie mogłem powiedzieć że to jest moje ulubione. Aż natrafiłem w kiosku na Psx Extreme, które zachwyciło mnie wszystkim, z obleśnym humorem i luzem na czele Życzę kolejnej trzysetki i żeby pismo zdobywało kolejnych fanów, konsolowych maniaków. 3 1 Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Shiva się niedawno rozwlekle wypowiedział na forum, myślę że starczy Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 34 minuty temu, Konsolite napisał: Mogę udostępnić pdf`a, mimo że nie powinien, to jeśli ktoś chce - niech da znać Jeszcze chwile poczekam. Lepiej bys zrobil jakbys dawal zapowiedzi o czym bedzie w plusie. Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Te, które chciałem kupiłem - z MGS i Master Chiefem <3 Jutro mam urodziny, więc zrobiliście mi doskonały prezent Od czwartego numeru jestem z Wami. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 2 minuty temu, maciucha napisał: Shiva się niedawno rozwlekle wypowiedział na forum, myślę że starczy W jakim temacie jeśli można spytać? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 5 minut temu, aux napisał: Fajnie zobaczyć w HP dawno nie widziane twarze (Star), Lokiego tylko mi brakuje jeszcze. Cytuj
[InSaNe] 2 504 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Na dół w tym dziale przewiń, temat "co było pierwsze". Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 2 minuty temu, Wolny napisał: W jakim temacie jeśli można spytać? Epopeja zaczyna się tutaj Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 3 minuty temu, aux napisał: A u mnie idealne trafienie, chciałem okładkę z Zeldem albo Leonem. Numer jest genialny i tak mocno nostalgiczny że powinniście dodawać husteczki Fajnie zobaczyć w HP dawno nie widziane twarze (Star), ale brak Shivy mnie dziwi, ileż można mieć focha o jakieś stare sprawy. Co tam jeszcze.. Mielu fajnie napisał i pokazał ciekawe okładki których nie było i może z czasem dowiemy się od niego, jak to było na prawdę z upadkiem Neo Plusa, hehe. Teraz biorę się za wypociny Ściery. Recenzja Stray trochę mnie wkurzyła, dostaliśmy takie indie cudo, a typ narzeka że kocie łapki prześwitują przez obiekty. Ech.. Dokładnie! Super jest też te kilka stron z wypowiedziami ludzi z branży - masa znanych nazwisk z game devu i mediów. Nawet reprezentacja CDA się znalazła i to z całkiem odważnym stwierdzeniem na początku. Jest też Radek z Polsat Games, ale bez współprowadzącego... 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 3 minuty temu, LeifErikson napisał: Jest też Radek z Polsat Games, ale bez współprowadzącego... Co Ty tym Radkiem tak się rajcujesz (już drugi raz)? Pracujesz dla muzo.fm? Cytuj
LeifErikson 1 116 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Teraz, grzybiarz napisał: Co Ty tym Radkiem tak się rajcujesz (już drugi raz)? Pracujesz dla muzo.fm? Nieee, bardziej mnie to bawi/ciekawi w kontekście nieobecności jego kolegi z programu, bo trochę się jednak w Szmatławcu udzielał, do pewnego momentu. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Aż mnie naszła ochota dokupić nr1 i 200, ale pewnie ceny z kosmosu za jedynke Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 19 minut temu, Słupek napisał: chyba nie ma okładki z Crociem Croc xD Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 No ale żeby tak z Allegro jeszcze nie wysłać… Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 46 minut temu, Jontek80 napisał: Jeszcze chwile poczekam. Lepiej bys zrobil jakbys dawal zapowiedzi o czym bedzie w plusie. Zajawka jest ret2go Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Konsolite napisał: Zajawka jest ret2go Moze jakby to bylo oglaszane wczesniej to na niektóre numery moze ludzie by jednorazowo dorzucali na patrona. Ps ja czekam dalej cos o ace combat. Ostatnio skonczylem Lost odyssey i lepsze to niz teraz co gram live a live. Czekam na kolejny rpg od Sakaguchiego, czyli The last story. Udalo mi sie dorwac z niemczech za 40 funtow. To i tak rewelacyjna cena. Kolejne co by mnie interesowalo w plusie to wlasnie gry Sakaguchiego choc to chyba nie twoj ulubiony temat. Edytowane 4 sierpnia 2022 przez Jontek80 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi