Kmiot 13 836 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 8 minut temu, Perez napisał: Ale że Głosu Ludu nie dali... Słowa, które ranią bardziej niż czyny. Perezowi zmieniły się priorytety i zabrał format ze sobą. Wychodzi na to, że tylko Perez może go przywrócić. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 (edytowane) 7 minut temu, Paolo de Vesir napisał: a czemu format wyleciał , pisma? człowiek zawsze liczył po cichu że tam trafi;) To przez ponad 5 lat nigdy Cię tam nie wrzuciłem? :D. Nie na to konto przelewy puszczałeś! A czemu wyleciało... Jak zacząłem Rogerowi tłumaczyć, że aby zebrać forumowe mądrości trzeba przejrzeć wszystkie dodane statusy z miesiąca, to doszedł do wniosku, że to mało kto da radę dźwignąć, żeby nie skończyło się potem wnioskiem o rentę zdrowotną! Edytowane 4 sierpnia 2022 przez Perez Cytuj
Shen 9 674 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Nawet ja się kilka razy załapałem a wezyr nie? Dobre teksty od zgredów, gdzie piszą czym się zajmują, bo wiadomo, że szmatławiec to dodatkowe zajecie. Nie miałem pojecia, że Kali tyle lat zawodowo siedzi w biznesie. Tak samo tekst o Neo+ ciekawy, niby kupowałem przez lata, ale to był zawsze dodatek do PE, no i oni chyba jednak nie byli tak wylewni jak ekipa szmatławca. Czytam dalej Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 16 minut temu, Perez napisał: Ale że Głosu Ludu nie dali... No właśnie, jak sprawę załatwiłeś, że nie dali? :) Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 1 hour ago, MYSZa7 said: fajnie, że sprzedaż idzie, widzę, że magazyn biorą osoby, które od dawna go nie kupowały, najssss Extrima kupowałem do pamiętnego ogłoszenia w magazynie, które informowało nas czytelników o tym że PSX EXTREME przestaje być pismem stricte związanym z konsolą Playstation i otwiera się też na Nintendo, Xboxa oraz Segę. Wówczas jako nie zainteresowany taką zdradą przestałem kupować już od tamtej pory "szmatławca" Ale regularnie czytywałem ponieważ znajomi nadal kupowali. Nie pamiętam, w którym numerze było to ogłoszenie i kiedy dokładnie przestałem ale posiadając numery od 1 do 30 kupione przeze mnie w kioskach dziś regularnie uzupełniam moją kolekcję o brakujące numery. Dziś jestem zdania że skoro jestem na forumku to warto gazetę nadal wspierać. Bez >>nas<< upadnie jak pozostałe. Dlatego też chcę mieć wszystkie 8 egzemplarzy numeru 300 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Coś nie chce mi się wierzyć że w kiosku mają do wyboru dwie okładki. Zawsze mieli tylko jedna Cytuj
Shen 9 674 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Teraz, grzybiarz napisał: Coś nie chce mi się wierzyć że w kiosku mają do wyboru dwie okładki. Zawsze mieli tylko jedna Maja jeszcze jak, tez sie zdziwiłem, bo zazwyczaj w całej okolicy była jedna ta sama. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 27 minut temu, Perez napisał: To przez ponad 5 lat nigdy Cię tam nie wrzuciłem? :D. Nie na to konto przelewy puszczałeś! 21 minut temu, Shen napisał: Nawet ja się kilka razy załapałem a wezyr nie? Byłem byłem i to kilka razy, ale jak raz spróbujesz to chce więcej.:P Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Miałem trochę farta, bo zboczyłem z drogi po pracy żeby nie latać po galeriach i innych takich w tym skwarze. Pani z kiosku najpierw szukała egzemplarza, a potem powiedziała, że w sumie dostaje jedną sztukę od jakiegoś czasu, no i na tej sztuce był Sephiroth. Pieknie wygląda na żywo, nawet nie boczyłem się na brak Snejka Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 U mnie taki retro wieczorek Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Wezyr byl wielokrotnie, nawet w tym nowym formacie z cytatami ze statusow bo ostatnio wrzucalem. Nie pamietacie bo to bylo dawno ale ja jestem na bierzaco z tymi wydarzeniami Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Trzeba przyznać że te forumowe pierdololo na papierze w "Głosie Ludu" od razu jakoś poważniej wyglądało Cytuj
Ludwes 1 688 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 11 minut temu, Mejm napisał: Wezyr byl wielokrotnie, nawet w tym nowym formacie z cytatami ze statusow bo ostatnio wrzucalem. Nie pamietacie bo to bylo dawno ale ja jestem na bierzaco z tymi wydarzeniami potwierdzam, był na sto procent i to nie jeden raz Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 2 minuty temu, dee napisał: Trzeba przyznać że te forumowe pierdololo na papierze w "Głosie Ludu" od razu jakoś poważniej wyglądało Perez tendencyjne to dobieral. W ogole jak wpadl dzisiaj zwalic wine na Rogera xD Kmiot ma wolne wieczory bo nie wkleja 256 gameplayi z yt do bitwy gierek to moglby popatrzec te statusy. Glos ludu fajny byl tylko wyje.balbym te polecanki randomow na dole. W ogole po zmianie wydawcy listy na dwie strony ale podobno wrocily trzy ;/ Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ogólnie to ja bym Listy wywalił na zbyty pysk a dwie strony przeznaczył na jakąs większą integrację z forumkiem. Czyli Głos Ludu plus na przykład - co już kiedyś proponowałem - fotki co lepszych sztosów z "Zakupów Growych". Ewentualnie zamiast polecanek randomów jarających się sabatonem i "Grą o tron" jakieś ciekawsze posty tematów o filmach, serialach, opinie z "Własnie skończyłem", "Własnie zacząłem". Opcji jest cała masa. 8 1 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 45 minut temu, grzybiarz napisał: Coś nie chce mi się wierzyć że w kiosku mają do wyboru dwie okładki. Zawsze mieli tylko jedna W moim sklepie 2 sztuki z Lara i jedna z Jinem. Najwidoczniej się zdarza Cytuj
Shen 9 674 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 5 minut temu, dee napisał: "Własnie skończyłem", "Własnie zacząłem". Opcji jest cała masa. Tam jest sporo fajnych tekstow, wlasnie dopiero co sciagnalem Outer Wilds z polecenia uzytkownika @Kmiot Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 U mnie w sklepiku osiedlowym, do którego zresztą właściciel zaczął zamawiać extrima bo go ocisnąłem z 7 lat temu, były 4 z Jinem i jedna z Sephirothem. Wolałbym Leona ale zawsze to lepszy wybór niż na przykład 4 sztuki z MC. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Poszukiwania zakończone. Wszystkie okładki prócz tej z MGSem były wszędzie. Musiałem jechać do ostatniej mojej nadziei i się spełniło (tylko w dwóch miejscach był po jednym egzemplarzu, resztę można zebrać całkiem łatwo). Jest kozak numer, teraz nie ważne co będzie w skrzynce. Oto on, rocznicowy, oczekiwany jak nigdy, jedyny 300 numer. 3 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Pięknie się czyta ten numer 300. Aż się łezka w oku kręci przy tych wszystkich wspominkach Zgredów, bo człowiek z Wami niemal od początku i wszystkie te "akcje" kojarzy ze starych numerów Szmatławca. Trzeba czytać na raty, bo już nie ma czym łez ocierać ze wzruszenia. @Roger gratuluję tych 300 numerów, kawał pięknej historii, z którą byłem i jestem na bieżącą. Jak sobie człowiek pomyśli jakim gnojkiem był idąc do osiedlowego kiosku po swój pierwszy numer Szmatławca, to aż się ciepło na serduszku robi. A tu cyk, numer 300 i przybyło 25 lat na karku. Mam nadzieję, że poprowadzisz ten "bajzel" na tyle dobrze i wytrwale, by moje wnuki mogły się na forumku wypowiedzieć o numerze 600. PS. Reklama better. gaming agency, to stylem chyba powinna być w numerze 0? Może Romek złe pliki dał do proofa ;-) Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Gratulacje panowie i panie, że pismo trwa tyle lat i trzyma najwyższą jakość. Nie czytam od początku. W tamtych czasach byłem pecetowcem więc czytałem inne pisma. Potem trochę błądziłem w czasach konsolowych aż przestałem czytać. Wróciłem może z 4 lata temu jak kupiłem numer na wakacjach i bardzo mi podeszliście. Zdecydowałem się na prenumeratę i ciągle jestem zadowolonym czytelnikiem. Buziaki dla całej redakcji. Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 37 minut temu, dee napisał: Ogólnie to ja bym Listy wywalił na zbyty pysk a dwie strony przeznaczył na jakąs większą integrację z forumkiem. Czyli Głos Ludu plus na przykład - co już kiedyś proponowałem - fotki co lepszych sztosów z "Zakupów Growych". Ewentualnie zamiast polecanek randomów jarających się sabatonem i "Grą o tron" jakieś ciekawsze posty tematów o filmach, serialach, opinie z "Własnie skończyłem", "Własnie zacząłem". Opcji jest cała masa. 30 minut temu, Shen napisał: Tam jest sporo fajnych tekstow, wlasnie dopiero co sciagnalem Outer Wilds z polecenia uzytkownika @Kmiot Jakby tak było to z mojej strony polecialaby prenumerata od razu. "Własnie skończyłem" oraz "Własnie zacząłem" to diamentowe tematy forumka gdzie nie raz opisy zapomnianych gier ponownie pobudzały wyobraźnię zagrajmerow, a nawet można czasem odkryć perłę, która w świetny sposób została opisana przez ogrywajacego. Podpisuje się pod tym pomysłem obiema rękami. Cytuj
Pupcio 18 607 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ja bym dał "wrzuć screena" I czytelnicy zobaczyliby moje screeny z duszą z rdr1 na ps3, przemyśl to redaktorze naczelny Rożer Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Jak już lecicie z prywaciarzami, to w związku z pojawieniem się Norbiego, nie widzę innej opcji niż w #301 wywiad z Czezkym i kullisy wizyt w Bizariuszu. Cytuj
Shen 9 674 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Teraz, maciucha napisał: Jak już lecicie z prywaciarzami, to w związku z pojawieniem się Norbiego, nie widzę innej opcji niż w #301 wywiad z Czezkym i kullisy wizyt w Bizariuszu. Czezky to by mogl dostac jakis stały kącik, mysle, ze ma mase historii, szczegolnie o klientach xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi