Skocz do zawartości

PSX Extreme 300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupilem kilka lat temu Game Boya micro z Advance wars i Golden sunem za 300zl komplet- wszystko w boxie. Gdzie sam micro poszedł za 450 i gry po 150.

Dc miałem białego, a nie żółtego. Xbox wydmuchany. Nie dostanę już tego w takim stanie w takich cenach. Tego żałuje.

Opublikowano

Ja miałem limitowaną srebrną PS2 fat, którą sprzedałem za jakieś śmieszne kilka stówek dawno, dawno temu. Raz, że teraz byłaby warta pewnie parę tysięcy jak by się znalazł amator, a dwa, że byłby to po prostu zajebisty eksponat. :/ 

O grach to nawet nie mówię, choć tutaj głównie pc-towe.

Opublikowano
38 minut temu, Shen napisał:

Ja sprzedałem w liceum gry z GBA, zeby kupic nowy telefon. Wtedy te gry chodziły za grosze, dziś bym miał z tego ladną sumke. :sapek:

no wtedy byś miał jakiegoś Sony Ericssona, a dziś flagowca od Apple, czy Samsunga :)

Ja sprzedąłem wszystkie swoje demka z PSM (z 15 sztuk) za 30 zł... ja pierrrrr

to człowiek myślał "mam pc, to po co mi starocia?". 

Opublikowano

Najbardziej i tak załuje, ze wypierdalałem pudełka z gier na gameboya, same dyskietki mi zostały. Wyjątek pokemon red i blue, tu mam komplety, ale nie sprzedaje.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, grzybiarz napisał:

no wtedy byś miał jakiegoś Sony Ericssona, a dziś flagowca od Apple, czy Samsunga :)

Ja sprzedąłem wszystkie swoje demka z PSM (z 15 sztuk) za 30 zł... ja pierrrrr

to człowiek myślał "mam pc, to po co mi starocia?". 

Tak sobie tłumaczyłeś, a wtedy 30zl piechotką nie spacerowało :obama: 

To jedyny minus tamtych czasow. Ceny, zarobki nijakie. N64 na tamte czasy i gry po 300/350zl, to był abstrakcja. 
Cała reszta na plus względem tego co jest dzisiaj. Przynajmniej dla mnie.

”na c**j mi ta makalatura, jest internet”

I cyk na murku zostawiłem. 
Dzisiaj bym sobie zerknął w takie N+ z Soniciem na okładce i premiera Dreamcasta, na zdj kolejka pod japońskim sklepem. :sapek:

Edytowane przez iluck85
Opublikowano

Kupilem kiedys w Szwajcarii w sklepie z gierkami nowego, fabrycznie zaplombowanego PSXa jedynie w szarym kartoniku zamiast oryginalnego boxa - okablowanie, DualShock wszystko nowe. Jako, ze chodzilem wtedy do liceum i przycisnelo mnie zeby na jakis weekend troche kasy miec, poszlo na Allegro za jakies ~100zl :facepalm:

• Haha 3
Opublikowano
W dniu 30.07.2022 o 12:27, Shen napisał:

Z Psx Fan była afera, ze komus podjebali opis. No ale Konsolite ostatnio pisał, ze PlayStation Plus brał opisy z gamefaqs, wiec kolejna legenda upadła:frog:

Praktycznie każda gazetka miała opis przejścia, listy ciosów, tabelki  i inne z sieci, zazwyczaj z GamFAQs. Wszystko było kwestią czy to było chamskie Ctrl+C / Ctrl + V bez sprawdzenia, czy jako materiał pomocniczy.
Z PSX Fan to chodziło o listę ciosów do Ready 2 Rumble, którą "redaktor Balon" przepisał z N+...

Opublikowano

tia, coś było np. że nazwy ciosów były zmyślone przez redaktora N+, a redaktor PSX Fana to przepisał, albo mapki z Wipeouta 3 były przerysowane. W sumie tu się dziwie, bo mapkę mógł zrobić każdy i to na gamefaqs, czy na innej stronie, ale tu niby wszystko było skopiowane w 100% z nazwami typu pitstop i innymi oznaczeniami.

---

autorem foty jest bodajże aux z forum

294429117_599486191600310_76743701737867

• Plusik 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

I jak tam panowie i panie, jest hajp? U mnie rośnie do tego stopnia, że sprawdzam co chwilę czy już jest pdf... ale w sumie nawet jak będzie to chyba nie pobieram tylko czekam prawilnie na 7 rano i przed robotą maesz do kiosku, analogowo, jak za dawnych lat. :obama:

Opublikowano
7 minut temu, Bzduras napisał:

To nie gra w pudełku na Switcha, nie trzeba kupować jednego do używania, a drugiego "w folii do kolekcji", no ale ok

Nie chce mi sie czekac tydzien po prostu. Prenumerate bralem po starej cenie, nie zbiednieje jak wezme jeden w pełnej :lapka:

• Plusik 2
Opublikowano

kusilo, zeby wziac z allegro, ale spodziewalem sie, ze przyjdzie we wrzesniu, wiec zaryzykowalem i jak jutro w kiosku nie trafie na te okladke z final fantasy, to sie wkurwie jak nie wiem co