Skocz do zawartości

Alone in the Dark

Featured Replies

Opublikowano

30 fps to można pawia puścić, a przecież demko to symulator chodzenia.
W 60 jest gitgud

Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 226
  • Wyświetleń 23 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Można pobierać prolog, a premiera pełnej wersji 25 października.     

• Gameplay 25 maja     

• Uwielbiam survival horrory. Jeśli miałbym wybrać moje idealne doświadczenie gierkowe to pewnie właśnie ten gatunek postawiłbym na pierwszym miejscu. Powolne przemierzanie ciemnych korytarzy posiad

Opublikowano

Jak symulator chodzenia, to nie sprawdzam. Ale na pełniaka czekam. Wizualne felery przeżyję, byle tylko gameplay był syty i klimacik dawał radę. Kto wie, może jeżeli gra się dobrze sprzeda, to za jakiś czas doczekamy się remake'a czwórki :wub:

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Uf dobrze, portfel nie będzie płakał po Lords of the Fallen i Alan Wake xD 

Opublikowano

Patrzę - nowy wpis w temacie i myślę sobie "oby przesunęli" - zajebiście :banana:
Lords of the Fallen, Alan, Spiderman... za dużo dobrego, bardzo dobra decyzja z ich strony i dla mojego portfela - będzie pierwszy zakup w 2024 :lapka:

Opublikowano

Dla mnie też dobra wiadomość - skończenie BG3 to trochę zajmie, a zaraz dlc do Cybera, AW2 no i jeszcze SF tak samo trzeba będzie zacząć. 

Opublikowano

Tez mysle ze swietna decyzja. Bardzo mnie ten tytuł interesuje, ale 2023 jest mega przeładowany potężnymi grami.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mnie to nie przeszkadza o ile gra dowiezie w kilku aspektach.
Walka faktycznie wygląda drewnianie, trochę sinking city podjeżdża.
No ale sinking miało świetne story ciekawe miasto i klimat który można kroić nożem.

Opublikowano

Ktokolwiek narzekający na walkę w Alanie niech lepiej nie ogląda tych gameplayów :kekw: Oby to się klimatem wybroniło.

Opublikowano
  • Autor

Jestem w stanie sobie wyobrazić, że w SH2 od blooberów będzie bardzo podobny vibe :kekw:

Opublikowano

Strzelanie jest tylko jedną z wielu składowych gry.
Są ważniejsze rzeczy w horrorach niż pif paf
Wręcz śmiem twierdzić że obyło by się bez strzelanka.

Opublikowano
  • Autor

No jak ma być słabo to wiadomo, że by się obyło xd

Opublikowano

Po Alanie ciężko się na to patrzy. Wydaje mi się, że trochę kolory są za jaskrawe i zbyt mocno kontrastują z ciemnymi miejscami. Walka mocno drewniana, ale wyraźnie czuć wyjątkową atmosferę. Oby tej pierwszej było jak najmniej, a tej drugiej jak najwięcej.

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Można wyciszyć pitolenie typów w tle.

Vibe mocno a'la The Evil Within :pepegasm:

Opublikowano

Jeśli będzie to w okolicach poziomu Evil Within to i tak będzie bardzo miło :)

Opublikowano
  • Autor

Animacje bolą, ale z sentymentu do oryginału choćby wezmę :cool:

Opublikowano

Ja nie grałem w żadną część serii ale ten remake mnie przekonuje aby go ograć. Przypomina mi to troszkę Sherlocki od Frogwares no i wspomnianego wyżej The Evil Within. Nie oczekuję mega hitu, ot przyzwoitej gry.