Figuś 21 141 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 9 minut temu, balon napisał: a jak wersja ps5 po takim czasie? Na dywanach dalej tak klatki klękają? tak, ale nie ma dramatu wczoraj 2h mi zeszło na szukanie 5 pyłków na przedostatniej mapce Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 19 minut temu, Daffy napisał: Ja na decku, chodziło super Ja przechodziłem na premierę na XSX, to na dywanach było czasami slow mo tak klatki leciały, ale tylko tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zrobiłem 100% na XSX a teraz na PS5, kurde czy oni sequela wypuszczą? Przecież to ma taką miodność Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Bardzo możliwe, ale masowa produkcja raczej nie ruszy. Splashteam to małe studio, Tinykin wyszedł po 5 latach od ich poprzedniej, najlepszej, gry, Splashera. Po premierze mówiono o widokach na jakiegoś typu sequel w tym samym świecie i pracach nad DLC, to DLC chyba nigdy nie wyszło - może za 6 latach wydadzą Tears of the Tinykin na tej samej mapie hehe. Jest tyle wiadomo że pracują nad nową grą. Nie wiadomo, czy ich "projekt" pt. Rendez-vous to jakaś większa gra, czy coś innego, chyba jedyne co kiedykolwiek dali to parę obrazków. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Bardzo fajna gierka, ale jednak trochę brakuje jakiegoś niewybaczającego systemu walki z rolką i parry oraz wracaniem po upuszczone tinykiny po zgonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia To jest genialne w swojej prostocie gram w to drugi raz i bawię się lepiej niż w tym wszystkich grach AAA na jedno kopyto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 11 godzin temu, BRY@N napisał: To jest genialne w swojej prostocie gram w to drugi raz i bawię się lepiej niż w tym wszystkich grach AAA na jedno kopyto. No ja zrobiłem calaki na XSX i ps5 bo tak wciąga ta giera, kurde czemu nie ma już drugiej części Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Macie rację, naprawdę bardzo dobry i odprężający tytuł. Biegam, jeżdżę na mydlę, zaglądam w każdy kąt żeby znaleźć wszystkie pyłki. Eksploracja jest świetna, a konstrukcja każdej planszy super pomyślana. Na razie zaliczyłem dwie na 100% ale w weekend pewnie skończę całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi