ASX 14 596 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Urocza platformówka o małym astronaucie który zostaje zmniejszony do rozmiarów mrówki i przy pomocy małych stworzonek musimy mu pomóc wrócić do dawnych rozmiarów i powrócić na swoją planetę. premiera: 30 sierpnia będzie też w game passie w dzień premiery 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Miałem na radarze od pierwszego trailera ale jak zawsze przy ładnych indykach jestem ostrożny bo pogram 5 minut i już czuje w moich zagrajmerskich kościach że gra jest gównem owinięte w ładny papierek ale TINY FUCKIN KIN to inna para kaloszy Bo jestem po 20 minutach gry i wiem że gre na 100% skończe a i postaram się wymaksować bo fantastycznie się w nią gra. Jazda na mydełku grajcie chłopaki bo warto jest słodziutka, ładniutka i fajniutka a nawet nie wspomniałem że jest ZA DARMO 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Aha ASX cała dysputa rozpoczęła się od posta Incha zaczepiającego Pupcia, a nie Roziego a teraz grzecznie piszcie o grze Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Dla mnie to taki trochę mix Psychonauts, Paper Mario i Pikimin, to musiało się udać, ale to jest dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Fajnie tak dla odmiany przeczytać jakąś opinie o grze Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 6 minut temu, Figuś napisał: Aha ASX cała dysputa rozpoczęła się od posta Incha zaczepiającego Pupcia, a nie Roziego a teraz grzecznie piszcie o grze biedny pupcio chlip chlip Jedno z drugim nie mialo nic wspolnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 ale od tego się zaczeło i skończ już Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 10 minut temu, balon napisał: Dla mnie to taki trochę mix Psychonauts, Paper Mario i Pikimin, to musiało się udać, ale to jest dobre Też takie same skojarzenia z tym że w pikminy grałem tylko demko na wiiu i pikminy wyglądały jak stwory z koszmaru xD + przez te robaki mam skojarzenie z hollow knightem tylko bez depresji Jeszcze jestem zachwycony budową lvlu. Ci chwilę jakiś skrót się otwiera żeby człowiek się nie wc0rwiał jak spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 nie. jaki punkt regulaminu złamał moj post, ze go usunales? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoshu 117 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Dopiero tutorial + pierwszy level za mną, ale zapowiada się goty gierka tylko mam wrażenie, że w niektórych momentach klatki delikatnie spadają, trochę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Dobra pierwsza rysa na diamencie! Maksuje teraz drugi lvl i szkoda trochę, że część zadań jest bliźniacza/bardzo podobna, np odkręcenie śrubki tym „wkrętakiem”, wsadzenie pierścionka, listy itp. Myślałem, że co planszę będą nowe. No ale i tak jest baaaaaardzo dobrze. Cudownie taka lekka i pomysłowa gierka wchodzi na przemian z DS remake. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 1 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2022 Tak niektóre misje poboczne są identyczne niestety. Mi został chyba ostatni lvl na liczniku 4.5h więc dla mnie idealna długość będzie bo imo przez to że gra nie oferuje żadnego wyzwania zaczyna powoli nużyć. Za darmo to uczciwa cena ale jak ktoś nie ma dostępu do gamepassa a chciałby pograć to polecam poczekać na promke Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 2 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Skończone! 6 godzin mi to zajęło i bawiłem się super cool ale jest to gra typu do ogrywania po jednym lvlu w przerwach od dużych gier. Niestety nie udało się wymaksować bo kilka tych złotych pyłków się przede mną ukryło na każdym lvlu i nie mam pojęcia gdzie mogą być W ostatnim lvlu znalazłem jakiś pojebany pokój z lore który był dobrze ukryty więc coś czuje że na każdy lvl może być taki pokój więc bądźcie czujni i gadajcie z robalami bo dają hinty. Mega fajna gierka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 20 godzin temu, Pupcio napisał: Niestety nie udało się wymaksować bo kilka tych złotych pyłków się przede mną ukryło na każdym lvlu i nie mam pojęcia gdzie mogą być Daj spokój, u mnie to samo. W 2 lvl brakuje mi 4 z 1100 XD Co się napatrzyłem przez tę lornetkę i nic… Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Dzisiaj zacząłem, zapowiada się bardzo fajnie, taka lajtowo gra na odstresowanie. Tylko optymalizacja na XsX trochę kuleje, bo widać dropy fps od czapy. Jazda na mydle XD Edytowane 3 Września 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Gierka jest rewelacyjna! Ta urocza platformówka uratowała ostatnią wrzutkę z Game Pass. Mega relaksująca, z piękną kolorową grafiką, jedna z tych szpil, którą na pewno się skończy! Staram się wymaksować każdy level i bawię się przednio. Dla tych którzy używają monitorów UW na PC i mają HDR, to pomimo tego, że gra tego nie wspiera wystarczy wcisnąć kombinacje win+alt+b (włącz / wyłącz HDR) i gra nagle wyświetla się w wysokiej rozdzielczość na pełnym ekranie. Dziwnie, że twórcy tego nie dodali (na steam wystarczy plik w notatniku zmienić) Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) Gra jest świetna, ciężko się oderwać. Poziomy są naprawdę ciekawe, a platforming przyjemny. Szkoda tylko, że pewnie nie dam rady wbić 100% przez te pyłki, bo znajdź np. brakujące 2 z 1500 na pierwszej planszy XD W GP można grać wymiennie na Win10, jest cross save, ale trzeba podłączyć kontroler, bo na myszce i klawiaturze nie da się komfortowo grać. Studio, które zrobiło grę liczy ledwie 11 osób, więc jak ktoś gra z GP, to proponuję wystawić recenzję na Store żeby trochę wywindować produkcję, bo pewnie większość ominie z uwagi na zerowy marketing gry w mediach. Edytowane 5 Września 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Mi również się podoba. Bardzo przyjemnie się eksploruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Fajny tytuł, jestem po godzinie grania o przyjemny platformer z fajnymi pomysłami, skończy się Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 @Pupciow tym pół levelu, co trzeba odszukać kod do sejfu na piętrze to tam jest jakaś ukryta miejscówka? No brakuje mi jakieś 80 złotek i za uj nie wiem gdzie jeszcze mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Fajne to, tylko szkoda, że animacja tak dropi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 310 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 10 minut temu, balon napisał: @Pupciow tym pół levelu, co trzeba odszukać kod do sejfu na piętrze to tam jest jakaś ukryta miejscówka? No brakuje mi jakieś 80 złotek i za uj nie wiem gdzie jeszcze mogą być. Nie mam pojęcia tylko w ostatnim lvlu znalazłem taki pokój. Jeszcze w kuchennym poziomie widziałem w wentylacji złotka ale nie wiedziałem jak się tam dostać ale poza tym to nie mam pojęcia gdzie ominąłem resztę Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Hmm, no ja mam 3 levele za sobą i wszystkie wymaksowane. Może przez Ultra Wide xD. Da się wszystko znaleźć ale trzeba dokładnie zbierac jak tylko coś widzimy, w levelu z TV np. brakowało mi pyłków ukrytych za telewizorem, trzeba na niego wskoczyć i jest ukryta półka. W levelu z 2 pokojami zauważyłem że jedna z szafek można otworzyć zaraz przy wejsciu, uderzając naszymi pikiminami w klamkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 25 minut temu, easye napisał: Hmm, no ja mam 3 levele za sobą i wszystkie wymaksowane. Może przez Ultra Wide xD. Da się wszystko znaleźć ale trzeba dokładnie zbierac jak tylko coś widzimy, w levelu z TV np. brakowało mi pyłków ukrytych za telewizorem, trzeba na niego wskoczyć i jest ukryta półka. 3 pierwsze też miałem no ale teraz mam max zagwostkę. Dla mnie gierka dalej bomba i narazie czarny koń 2022. Co ważne gierka wyzwala we mnie syndrom chęci grania. Myślę w dzień, aby sobie zagrać, coś jak za dzieciaka na początku gejmingowej drogi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 275 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 (edytowane) Najgorzej jak brakuje właśnie np. 2 bo wtedy wiesz, że pewnie byłeś w miejscu gdzie są, tylko nie zauważyłeś. Jak brakuje większej ilości, to jest szansa, że jakaś pojedyncza nieodwiedzona lokacja. Edytowane 5 Września 2022 przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi