jimmy 1 163 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 15 minut temu, GSPdibbler napisał: Da się jakoś śledzić te przesyłkę? Status zamówienia complete i w sumie tyle się dowiedziałem że strony. Napisz im na tego maila którym Ci przysłali info o statusie żeby Ci podali numer do śledzenia paczki. U mnie w parę minut odpowiedzieli (idzie DHLem). Cytuj Odnośnik do komentarza
Jożin z Bażin 5 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 30 minut temu, GSPdibbler napisał: Da się jakoś śledzić te przesyłkę? Status zamówienia complete i w sumie tyle się dowiedziałem że strony. U mnie mail ze zmianą statusu na completed wysłali 23 listopada , gierka doszła dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 godziny temu, Jożin z Bażin napisał: U mnie mail ze zmianą statusu na completed wysłali 23 listopada , gierka doszła dzisiaj. Listonosz doręcza do domu, czy do skrzynki? Bo w pracy jestem a gra może już czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Zależy, czy polecony, czy zwykły. Jak polecony to pewnie masz awizo, jak zwykły to może też, bo jak koperta większa, a zawartość sztywna to nikt nie będzie ryzykował jej połamania przy próbie wciśnięcia przez tę wąską szparkę pod klapką (choć niestety są tacy, co próbują). Cytuj Odnośnik do komentarza
Jożin z Bażin 5 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 godziny temu, GSPdibbler napisał: Listonosz doręcza do domu, czy do skrzynki? Bo w pracy jestem a gra może już czeka U nas do domu donosi.Generalnie to spodziewałem się gierki w połowie grudnia , pamiętając jakie cyrki były z wysyłką pierwszej cześci Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) 3 godziny temu, Wredny napisał: Zależy, czy poleceony, czy zwykły. Jak polecony to pewnie masz awizo, jak zwykły to może też, bo jak koperta większa, a zawartość sztywna to nikt nie będzie ryzykował jej połamania przy próbie wciśnięcia przez tę wąską szparkę pod klapką (choć niestety są tacy, co próbują). Wiem tylko że Deutsche Post. Tyle info na stronie. Gdzieś tam czytałem że pierwszego Gotchica wrzucali do skrzynki normalnie. Dobra, dotarł Gotchic boży. Żona się zgrywała że nic nie przyszło, przedni żart. Będzie KATOWANE pod kołderką. Edytowane 27 Listopada 2023 przez GSPdibbler Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Katowanie ale chyba siebie, włączyłem na chwilę i nie wiem czy wystarczy nostalgii na yebanie się z tym LEGENDARNYM sterowaniem Niemniej uroczo odpalić Noc Kruka na Switchu i postawić pudełeczko w kolekcji, ostatni raz grałem w to ze 20 lat temu. Edytowane 28 Listopada 2023 przez jimmyyy8 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Wyciekło intro z remaku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Ja wam mówię, że ta gra to będzie crapiszcze przeokrutne. Robią to Hiszpanie, którzy nie kumają klimatu (i chyba nie zrobili żadnej innej gry?), co pokazali w demie i poprawa barw na bardziej stonowane tego nie zmienia. Skoro na początku nie czuli klimatu, to feedback graczy tego nie zmienia. Kiedy to demo wyszło? 2019? I tylko CGI, do dziś ani kawałka gameplayu? No kurwa xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Też nie wierzę w ten remake, pewnie będzie grywalne po 10 latach jak scena się gierką zajmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Na pierwszych stronach tematu dałem się ponieśc hajpowi, bo jestem fanem serii i jednak trochę zmienili od pamiętnego (OKROPNEGO) dema w tym CGI, ale tak już na chłodno to nie wierzę, że zrobią to jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 49 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia na 3kropki za 870 zł, notes, maska, opaska i soundrack trochę bieda jak za taka kase. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Jakie dymanko xD ale pewnie psycho fani Gothica i tak wezmą. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia To jest faktycznie bieda i dymanko. Z drugiej strony mamy SW cyfrę za 620zł Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia ależ to będzie crapiszcze, znamy już skład kolekcjonerki, a nawet skrawka gameplayu nie widzieliśmy (przypominam, że gra robiona przez nołnejmów z hiszpanii) zapewne będą na to szczali fani oryginalnego gothica, o reszcie graczy nie wspominając Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 25 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia bez piranii to nie gothic Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Wygląda spoko, 6/10, tego oczekiwałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Teraz, XM. napisał(a): Wygląda spoko, 6/10, tego oczekiwałem. Jest drewno, jest impreza :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Wygląda lepiej niż zakładałem. Day one. A walka to nadal drewno xD Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Drewno bez duszy. Tragiczne animacje walki które wyglądają jak odpalone w zwolnionym tempie a do tego oświetlenie bardziej przypomina początki UE4 nie UE5. Jedyne co nie razi w oczy biedą to design miejscówek. Poczeka się aż wpadnie w Epicu czy innym Amazonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jukka Sarasti 347 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Nie mam problemów z prezencją świata i resztą - nawet mi się to podoba - ale przez tempo jakimś cudem ta walka wygląda gorzej niż w oryginale. W jakiś chory sposób wręcz mnie fascynuje jak wyglądał proces tworzenia tego systemu walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 163 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia tra-ge-dia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Cieszy fakt że twórcy chcą zachować magie og i zrobić chujową gre wygląda jak fanowski mod na unrealu a nie pełnoprawna produkcja, niezła beczunia Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 3 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi