Konsolite 563 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 1 minutę temu, Jontek80 napisał: Moze jakby to bylo oglaszane wczesniej to na niektóre numery moze ludzie by jednorazowo dorzucali na patrona. To kwestia do poruszenia z Rog Er`em... Ja chciałem dawać zajawki tak na początek miesiąca, co będzie w Extreme Plus, ale to ma być niespodzianka czy coś takiego... Podobnie jak z udostępnianiem wersji cyfrowej E+ tak miesiąc, dwa po premierze Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Do kasacji. Słońce za bardzo przygrzało xd 1 1 Cytuj
łom 2 012 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 4 minuty temu, Konsolite napisał: To kwestia do poruszenia z Rog Er`em... Ja chciałem dawać zajawki tak na początek miesiąca, co będzie w Extreme Plus, ale to ma być niespodzianka czy coś takiego... Podobnie jak z udostępnianiem wersji cyfrowej E+ tak miesiąc, dwa po premierze Już to dawno pisałem ale powinna być opcja prenumeraty premium gdzie za zeta dwa więcej jest E+ na papierze, bo tak szczerze pdf-ów nie lubię czytać. A chyba bardziej opłaca się drukować więcej 'specjalnych' egzemplarzy niż tylko dla tych 40 patronów w progu 100+. Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Właśnie kupiłem z Jinem w kiosku (lara zamowiona, bedzie w folii do segregatora). Ludzie dziwnie się patrzyli kiedy pomrukiwałem przy kasie: "wow, ale gruby. Jak blyszczy na slońcu. Ledwo sie w rekach miesci. Trzeba bedzie sie napracować, zeby skonczyc". Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 3 minuty temu, K.Adamus napisał: Ludzie dziwnie się patrzyli kiedy pomrukiwałem przy kasie: "wow, ale gruby. Jak blyszczy na slońcu. Ledwo sie w rekach miesci. Trzeba bedzie sie napracować, zeby skonczyc". Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 8 minut temu, K.Adamus napisał: Ludzie dziwnie się patrzyli kiedy pomrukiwałem przy kasie: "wow, ale gruby. Jak blyszczy na slońcu. Ledwo sie w rekach miesci. Trzeba bedzie sie napracować, zeby skonczyc". I TEN zapach Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Cytat Od giełdziarza do sklepikarza - Norby Uczciwy człowiek, jak Sony dało ciała i wersja GOTY The Last of Us na PS3 z dodatkiem Left Behind wyszła bez tego dodatku , to oddał sumiennie 50zł w ramach zadośćuczynienia. Oczywiście jak już Sony się ogarnęło to mu to 50zł zwróciłem Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 omijajcie empiki - same master szefy i zielone rajtuzy natomiast Inmedio wysublimowany gust - snake, sonic, jin kazama graczu wybierz mądrze 1 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 ja u niego kupiłem kiedyś kabel do ładowania psp - za pobraniem. I okazało się że jednak pasuje z aparatu czy czegoś. Nie odebrałem i mu przelałem za wysyłkę żeby "redaktor PSX Extreme nie był stratny". Dziś takich klientów Norby ze swiecą szuka, podobno A i polecam u niego zregenerować płyty CD/DVD, przymierzam się do wysłania kolekcji PSXa ale się trochę cykam. Może wyślę w kilku paczkach, żeby nie było jak ze smoleńskiem Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Kupiony u mnie, okładeczka z Sephirothem. Piękne wydanie, okraszone komentarzami, wspomnieniami redaktorów. Leona niestety nie widziałem. Cytuj
MYSZa7 8 959 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 39 minut temu, nero2082 napisał: omijajcie empiki - same master szefy i zielone rajtuzy natomiast Inmedio wysublimowany gust - snake, sonic, jin kazama graczu wybierz mądrze Empik na Aleja Bielany we Wro jest MGS albo Master Chief Cytuj
michal 558 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 u Norbego kiedyś za czasów studenckich wymieniałem gry na PS2. Za stawki które jemu były przychylne, ale chuj. Niech mu się powodzi. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Z Allegro już rozsyłają, u mnie wysłali godzinkę temu, może dojdzie na jutro. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 4 godziny temu, Roger napisał: masa zamówień, również mailowych, bo różne firmy (niektóre pierwszy raz składają takie zamówienia) zamawiają po kilka a nawet kilkanaście sztuk, niektóre saloniki już zgłaszają braki (a dostawa była rano), inne nie dostały w ogóle numeru Jakbym Yaczesa slyszal. Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 W tym czasie już przeszedłem, a teraz zaczynam drugie przejście z innymi wyborami stron. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Kupione ładnie z okładką z Zeldy. Była jeszcze z tym typem w kaksu ale wiadomo Cytuj
nero2082 822 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 tak czytam sobie tradycyjnie od tyłu no i wychodzi na to że to jest genialny numer. tak od 110 strony wzwyż nie ma ani jednego nudnego artykułu, wszystko w punkt natomiast wszystko co jest tematem numeru, przygotowane pod to materiały to w ogóle jakiś kosmos, wszyscy którzy dorzucili swoją cegiełkę tu są i mają mocne arty (Norby, Ściera, Kali, Koso, Myszaq), z ficzuringiem Miela i N+ oraz kawalka pl branży. no wow, to nie jest taki odbębniony jubileusz tylko czuć że to jest specjalny numer, "ten papier ma znaczenie" no kurła GOAT numer się zapowiada, a nie miałem na niego hypu, bardziej na ten "0" gdzie będą te wszystkie recki tomb raider soul blade'y itp co za błąd, Szmatławiec (niezła ta gruba oprawa btw, dlatego z wielkiej litery xd) dostarcza top top kontent już teraz Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 (edytowane) Ja pier..le sciaga sie. Duzo reklam. Poki co co druga strona. Ale i tak sie jaram. W papierze dopiero za 2 tygodnie. Edytowane 4 sierpnia 2022 przez Jontek80 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 3 godziny temu, aux napisał: Od marca 2005 (numer 91) jestem z wami co miesiąc Najlepszy numer więc nie dziwne, że zaskoczyło. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 (edytowane) Mam podobne odczucia co nero2082, choć w sumie dopiero druga godzinka lektury leci. Świetnym pomysłem było odpuszczenie wtórnych wspominek i pójście w bardziej osobiste artykuły w tematach numeru. Wszystkie te tematy są naprawdę mega ciekawe. Do tego prehistorii też nie brakuje dzięki Ścierze i Fenixowi. Hydeparki zgredow sprzed lat - rewelacja. Nostalgia się wylewa z tych malutkich ramek, które by pasowało czytać z lupą, jak za dawnych lat. Do tego masa tradycyjnej publicystyki i felietonów. Najlepszy numer jubileuszowy w historii? Zdecydowanie. Najlepszy numer w ogóle? Myślę, że tak. Chylę czoła. Edytowane 4 sierpnia 2022 przez LeifErikson Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Panie Roger a gdzie extrime plus? Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Dzisiaj dostałem link z trackingiem i już jest w drodze. Nie liczę że jutro dojdzie, ale może poniedziałek. Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 4 godziny temu, Roger napisał: W kwestii PDF-ów był jakiś problem techniczny wczoraj, źle wyświetlały się grafiki, dzwoniłem teraz do ekipy, która je wrzuca, że linki nie działają mam nadzieję, że szybko to naprawią. Mamy trochę w redakcji sajgon, bo masa zamówień, również mailowych, bo różne firmy (niektóre pierwszy raz składają takie zamówienia) zamawiają po kilka a nawet kilkanaście sztuk, niektóre saloniki już zgłaszają braki (a dostawa była rano), inne nie dostały w ogóle numeru, co nie jest niestety od nas zależne. Jest spory młyn. Dziś do druku zjeżdża też Zerowy, więc sporo się dzieje, za wszelkie problemy przepraszam. Udostepniono numer ale bez plusa. Mozna to poprawic jeszcze i dac znac kiedy bedzie wlasciwy? Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 (edytowane) No ale ze trafia zdjęcia mojej gęby do 300 - jubileuszowego numeru to nigdy bym nie pomyślał. Wspaniałe uczucie Edytowane 4 sierpnia 2022 przez LiŚciu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi