Szermac 2 853 Opublikowano 13 marca Autor Opublikowano 13 marca Brzmi zachęcająco, za tydzień się okaże Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 19 marca Autor Opublikowano 19 marca Embargo na recki spada w dniu premiery Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Na objawienie bym nie liczył. Sam biorę na premierę, ale mam świadomość, że to będzie albo średniak z duszą albo spoko horrorek. No oby nie był crap. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 19 marca Autor Opublikowano 19 marca No objawienie to wiadomo, że nie. Recenzje w dniu premiery nauczyły, że będzie średniak, albo gorzej Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Już wczoraj dało się znaleźć na twitchu kilka streamów. Zerknąłem na jeden, no i wyglądało to jak poprawny survival horror, choć akurat typ tylko kręcił się po paru pokojach i próbował rozkminić zagadkę z otwarciem kłódki i znakami zodiaku Z tym embargiem schodzącym na kilka godzin przed premierą to faktycznie trochę red flag, no ale jestem dobrej myśli Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Żółtko jest możliwe ale klimatu i duszy tu z pewnością nie braknie, raczej gierka dla fanów gatunku. Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Będzie żółte jak twarz wielkiego polaka ale to takie żółtko z gatunku że i tak do niego ciągnie. Będzie miły średniak Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Recenzje w dniu premiery nie są żadnym wyznacznikiem. Ale w tym przypadku i tak należy się spodziewać żółtego 70. I zagra się za jakąś dobrą cenę. Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Tak tylko wspomnę, że Wanted: Dead ma na MC 57%, a Daymare 1994 całe 65%. Przy obu grach bawiłem się lepiej niż przy połowie AAA, które skończyłem w zeszłym roku. Tak, że ten. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 19 marca Autor Opublikowano 19 marca 4 minuty temu, Bigby napisał: Recenzje w dniu premiery nie są żadnym wyznacznikiem. Ale w tym przypadku i tak należy się spodziewać żółtego 70. I zagra się za jakąś dobrą cenę. No właśnie dlatego są. Spodziewasz się żółtka, twórcy spodziewają się żółtka - nie kanibalizują sprzedaży i pre-orderów ściągając embargo w dniu premiery dopiero, unikając przy tym też burzy nieprzychylnych opinii. 1 minutę temu, Josh napisał: Tak tylko wspomnę, że Wanted: Dead ma na MC 57%, a Daymare 1994 całe 65%. Przy obu grach bawiłem się lepiej niż przy połowie AAA, które skończyłem w zeszłym roku. Tak, że ten. To już inna kwestia. "Bo mi się podoba i fajnie gra" motyw, oczywiście, że może występować przy słabo zrobionej grze Cytuj
Josh 4 786 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Lepiej w tę stronę niż "dobrze zrobiona gra", ale taka w którą gra się źle Tak, patrzę na ciebie GoW: Ragnarok. Na ciebie też Hogwart's Legacy. 2 Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Jedyne czego się obawiam to ta walka melee, strasznie to wygląda na materiałach. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 41 minut temu, Szermac napisał: No właśnie dlatego są. Spodziewasz się żółtka, twórcy spodziewają się żółtka - nie kanibalizują sprzedaży i pre-orderów ściągając embargo w dniu premiery dopiero, unikając przy tym też burzy nieprzychylnych opinii. To już inna kwestia. "Bo mi się podoba i fajnie gra" motyw, oczywiście, że może występować przy słabo zrobionej grze Ale jest też cały ogrom gier, które recenzje miały w dniu premiery i 80+ na Meta. Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Gierka do gp/plusa i nic poza tym, no nie wiem, co tak słabo. Poczeka się i tyle. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 19 marca Autor Opublikowano 19 marca A to mnie Meta zrobiło w ciula z tymi reckami jutro. No dobra, to może Dragons Dogma 2 xD Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca spadły do 69 po 40 reckach, raczej spodziewajka, taki murowany horrorek na 7 :). Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Obejrzałem recenzję Nrgeeka (choć go nie lubię) Według niego dowożą klimat, lokacje i postacie. Walka jest drewniana a zagadki, choć liczne, to powtarzalne. Przejścia obiema postaciami nie różnią ponoć prawie w ogóle, nie licząc jednej lokacji i oczywiście cut-scenek Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ogra się w gejpassie na sto pro bo wygląda fajnie Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Ja tam odpalam jutro swojego preordera z tureckiego sklepu ciekawe na ile godzin gierka bo zaraz Dogmusia 2. Cytuj
suteq 200 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Nie oczekiwałem hitu ale spodziewałem się raczej gry na poziomie Sherlocków a tutaj wygląda że jest z poziom albo dwa niżej. Mniej niż połowa poleca. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca 22 minuty temu, messer88 napisał: Ja tam odpalam jutro swojego preordera z tureckiego sklepu ciekawe na ile godzin gierka bo zaraz Dogmusia 2. 8-10h Cytuj
smallv86 861 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca Zrobili by cos w stylu alone in the dark the new nightmare w dzisiejszej grafice i bym lyknal bez popity. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi