Opublikowano 22 sierpnia 20222 l chyba warto założyć zbiorczy temat do filmów na podstawie gier Sony dzisiaj zapowiedzieli Gravity Rush w zeszłym tygodniu Days Gone
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l Z tym DG to tylko się zastanawiam czemu się nie dogadali z aktorem który gra postać w grze. Typ ma kilka ról na koncie, niezle zagrał w Battlestarze. Nie wyglada na słabszego aktora od tego wyżej którego kojarzę głównie z tego słabego Outlandera.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l Widzac tytul na glownej myslalem, ze dla jaj moderacja zmienila Predator na Playstation bo Lisciu pisal cos o tym, ze kocha plejstejszyn i tlou2.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l No trochę beka, że mając gotowego Deacona, który przecież nie tylko użyczał gęby, ale jest też aktorem, wyszukują sobie innego randoma.
Opublikowano 22 sierpnia 20222 l Pewnie mają jakieś głupie wytłumaczenie tak jak to było przy zmianie ryja w Spider-Manie.
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l Czekanko na gravity rush. Days gone jej zachowa ducha i jakość gry to tydzień po premierze będzie puszczany na tele5 i pulsie2
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l uff, a ja myślałem, że jestem dziwny bo Days Gone taki niby sztosik klaperski i wielbiony na ConsoleWars, a ja odstawiłem to z obrzydzeniem po 3 godzinach, bo tak wiało nudą i cringem
Opublikowano 24 sierpnia 20222 l To i ja wyjdę z szafy i powiem, że gra mnie zniechęciła już po przedramatyzowanym intrze. Pograłem może ze 2 godziny i dałem spokój, ale też open-worldy mnie przytłaczają. Kumple jednak grali i się jarali, więc to tak. Generalnie dość sporo tych projektów filmowo/serialowych jest w drodze: - Last of Us (serial już na horyzoncie) - Gran Turismo (film?) - God of War (serial od Amazona) - Horizon (serial od Netflixa) Ogólnie chętniej widziałbym dopakowane filmy na podstawie dwóch ostatnich marek, ale z drugiej strony zdaję sobie z głupiego, starożytnego przeświaczenia, że film kinowy = zapipiste efekty specjalne. Kiedyś tak było, a teraz w dużej mierze efekty wyglądają gorzej niż 10 lat temu. Pamiętam też, że wieki temu jarałem się na wieść o tym, że jakieś tam studio kupiło prawa do Shadow of the Colossus, żeby się później dowiedzieć, że sam zakup praw gunwo znaczy. Chętnie jednak widziałbym epicki kinowy film w tym świecie. Edytowane 24 sierpnia 20222 l przez Wojtq
Opublikowano 14 września 20222 l Historia o graczu, który kupił sobie kierownicę i po miesiącach intensywnych wyścigów wirtualnych był gotowy, żeby zostać prawdziwym kierowcą wyścigowym. W swoim pierwszym sezonie został mistrzem świata we wszystkich kategoriach.
Opublikowano 2 maja 20231 r Ciekawe czy model jazdy tez będzie taki kartonowy i czy będzie widać spód aut?:)
Opublikowano 31 sierpnia 20231 r Co moglo pojsc nie tak? https://www.metacritic.com/movie/gran-turismo
Opublikowano 4 lipca 20244 lip Prace niby wstrzymane z powodu oskarżenia https://collider.com/horizon-zero-dawn-adaptation-steve-blackman-departs/
Opublikowano 7 stycznia7 sty Anime Ghost of Tsushima Legends, film Helldivers, film Horizon (chyba zamiast serialu) od jakoś 39 minuty.
Opublikowano 7 stycznia7 sty Sony zapomnieli chyba powiedzieć że Helldivers już mają filmy i to od dawna. A tak serio to kurwa, nie wierzę, że zgadzają im się pieniążki za uncharted, turismo i twisted metal, i robią kolejne ekranizacje, które są tak potrzebne jak wcale.
Opublikowano 10 stycznia10 sty Uncharted całkiem nieźle zarobił, natomiast z Gran Turismo prawie wyszli na zero