baniek 246 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 1 godzinę temu, Shen napisał: Maja jeszcze jak, tez sie zdziwiłem, bo zazwyczaj w całej okolicy była jedna ta sama. U mnie nawet 3 były do wyboru ; > Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Fantastyczna ta rozmowa ze ścierą. Cytuj
Shen 9 673 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Ten Liściu co wychujał ekipe z game time i się zmył po kilku odcinkach, to ten sam co w cw walczy w imie sonki? 1 Cytuj
LiŚciu 1 305 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 36 minut temu, Shen napisał: Ten Liściu co wychujał ekipe z game time i się zmył po kilku odcinkach, to ten sam co w cw walczy w imie sonki? Ten sam. Ale raczej nikt nikogo nie wychujał. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 9 godzin temu, Mejm napisał: Perez tendencyjne to dobieral. W ogole jak wpadl dzisiaj zwalic wine na Rogera xD Kmiot ma wolne wieczory bo nie wkleja 256 gameplayi z yt do bitwy gierek to moglby popatrzec te statusy. Glos ludu fajny byl tylko wyje.balbym te polecanki randomow na dole. W ogole po zmianie wydawcy listy na dwie strony ale podobno wrocily trzy ;/ Doglebna analiza kazdego wpisu, a ten mi tu o tendencyjnym doborze! No, moze tylko czasami kierowalem sie liczba reakcji ;). A zwalac winy nie ma powodu na nikogo - nie pierwszy to dzial, ktory po ilus tam numerach sie zawinal. Chociaz Roger juz na mnie krzyczy, ze jak przypomnialem, to teraz mam do kolejnego numeru zrobic GL! 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 No to czekamy na #301 i GL. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Kiedy ostatnio w ogóle był głos ludu? Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Txt od Miela na propsie. Ekipa N+ ogólnie na plus, tylko Banan mi przypomniał dlaczego nie przepadałem za jego txt. Przyrost formy nad treścią, no ale nie ukrywał ze czuł się lepiej będąc po drugiej stronie. I po latach nie ma problemu z przyznaniem się do wiadomego procederu w tamtych czasach. Na konkurencyjnym forum bronili to swego czasu, ze tak nie było Temat wojenek tez nie został pominięty. Przyjąłbym jubileuszowy numer z takimi wspominkami. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 3 minuty temu, iluck85 napisał: Przyjąłbym jubileuszowy numer z takimi wspominkami. Dude, trzymasz go w rękach. 1 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Ale cały- tylko wspominki. Nie m@jka np. Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) Kupiłem wczoraj w Relayu na dworcu, były tylko dwa egzemplarze, słabo. Po okładce z Jinem i Soniciem, mniejszy wstyd było wziąć Jina tym bardziej, że na kasie jakaś fajna dupeczka Miałem przeczytać jutro przy kawce, ale po tych spoilerach w temacie to chyba już nie ma sensu :v Pewnie pozostanie mi wąchanie, tej przyjemności nie da się zepsuć żadnym spoilerem na forum XD Edytowane 5 sierpnia 2022 przez number_nine Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 To by było chyba zbyt duże przedsięwzięcie, zależne od osób, które ze szmatławcem mają już niewiele wspólnego. Ale fakt, te teksty wspominkowe wchodzą tak dobrze, że aż chce się więcej. Nawet Dziadu i Star dopisali się do Hyde Parku Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Btw, gdzie da się najprościej przejrzeć spis numerów z okładkami? Wczoraj mnie naszło, żeby przypomnieć sobie który z psxe był moim pierwszym Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 36 minut temu, iluck85 napisał: Przyjąłbym jubileuszowy numer z takimi wspominkami Czy to już czas na książkę o historii PE i N+? Czytałbym jak głupi Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Napisałem już to wcześniej. Widac zainteresowanie numerem zerowym. Koso ma doświadczenie z książkami. @Roger Ogarniaj!!!! Cytuj
Roger 2 092 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 5 sierpnia 2022 15 stron o nowym numerze na forumku 1 Cytuj
Shen 9 673 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 1 minutę temu, Roger napisał: 15 stron o nowym numerze na forumku Numer 0 to przebije 1 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 58 minut temu, maciucha napisał: Kiedy ostatnio w ogóle był głos ludu? 282 1 Cytuj
Ludwes 1 688 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 39 minut temu, number_nine napisał: Btw, gdzie da się najprościej przejrzeć spis numerów z okładkami? Wczoraj mnie naszło, żeby przypomnieć sobie który z psxe był moim pierwszym było kiedyś na ppe, ale usunęli to to, a przydatne to cholerstwo było jak nie wiem co teraz to szukaj igły w stogu siana Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 13 minut temu, Roger napisał: 15 stron o nowym numerze na forumku Ale by było treści do GL 2 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 56 minut temu, number_nine napisał: Btw, gdzie da się najprościej przejrzeć spis numerów z okładkami? Wczoraj mnie naszło, żeby przypomnieć sobie który z psxe był moim pierwszym u mnie na blogu https://gracz.2ap.pl/kategoria/psx-extreme/ 3 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Dżizas, ale się FOMO włącza jak tak każdy wrzuca swoje zakupy. A cebulaki-prenumeratoraki muszą czekać, bo na wioskach jak w "Oszczędnym koszyku" poprosisz o PSX Extreme to cię Halina od szatanów wyzwie i zrobi znak krzyża 1 Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 A ja sobie uświadomiłem dopiero teraz, że przy zamówieniu na Allegro jest bonus w postaci tej karty pocztowej z autografami. No kvrwa, przecież to trzeba mieć do kolekcji. Trzeba przyznać, że wiecie jak wyciągać pieniądze od nostalgicznych zbieraczy 2 Cytuj
Shen 9 673 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 1 minutę temu, LeifErikson napisał: A ja sobie uświadomiłem dopiero teraz, że przy zamówieniu na Allegro jest bonus w postaci tej karty pocztowej z autografami. No kvrwa, przecież to trzeba mieć do kolekcji. Trzeba przyznać, że wiecie jak wyciągać pieniądze od nostalgicznych zbieraczy Prenumeratorzy oczywiscie też dostana taki bonus za wierne wsparcie w ciezkich czasach? Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 21 minut temu, Shen napisał: Prenumeratorzy oczywiscie też dostana taki bonus za wierne wsparcie w ciezkich czasach? No mam nadzieję! Chociaż na wszelki wypadek zamówiłem jeszcze Larę i Sonica do kompletu. Oby się nie zdublowało z prenumeratą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi