Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Gra dzieciństwa z remakiem <3 https://www.ppe.pl/news/303944/alone-in-the-dark-na-klimatycznych-screenach-gra-faktycznie-nadciaga-znamy-szczegoly.html?utm_source=notification
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l piękny klimat jest na tych screenach. wyciekła też okładka i kilka innych screenów, których nie wrzuciło PPE xd
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Oby tym razem udało się wysmażyć coś dobrego z tą marką. Wygląda trochę jak mod do RE2 ale w wersji z PS4. Mi tam nie przeszkadza naśladownictwo jeżeli dostarczą. Firma to jakieś pierdololo z tego co widzę, jakieś indory i Titan Questy.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l AitD 4 to był dla mnie mega sztos. W orginalną trylogię grałem dopiero jak gog wrzucił do oferty, tzn tylko chwile bo mocno archaiczne i nie bawiło jak np stare residenty. Czekam mocno na ten remake.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Nie wiem co tam robia te plonace beczki i miasto. Tego nie bylo w czesci 1, ktora rozgrywala sie cala w domu.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Pewnie jakiś reimagine. Nie ma co się dziwić w końcu Alone1 dzisiaj w skali 1:1 mocno by trącił, do tego to była gra na 5 godzin.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Alone 2 i 4 klimatem kosiły mocno - szkoda, że reszty nie było na Plejstacji. Uwielbiam.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Alone 2&3 (oraz Jack in the Dark) właściwie nie były horrorami. Dopiero czwórka wróciła na klasyczne tory ale w bardziej wspołczesnym wydaniu.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Autor Jak dla mnie AitD3 to sztos, dziki zachód, indiańskie obrzędy, a się jarałem jak odpaliłem pełniaka z CD-Action jako pierwszą grę na pieca chyba w 1998 roku
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l No to nam wysypie horrorowych powrotów do przeszłości. Dostaliśmy odświeżone Residenty, teraz Alone, a za rogiem Silent Hill
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Kuźwa, ale to zajebista wiadomość Ostatnio jakoś mam mejmozę i mało co mnie cieszy, jeśli chodzi o gierkową przyszłość, ale tym się autentycznie jaram. Oprócz The Callisto Protocol (oraz w dużo mniejszym stopniu RE4 i DS Remake) na to będę wyczekiwał najmocniej i chyba jest tak, jak podejrzewałem już od dłuższego czasu - survival horrory to mój ulubiony gatunek
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Cytat Confirmed that Mikael Hedberg (person who wrote SOMA & Amnesia: The Dark Descent's story) is writing the story, Guy Davis (who's contributed a lot with Guillermo del Toro) contributed monster designs, & soundtrack done by Doom Jazz legend Jason Köhnen. https://blog.playstation.com/2022/08/12/alone-in-the-dark-returns/ Edytowane 12 sierpnia 20222 l przez Bigby
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l Na tym etapie możemy już spokojnie powiedzieć, że horrory przeżywają renesans - od indorów, przez AA, aż po potężne AAA pokroju Callisto czy REmake2/3/4. Zbliżają się nam cudowne czasy.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Autor chociaż troche drewienko z tej alfy, ale nostalgicznie dam im w łape Edytowane 13 sierpnia 20222 l przez Szermac
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Strzelanie ze strzelby muszą poprawić, bo wygląda tragicznie. Mnie się podoba, 2 scenariusze, walka i dobry styl graficzny. Oby tylko było trochę horroru a nie taka rzeźnia jak np. RE4.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l 14 godzin temu, Ukukuki napisał: Szkoda ,że zakończenie pamiętam ciekawe jak to rozwiążą w remake. Chyba raczej nie ten budżet. Pewnie nie ma co brać na premierę. Jak będzie w jakiejś usłudze albo na zniżce.