Jontek80 234 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 14 godzin temu, marbel007 napisał: Przyszedł numer z prenumeraty ale bez tych pocztówek co pokazujecie. To tylko bonus z zakupów Allegro? Sam numer mega gruby i wspominkowy. Ze 200 numerów mam w półce i w piwnicy. By trzeba zrobić jakiś remanent. Życzę 1000 numerów, ale jak dobrze liczę to jeszcze ponad 50 lat Pytałem czy by mi nie podesłali takiej kartki. Dostałem odpowiedź że wszyscy dostaną z numerem 301. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 a Grabarczyk to nie jest @Nemesis? identyczne mordy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bud 12 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Jest w ogole sens zglaszac sie gdzies z brakujaca prenumerata czy i tak zleja temat? Akurat ten numer jakos z mega obsuwa u mnie bo nadal cisza w skrzynce i troche to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 11 minut temu, Bud napisał: Jest w ogole sens zglaszac sie gdzies z brakujaca prenumerata czy i tak zleja temat? Akurat ten numer jakos z mega obsuwa u mnie bo nadal cisza w skrzynce i troche to lipa licz te 7 dni od premiery kioskowej. zgłosisz problem, a za chwile będziesz miał w skrzynce... tak to wygląda niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 13 minut temu, Bud napisał: Jest w ogole sens zglaszac sie gdzies z brakujaca prenumerata czy i tak zleja temat? Akurat ten numer jakos z mega obsuwa u mnie bo nadal cisza w skrzynce i troche to lipa Jest sens. Dostaniesz nowy, wysłany priorytetem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Jak nie będzie w tym tygodniu to jak najbardziej trzeba zgłosić prenumerata@psxextreme.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 17 godzin temu, Jontek80 napisał: Przyszla ale razem z inna gra. Co teraz? W co grac? Szal zakupowy. Mam jeszcze live a live do skonczenia. No i jeszcze pare innych gierek. Shantae skończysz w "weekend", Last Story to tak 30-40godzin lekką ręką, podobnie jak Live A Live Pytanie na co masz ochotę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 16 minut temu, Shen napisał: Jest sens. Dostaniesz nowy, wysłany priorytetem. Kiedyś tak z play-asia zrobiłem, bo miałem napisane, że po dwóch miesiącach mur beton ma być pod drzwiami. Zgłosiłem i wysłali kolejny egzemplarz tym razem na ich koszt i ze śledzeniem. A między czasie przyszła poprzednia paczuszka Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Jontek80 napisał: Pytałem czy by mi nie podesłali takiej kartki. Dostałem odpowiedź że wszyscy dostaną z numerem 301. U mnie już motywuje do pracy nad nowymi tekstami na stanowisku roboczym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 W dniu 28.07.2022 o 13:05, Bzduras napisał: Jak dostanę z prenumeraty numer z Soniciem to idę szukać Kaliego w jeziorze @Kali pamiętasz może, jak nazywało się to jezioro w Wilkasach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 15 minut temu, K.Adamus napisał: U mnie już motywuje do pracy nad nowymi tekstami na stanowisku roboczym Analogowo to chyba tylko notatki, a nie całe teksty smażysz? Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Teraz, LeifErikson napisał: Analogowo to chyba tylko notatki, a nie całe teksty smażysz? Skrzywienie z polonistyki. Notatki, notatki. Duuuuuzo notatek ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 4 minuty temu, Bzduras napisał: @Kali pamiętasz może, jak nazywało się to jezioro w Wilkasach? Serio Sonic? To ja już nie narzekam na Jina. Okadka z MC by była już lepsza, może nawet ta z Finalem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 6 minut temu, K.Adamus napisał: Skrzywienie z polonistyki. Notatki, notatki. Duuuuuzo notatek ;p Już myślałem, że tak jak Koso w '98 wysyłasz artykuły zapisane długopisem na kartce. W sumie fajne to by było, oldschool na całego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 9 minut temu, Square napisał: Serio Sonic? To ja już nie narzekam na Jina. Okadka z MC by była już lepsza, może nawet ta z Finalem. Za mało szanowałem prenumeratę i takie są najwidoczniej skutki Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 4 minuty temu, LeifErikson napisał: Już myślałem, że tak jak Koso w '98 wysyłasz artykuły zapisane długopisem na kartce. W sumie fajne to by było, oldschool na całego. Prawie XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 21 minut temu, Konsolite napisał: Shantae skończysz w "weekend", Last Story to tak 30-40godzin lekką ręką, podobnie jak Live A Live Pytanie na co masz ochotę? Szante może wpaść na noc jak zona pójdzie do pracy. Skończę tego live a live. Jestem juz w rozdziale z rycerzem. Nie wiem czy cos później jest. Nie sprawdzam żeby nie popsuć sobie przyjemności. Juz jej straciłem sporo bo wszyscy trąbili o tym rodziale z rycerzem. A tak poza tym znalazłem wasz kanał jak pisałeś o nim w hyde parku. Tak sobie słucham w pracy czasami i myślę kim jest Azi. Widzę ze ktoś z branży. Jakoś go nie kojarzę. Czy pisał kiedyś do jakiegoś pisma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 7 minut temu, Jontek80 napisał: Szante może wpaść na noc jak zona pójdzie do pracy. Skończę tego live a live. Jestem juz w rozdziale z rycerzem. Nie wiem czy cos później jest. Nie sprawdzam żeby nie popsuć sobie przyjemności. Juz jej straciłem sporo bo wszyscy trąbili o tym rodziale z rycerzem. A tak poza tym znalazłem wasz kanał jak pisałeś o nim w hyde parku. Tak sobie słucham w pracy czasami i myślę kim jest Azi. Widzę ze ktoś z branży. Jakoś go nie kojarzę. Czy pisał kiedyś do jakiegoś pisma? Azi jest "nowe pokolenie", czyli JuTub itp, ale napisał kilka zdań gościnnie przy okazji artykułu o automatach i druku 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 @Squaredaj zgredom range zgreda Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 No już wspominałem o tym. W dniu 6.08.2022 o 15:37, Square napisał: Za niedługo będzie trzeba chyba listę Zg(Red.)ów na forumku odświeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 41 minut temu, Konsolite napisał: Azi jest "nowe pokolenie", czyli JuTub itp, ale napisał kilka zdań gościnnie przy okazji artykułu o automatach i druku 3D. Widze ze masz caly dysk z Shantae. Masz tez wersje hetai? Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 12 minut temu, Jontek80 napisał: Widze ze masz caly dysk z Shantae. Masz tez wersje hetai? Tylko oficjalne arty. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 43 minuty temu, Square napisał: No już wspominałem o tym. Za niedługo będzie trzeba chyba listę Zg(Red.)ów na forumku odświeżyć. W stopce redakcyjnej, również przydałby się porządek Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Czytam, że Mazzi być może za jakiś czas, wróci do Polski, po tych 14 latach. Chłopie, tu nie będzie już niczego. 14 lat to szmat czasu, nie wiem czy jesteś gotowy na zmiany jakie tu zaszły. --- Tak se przeglądam te miniatury okładek i mam skojarzenia co robiłem w danym okresie. Np. wycieczka szkolna to numer X w plecaku, rozbity łeb i leżenie w szpitalu, to numer Y, opis mojej strony www, to numer Z, szkoła średnia to numery ... Ot, dzieciństwo, dorastanie i życie dorosłe spędziłem z PSX Extreme. Nie wiem, czy to dobrze, czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi