Opublikowano 19 marca 20241 r Na objawienie bym nie liczył. Sam biorę na premierę, ale mam świadomość, że to będzie albo średniak z duszą albo spoko horrorek. No oby nie był crap.
Opublikowano 19 marca 20241 r Autor No objawienie to wiadomo, że nie. Recenzje w dniu premiery nauczyły, że będzie średniak, albo gorzej
Opublikowano 19 marca 20241 r Już wczoraj dało się znaleźć na twitchu kilka streamów. Zerknąłem na jeden, no i wyglądało to jak poprawny survival horror, choć akurat typ tylko kręcił się po paru pokojach i próbował rozkminić zagadkę z otwarciem kłódki i znakami zodiaku Z tym embargiem schodzącym na kilka godzin przed premierą to faktycznie trochę red flag, no ale jestem dobrej myśli
Opublikowano 19 marca 20241 r Żółtko jest możliwe ale klimatu i duszy tu z pewnością nie braknie, raczej gierka dla fanów gatunku.
Opublikowano 19 marca 20241 r Będzie żółte jak twarz wielkiego polaka ale to takie żółtko z gatunku że i tak do niego ciągnie. Będzie miły średniak
Opublikowano 19 marca 20241 r Recenzje w dniu premiery nie są żadnym wyznacznikiem. Ale w tym przypadku i tak należy się spodziewać żółtego 70. I zagra się za jakąś dobrą cenę.
Opublikowano 19 marca 20241 r Tak tylko wspomnę, że Wanted: Dead ma na MC 57%, a Daymare 1994 całe 65%. Przy obu grach bawiłem się lepiej niż przy połowie AAA, które skończyłem w zeszłym roku. Tak, że ten.
Opublikowano 19 marca 20241 r Autor 4 minuty temu, Bigby napisał: Recenzje w dniu premiery nie są żadnym wyznacznikiem. Ale w tym przypadku i tak należy się spodziewać żółtego 70. I zagra się za jakąś dobrą cenę. No właśnie dlatego są. Spodziewasz się żółtka, twórcy spodziewają się żółtka - nie kanibalizują sprzedaży i pre-orderów ściągając embargo w dniu premiery dopiero, unikając przy tym też burzy nieprzychylnych opinii. 1 minutę temu, Josh napisał: Tak tylko wspomnę, że Wanted: Dead ma na MC 57%, a Daymare 1994 całe 65%. Przy obu grach bawiłem się lepiej niż przy połowie AAA, które skończyłem w zeszłym roku. Tak, że ten. To już inna kwestia. "Bo mi się podoba i fajnie gra" motyw, oczywiście, że może występować przy słabo zrobionej grze
Opublikowano 19 marca 20241 r Lepiej w tę stronę niż "dobrze zrobiona gra", ale taka w którą gra się źle Tak, patrzę na ciebie GoW: Ragnarok. Na ciebie też Hogwart's Legacy.
Opublikowano 19 marca 20241 r Jedyne czego się obawiam to ta walka melee, strasznie to wygląda na materiałach.
Opublikowano 19 marca 20241 r 41 minut temu, Szermac napisał: No właśnie dlatego są. Spodziewasz się żółtka, twórcy spodziewają się żółtka - nie kanibalizują sprzedaży i pre-orderów ściągając embargo w dniu premiery dopiero, unikając przy tym też burzy nieprzychylnych opinii. To już inna kwestia. "Bo mi się podoba i fajnie gra" motyw, oczywiście, że może występować przy słabo zrobionej grze Ale jest też cały ogrom gier, które recenzje miały w dniu premiery i 80+ na Meta.
Opublikowano 19 marca 20241 r Gierka do gp/plusa i nic poza tym, no nie wiem, co tak słabo. Poczeka się i tyle.
Opublikowano 19 marca 20241 r Autor A to mnie Meta zrobiło w ciula z tymi reckami jutro. No dobra, to może Dragons Dogma 2 xD
Opublikowano 19 marca 20241 r spadły do 69 po 40 reckach, raczej spodziewajka, taki murowany horrorek na 7 :).
Opublikowano 19 marca 20241 r Obejrzałem recenzję Nrgeeka (choć go nie lubię) Według niego dowożą klimat, lokacje i postacie. Walka jest drewniana a zagadki, choć liczne, to powtarzalne. Przejścia obiema postaciami nie różnią ponoć prawie w ogóle, nie licząc jednej lokacji i oczywiście cut-scenek
Opublikowano 19 marca 20241 r Ja tam odpalam jutro swojego preordera z tureckiego sklepu ciekawe na ile godzin gierka bo zaraz Dogmusia 2.
Opublikowano 19 marca 20241 r Nie oczekiwałem hitu ale spodziewałem się raczej gry na poziomie Sherlocków a tutaj wygląda że jest z poziom albo dwa niżej. Mniej niż połowa poleca.
Opublikowano 19 marca 20241 r 22 minuty temu, messer88 napisał: Ja tam odpalam jutro swojego preordera z tureckiego sklepu ciekawe na ile godzin gierka bo zaraz Dogmusia 2. 8-10h
Opublikowano 19 marca 20241 r Zrobili by cos w stylu alone in the dark the new nightmare w dzisiejszej grafice i bym lyknal bez popity.