Skocz do zawartości

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, Daffy napisał:

Ja na decku, chodziło super

Ja przechodziłem na premierę na XSX, to na dywanach było czasami slow mo tak klatki leciały, ale tylko tam. 

Opublikowano

Bardzo możliwe, ale masowa produkcja raczej nie ruszy. Splashteam to małe studio, Tinykin wyszedł po 5 latach od ich poprzedniej, najlepszej, gry, Splashera. Po premierze mówiono o widokach na jakiegoś typu sequel w tym samym świecie i pracach nad DLC, to DLC chyba nigdy nie wyszło - może za 6 latach wydadzą Tears of the Tinykin na tej samej mapie hehe.

Jest tyle wiadomo że pracują nad nową grą. Nie wiadomo, czy ich "projekt" pt. Rendez-vous to jakaś większa gra, czy coś innego, chyba jedyne co kiedykolwiek dali to parę obrazków.

image.png.e763375e64aec6c9013fe8f3f019e637.png

image.png.7aadaa552c585ab1fd029727c349724b.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna gierka, ale jednak trochę brakuje jakiegoś niewybaczającego systemu walki z rolką i parry oraz wracaniem po upuszczone tinykiny po zgonie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
11 godzin temu, BRY@N napisał:

To jest genialne w swojej prostocie :banderas:gram w to drugi raz i bawię się lepiej niż w tym wszystkich grach AAA na jedno kopyto.

No ja zrobiłem calaki na XSX i ps5 bo tak wciąga ta giera, kurde czemu nie ma już drugiej części 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie rację, naprawdę bardzo dobry i odprężający tytuł. Biegam, jeżdżę na mydlę, zaglądam w każdy kąt żeby znaleźć wszystkie pyłki. Eksploracja jest świetna, a konstrukcja każdej planszy super pomyślana. Na razie zaliczyłem dwie na 100% ale w weekend pewnie skończę całość.