Skocz do zawartości

PSX Extreme 300

Featured Replies

Opublikowano

Z Jinem okładka wpadła.

Panna dzwoni i mowi ze jest jeszcze z jakimś niebieskim ludzikiem :yao: Myślałem, ze Link, ale to Sonic. Stanęło na Tekkenie.

Zabieram się za czytanie.

• Odpowiedzi 745
  • Wyświetleń 69,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• PSX Extreme #300               Lipcowy numer dostępny od poniedziałku 04.08 Prenumerata - wysyłka 02.08 

• LeifErikson ladnie to ujął, że czasem brakuje tego braku poczucia bycia "u siebie". Po 14 latach przyzwyczaiłem się już do innego kraju i mam ustabilizowane życie bez większych problemów, ale czasem p

• Panie i Panowie - ogromne dzięki za tyle wspólnego czasu:). To dzięki Wam ten cyrk się kręci!:). Ze swojej strony postaram się obiecać jeszcze z co najmniej jedno 9+ dla bijatyki (no, może niekonieczn

Opublikowano

U mnie w Auchan miłe zaskoczenie pod względem bogactwa wyboru, było aż 5 okładek. Niestety brak Halo czy MGS, ale za to u mnie ląduje Zelda. Wieczorem będzie uczta :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Cudowny numer. Wybaczcie lekkie spojlery :obama:

6owosc.jpg

Opublikowano

Pupcio, odpusc sobie wroclawie we wro bo wzialem ostatnia sztuke z metalem z empiku :)

Opublikowano

Już chciałem w euforii napisać "fuck yeah, w 300 numerze grucha nie ma ani kawałka tekstu!", a potem przewróciłem strony :balon: Nie mogło być zbyt pięknie.

Opublikowano
4 godziny temu, Konsolite napisał:

To kwestia do poruszenia z Rog Er`em...
Ja chciałem dawać zajawki tak na początek miesiąca, co będzie w Extreme Plus, ale to ma być niespodzianka czy coś takiego...

Podobnie jak z udostępnianiem wersji cyfrowej E+ tak miesiąc, dwa po premierze

Mozesz samego plusa gdzies udostepnic? Akurat jego braklo w pdfie.

Opublikowano
Godzinę temu, LiŚciu napisał:

No ale ze trafia zdjęcia mojej gęby do 300 - jubileuszowego numeru to nigdy bym nie pomyślał. Wspaniałe uczucie :)

A3E31F50-E96C-4C27-B642-474D550A3258.jpeg

4965C2C9-4CAE-4DDC-8A97-8317E94D2C30.jpeg

który to ty?

Opublikowano

Na pierwszym foto pierwszy z prawej. Na drugim pierwszy z lewej

Opublikowano

właśnie coś kojarzyłem, że kiedyś avka miałeś z tą facjatą, myślałem, że to jakiś artysta zespołu punk rockowego :potter:

Opublikowano

Połowa już jest. Druga połowa do upolowania :banderas:

20220804-185503.jpg

Opublikowano

Kocham psxa ale to juz jest szalenstwo. Za 20 lat do skupu makulatury.

Opublikowano

Po robocie udałem się do osiedlowego kiosku, Pani akurat jadła wafelka i nie zauważyła, że wkładam ryj w okienko. Wykorzystałem jej nieuwagę i dokładnie obczaiłem stojak z czasopismami i jest! Widzę! Aż dwa egzemplarze. Z ekscytacji nie wytrzymałem i powiedziałem "dzień dobry". Zaskoczona ona, zaskoczony wafelek w jej ustach. Ale nie ma czasu na gry wstępne, mówię więc, że poproszę PSX EXTRIM. Ona sięga do stojaka i wyciąga... takiego z Mistrzem Szefem xd

Coś mnie jednak tknęło i pytam: nie ma tam pani innego wariantu okładki, bo jest kilka? Ona wyciąga ten drugi i JEZUSIE I MARYJO MATKO JEZUSA JAK MI ULŻYŁO. To Leon Kameleon Kennedy. Przystojny skurczybyk. Szybko złapałem i mówię "to ja ten wezmę". 

Potem żwawym krokiem do domciu, pogwizdywanie pod prysznicem, a ponieważ jest piekielnie gorąco, to zdążyłem wciągnąć tylko gacie oraz białe rękawiczki. Teraz usiadłem wygodnie i oddaję się pierwszemu przeglądowi zawartości.

Przyznaję, że jestem trochę podjarany.

1659626857264.thumb.jpg.008f971d21507627902290be4cc5fa13.jpg

Opublikowano

fajnie, że sprzedaż idzie, widzę, że magazyn biorą osoby, które od dawna go nie kupowały, najssss

Opublikowano

zaraz ide po swój egzemplarz do swojego ulubionego kiosku. Powiedziałem ekspedientce, że jak nie będzie Pana Węża na okładce to może zobaczyć jedynie u mnie węża w kieszeni hehe :kojima:

Opublikowano
19 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jadę właśnie na poszukiwania w g a l e r i i handlowej, więc wybór powinien być zacny

oczywiście dowolny poza MGSem i Zeldo :cool:

i sanickiem XDDDD wybrany oczywiście

IMG_20220804_194930.thumb.jpg.4ef3aac5e4608ec6236257e8cbf62ed9.jpg

BTW ale bydle, dobrze leży w dłoniach :obama:

Opublikowano

Format 148 stron jest pyszny, chętnie bym płacił dwie dychy co miesiąc za taką ilość stron :fsg: Genialny jest ten numer, gratulacje dla całej ekipy Szmatławca!