number_nine 1 344 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Godzinę temu, grzybiarz napisał: u mnie na blogu https://gracz.2ap.pl/kategoria/psx-extreme/ Tak coś własnie kojarzyłem, że wrzucałeś to kiedyś. Dzięki, jednak konkretnego numeru sobie nie przypomnę, ale na 100% zacząłem kupować (tzn mama kupowała) w 2001 roku. 21 lat kurła :| Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Łe to chyba wjeżdża allegro jak tu takie smaczki dodają Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 22 godziny temu, K.Adamus napisał: @Konsolite egzemplarz autor... jaki? XD Ja sobie zamówiłem ze strony okładkę z Larą. Jednak największe... pokłady nostalgii Doskonale wiesz jaki, każdy wydawca także powinien wiedzieć Cytuj
tajmeniczy czyletnik 31 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Mam i ja! Kupiłem, bo bym się do wtorku zes*ał z utęsknienia Odwiedziłem 5 punktów w poszukiwaniu okładki MGS'a, lecz nigdzie go nie było. Brak też Linka, Leosia i MC. Już wiecie co zamawiać jakby co... 2 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 mmm... nawet Kinga się wypowiedziała o PSX Extreme 1 Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 2 godziny temu, LeifErikson napisał: A ja sobie uświadomiłem dopiero teraz, że przy zamówieniu na Allegro jest bonus w postaci tej karty pocztowej z autografami. No kvrwa, przecież to trzeba mieć do kolekcji. Trzeba przyznać, że wiecie jak wyciągać pieniądze od nostalgicznych zbieraczy Art głów Rednaczy to jak spod ręki Yoji Shinkawy Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Tylko dwa pisma "o gierkach" dobiły u nas do numeru 300 i 25 lat działalności, pięknie prezentują się obok siebie. Ode mnie dla redakcji dozgonny szacun za wytrwałość, podziękowania za comiesięczny kawał dobrej lektury (z Wami od nr 39) i kolejnych 300 numerów życzę 3 Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Re z kiosku. Z allegro zamawiałem mgsa i tekkena, a przyszła lara . Trochę śmieszno, bo wiadomo extrimowy burdel, ale trochę straszno bo kupuje specjalnie więcej niż potrzebuje zeby dać chłopakom zarobić, a nie dostaję tego co chciałem 1 Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Ciekawe czy Roger pozniej sie pochwali nakładem, nie wiem czy dokadne liczby chca ujawniac, ale chociaz ile wiecej numerow zeszło niz w zwyklych miesiach. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 jest pdf ale ten extreme plus to po prostu nie ma w tym wydaniu, czy będzie reupload pliku? Cytuj
oFi 2 490 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) Miał być wąż, ale kwadratowe cycusie Lary również dają radę Na razie przeczytałem tylko wstępniak, ale tyle lektury mnie czeka, że pewnie nie raz będą upadał z kibelka podczas wstawania i po utracie krwi w nogach Edytowane 5 sierpnia 2022 przez oFi Cytuj
Szklarski 15 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) Chciałem dziś poczytać ale już raczej pękłem. Przy W(y)stępniaku Panowie byli red. nacz. zawsze mile czytani, ale wstęp Rogera zrobił swoje. Już Pana nie lubię za sentymentalny kop i napiszę więcej: ta nasza wspólna przygoda MUSI jeszcze potrwać. Bo marzyć nam trzeba. Dzięki Wam za te 300 numerów. Siedzę z Wami od 74 z małymi przerwami (niestety) i jakoś bez Was coś by pękło w moim żyćku. Napis na okładce "25 LAT Z WAMI" nie jest trafiony. To my jesteśmy i mamy szczęście być z Wami te 25 LAT. Dziękuję. Wracam do czytania! Edytowane 5 sierpnia 2022 przez Szklarski 1 Cytuj
BRY@N 1 590 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Kurcze obskoczyłem kilka punktów w mieście i było 2xLink 2xLeon 2xJin i w jednym 2xSonic 2xLink 1xLeon. Już powoli tracę nadzieję Snake? Snake!? Snaaaake! Cytuj
triboy 984 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Może został w kartonie? hehe, łapiecie? W kartonie, hehe 7 Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 W oczekiwaniu na moja "trzysetkę", która właśnie zawitała do paczkomatu, odświeżam stare numery. PE #32. Prorocze słowa czytelnika. Pomylił się tylko o dwa lata. 4 3 Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Chciałbym żeby za 20 lat ludzie nauczyli się usuwać nazwę telefonu z zdjęć Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Czasy czytania listów od deski do deski. Jeszcze dział SMS Power, czy konkurs kopertowy był spoko, grające damy później tez, ale chyba komuś to przeszkadzało? W którym numerze była Dobruchna? Bym se wspomniał Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Czy tam obok jest ten komiks co laura utknela w drzewie? Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 18 minut temu, REZOK napisał: Chciałbym żeby za 20 lat ludzie nauczyli się usuwać nazwę telefonu z zdjęć A ja, żeby ludzie się nie przy###dalali do byle czego. Moze doczekamy. Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Wczoraj nie miałem kiedy kupić i dziś w warszawskim metrze wszedłem do saloniku prasowego... I JEST. I to okładka z Sephirothem, więc jedna z tych, które chciałem. Nie trzeba było szukać, święty graal od razu w łapki. Pan na kasie gadał przez telefon, więc nawet nie zagadałem, ale widziałem, że patrzył z podziwem, że widzi prawdziwego człowieka kultury, czytającego szmatławca, w końcu GRACZA. Piękne uczucie. Potem poszliśmy z żoną do pubu, a PE akurat dumnie w plecaku, to jak ona grzebała coś w telefonie, ja wyciągnąłem i przekartkowałem gazetkę. Wokół większość ludzi to Ukraińcy byli, ale też czułem ich wzrok pełen podziwu i zrozumienia na plecach. Wiedzieli, że oto na naszych oczach tworzy się historia. Piękne uczucie. Spoiler Nawet ona nie narzekała, że znowu gierki, tylko patrzyła z podziwem, wiedząc, że to 25 lat grubej historii. 2 Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Słupsk szanuje Cię Był jeszcze zeld, leon i zielony ranger tommy xD ale wybór był oczywisty 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 To mowicie ze to gejfox a nie gwiazda smierci? Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 W ogóle ten snejk wklejony z czarnym paskiem tła nad głową xD 1 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: grające damy później tez, ale chyba komuś to przeszkadzało? W którym numerze była Dobruchna? Bym se wspomniał Zanim jeszcze napisałem cokolwiek do PSXa to moja żona ukazala sie w grających damach z hełmem VR I jeszcze moj wiersz miłosny dla niej na kartridżu w dziale listy sie pojawił. Kto kojarzy ma u mnie gołdę w KRK XD (slowa dotrzymuje) Edytowane 5 sierpnia 2022 przez K.Adamus Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) Ja się dzisiaj popłakałem wieczorem pod prysznicem, wspominając mój pierwszy kupiony nr ze Spice Girls (po czym od razu zamówiłem, ekhm, tzn. chyba mama mi zamówiła, archiwalne numery i MAM WSZYSTKIE!!!). Dziś miałem ciężki dzień i zamówiony numer z Jinem odebrałem późnym wieczorem z paczkomatu. Tylko przekartkowałem i się poryczałem drugi raz. Prawie całe moje życie (rocznik 85 jestem) to co miesiąc rano do kawki lektura PE, jeden artykuł czy recenzja dziennie to jak jedzenie i picie. Nigdy nie napisałem listu, ale kiedyś byłem w SMS POWER z sucharem "Dlaczego blondynka liże zegarek? Bo tic-tac ma tylko 2 kalorie" oraz ze zdjęciem HC Roomu (dzięki HIV). Ciężko mi coś więcej napisać bo dzisiejszy dzień to dla mnie jakiś taki SYMBOL uciekających czasów, dzień pełen nostalgii. Żonie tłumaczyłem co dla mnie znaczą Wasze mordy, Zgredzi, pokazując jej nowy numer. KOCHAM WAS!!! PS. ś.p. Sentinel- kto pamięta? Edytowane 5 sierpnia 2022 przez _daras_ 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi