Opublikowano 4 sierpnia 20222 l W dniu 4.08.2022 o 19:26, Shen napisał(a): Maja jeszcze jak, tez sie zdziwiłem, bo zazwyczaj w całej okolicy była jedna ta sama. U mnie nawet 3 były do wyboru ; >
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l Ten Liściu co wychujał ekipe z game time i się zmył po kilku odcinkach, to ten sam co w cw walczy w imie sonki?
Opublikowano 4 sierpnia 20222 l W dniu 4.08.2022 o 22:02, Shen napisał(a): Ten Liściu co wychujał ekipe z game time i się zmył po kilku odcinkach, to ten sam co w cw walczy w imie sonki? Ten sam. Ale raczej nikt nikogo nie wychujał.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 4.08.2022 o 19:56, Mejm napisał(a): Perez tendencyjne to dobieral. W ogole jak wpadl dzisiaj zwalic wine na Rogera xD Kmiot ma wolne wieczory bo nie wkleja 256 gameplayi z yt do bitwy gierek to moglby popatrzec te statusy. Glos ludu fajny byl tylko wyje.balbym te polecanki randomow na dole. W ogole po zmianie wydawcy listy na dwie strony ale podobno wrocily trzy ;/ Doglebna analiza kazdego wpisu, a ten mi tu o tendencyjnym doborze! No, moze tylko czasami kierowalem sie liczba reakcji ;). A zwalac winy nie ma powodu na nikogo - nie pierwszy to dzial, ktory po ilus tam numerach sie zawinal. Chociaz Roger juz na mnie krzyczy, ze jak przypomnialem, to teraz mam do kolejnego numeru zrobic GL!
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Txt od Miela na propsie. Ekipa N+ ogólnie na plus, tylko Banan mi przypomniał dlaczego nie przepadałem za jego txt. Przyrost formy nad treścią, no ale nie ukrywał ze czuł się lepiej będąc po drugiej stronie. I po latach nie ma problemu z przyznaniem się do wiadomego procederu w tamtych czasach. Na konkurencyjnym forum bronili to swego czasu, ze tak nie było Temat wojenek tez nie został pominięty. Przyjąłbym jubileuszowy numer z takimi wspominkami.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 06:05, iluck85 napisał(a): Przyjąłbym jubileuszowy numer z takimi wspominkami. Dude, trzymasz go w rękach.
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Kupiłem wczoraj w Relayu na dworcu, były tylko dwa egzemplarze, słabo. Po okładce z Jinem i Soniciem, mniejszy wstyd było wziąć Jina tym bardziej, że na kasie jakaś fajna dupeczka Miałem przeczytać jutro przy kawce, ale po tych spoilerach w temacie to chyba już nie ma sensu :v Pewnie pozostanie mi wąchanie, tej przyjemności nie da się zepsuć żadnym spoilerem na forum XD Edytowane 5 sierpnia 20222 l przez number_nine
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l To by było chyba zbyt duże przedsięwzięcie, zależne od osób, które ze szmatławcem mają już niewiele wspólnego. Ale fakt, te teksty wspominkowe wchodzą tak dobrze, że aż chce się więcej. Nawet Dziadu i Star dopisali się do Hyde Parku
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Btw, gdzie da się najprościej przejrzeć spis numerów z okładkami? Wczoraj mnie naszło, żeby przypomnieć sobie który z psxe był moim pierwszym
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 06:05, iluck85 napisał(a): Przyjąłbym jubileuszowy numer z takimi wspominkami Czy to już czas na książkę o historii PE i N+? Czytałbym jak głupi
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Napisałem już to wcześniej. Widac zainteresowanie numerem zerowym. Koso ma doświadczenie z książkami. @Roger Ogarniaj!!!!
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 06:50, Roger napisał(a): 15 stron o nowym numerze na forumku Numer 0 to przebije
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 05:59, maciucha napisał(a): Kiedy ostatnio w ogóle był głos ludu? 282
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 06:17, number_nine napisał(a): Btw, gdzie da się najprościej przejrzeć spis numerów z okładkami? Wczoraj mnie naszło, żeby przypomnieć sobie który z psxe był moim pierwszym było kiedyś na ppe, ale usunęli to to, a przydatne to cholerstwo było jak nie wiem co teraz to szukaj igły w stogu siana
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 06:50, Roger napisał(a): 15 stron o nowym numerze na forumku Ale by było treści do GL
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 06:17, number_nine napisał(a): Btw, gdzie da się najprościej przejrzeć spis numerów z okładkami? Wczoraj mnie naszło, żeby przypomnieć sobie który z psxe był moim pierwszym u mnie na blogu https://gracz.2ap.pl/kategoria/psx-extreme/
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l Dżizas, ale się FOMO włącza jak tak każdy wrzuca swoje zakupy. A cebulaki-prenumeratoraki muszą czekać, bo na wioskach jak w "Oszczędnym koszyku" poprosisz o PSX Extreme to cię Halina od szatanów wyzwie i zrobi znak krzyża
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l A ja sobie uświadomiłem dopiero teraz, że przy zamówieniu na Allegro jest bonus w postaci tej karty pocztowej z autografami. No kvrwa, przecież to trzeba mieć do kolekcji. Trzeba przyznać, że wiecie jak wyciągać pieniądze od nostalgicznych zbieraczy
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 07:50, LeifErikson napisał(a): A ja sobie uświadomiłem dopiero teraz, że przy zamówieniu na Allegro jest bonus w postaci tej karty pocztowej z autografami. No kvrwa, przecież to trzeba mieć do kolekcji. Trzeba przyznać, że wiecie jak wyciągać pieniądze od nostalgicznych zbieraczy Prenumeratorzy oczywiscie też dostana taki bonus za wierne wsparcie w ciezkich czasach?
Opublikowano 5 sierpnia 20222 l W dniu 5.08.2022 o 07:51, Shen napisał(a): Prenumeratorzy oczywiscie też dostana taki bonus za wierne wsparcie w ciezkich czasach? No mam nadzieję! Chociaż na wszelki wypadek zamówiłem jeszcze Larę i Sonica do kompletu. Oby się nie zdublowało z prenumeratą.