Figuś 21 172 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 chyba warto założyć zbiorczy temat do filmów na podstawie gier Sony dzisiaj zapowiedzieli Gravity Rush w zeszłym tygodniu Days Gone 1 1 Cytuj
LiŚciu 1 328 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Z tym DG to tylko się zastanawiam czemu się nie dogadali z aktorem który gra postać w grze. Typ ma kilka ról na koncie, niezle zagrał w Battlestarze. Nie wyglada na słabszego aktora od tego wyżej którego kojarzę głównie z tego słabego Outlandera. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Widzac tytul na glownej myslalem, ze dla jaj moderacja zmienila Predator na Playstation bo Lisciu pisal cos o tym, ze kocha plejstejszyn i tlou2. 1 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 689 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 No trochę beka, że mając gotowego Deacona, który przecież nie tylko użyczał gęby, ale jest też aktorem, wyszukują sobie innego randoma. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Pewnie mają jakieś głupie wytłumaczenie tak jak to było przy zmianie ryja w Spider-Manie. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Widze ze duch Uwe Bolla nadal zywy Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Czekanko na gravity rush. Days gone jej zachowa ducha i jakość gry to tydzień po premierze będzie puszczany na tele5 i pulsie2 1 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 uff, a ja myślałem, że jestem dziwny bo Days Gone taki niby sztosik klaperski i wielbiony na ConsoleWars, a ja odstawiłem to z obrzydzeniem po 3 godzinach, bo tak wiało nudą i cringem 2 1 1 Cytuj
Wojtq 792 Opublikowano 24 sierpnia 2022 Opublikowano 24 sierpnia 2022 (edytowane) To i ja wyjdę z szafy i powiem, że gra mnie zniechęciła już po przedramatyzowanym intrze. Pograłem może ze 2 godziny i dałem spokój, ale też open-worldy mnie przytłaczają. Kumple jednak grali i się jarali, więc to tak. Generalnie dość sporo tych projektów filmowo/serialowych jest w drodze: - Last of Us (serial już na horyzoncie) - Gran Turismo (film?) - God of War (serial od Amazona) - Horizon (serial od Netflixa) Ogólnie chętniej widziałbym dopakowane filmy na podstawie dwóch ostatnich marek, ale z drugiej strony zdaję sobie z głupiego, starożytnego przeświaczenia, że film kinowy = zapipiste efekty specjalne. Kiedyś tak było, a teraz w dużej mierze efekty wyglądają gorzej niż 10 lat temu. Pamiętam też, że wieki temu jarałem się na wieść o tym, że jakieś tam studio kupiło prawa do Shadow of the Colossus, żeby się później dowiedzieć, że sam zakup praw gunwo znaczy. Chętnie jednak widziałbym epicki kinowy film w tym świecie. Edytowane 24 sierpnia 2022 przez Wojtq Cytuj
SlimShady 3 383 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 Historia o graczu, który kupił sobie kierownicę i po miesiącach intensywnych wyścigów wirtualnych był gotowy, żeby zostać prawdziwym kierowcą wyścigowym. W swoim pierwszym sezonie został mistrzem świata we wszystkich kategoriach. 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 maja 2023 Opublikowano 2 maja 2023 Ciekawe czy model jazdy tez będzie taki kartonowy i czy będzie widać spód aut?:) Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Opublikowano 31 sierpnia 2023 Co moglo pojsc nie tak? https://www.metacritic.com/movie/gran-turismo Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Prace niby wstrzymane z powodu oskarżenia https://collider.com/horizon-zero-dawn-adaptation-steve-blackman-departs/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi