Konsolite 537 Opublikowano 9 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 8 godzin temu, Piechota napisał: 2D. oczywiście, że 2D 2,5D Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Na życzenie słuchacza - następny przystanek w wielkiej podróży przez platformówki 3D wypada w Kaczogrodzie. Dobre czasy ścisłej końcówki PSX-a. I zgapiania od Crasha bezwstydnie! 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Mały flashback, a może flaszka is back? Grudniowy odcinek gotowy, perfekcyjnie 1 Grudnia, luźno i jak zawsze bez cenzury! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Gex Was nie zaskoczy, bo skoro była „dwójka”, musi być i „trójka”. To chociaż przypomnę Wam tę okładkę Ekstrima 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 @Kmiot prowodyrem! No ale miło było do tego wrócić. Myślę, że wiele osób może za Lost in Time nostalgiować 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Ha, jestem sławny i zostałem wynagrodzony osobistą wzmianką, co zawsze jest trochę miłe i przyjemnie ogrzewa serduszko. A gierka nawet dziś wstydu nie przynosi, jednocześnie potrafi zaskoczyć różnorodnością i smaczkami. Polecać retromaniakom nie trzeba, ale i tak to zrobię. Polecam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 Pierwszych kilka wzmianek zawsze sprawia radość. A potem zaczyna się rutyna! No ale Time Busters jeszcze kiedyś nam ten Twój request spowoduje Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Trudno o bardziej pasującą rzecz do tematu ZgRedcasty. W początku czegoś, co pewnie będzie kilkuletnim cyklem, rozmawiam z Kalim i Norbim o pierwszym numerze Ekstrima i o growej rzeczywistości 1997 roku. Jednocześnie zastanawiam się, jak dotyczący tych badań temat przesunąć z działu Retro gdzieś tutaj. Potrzebuję pomocy moderatora chyba, prawda? 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 10 odcinków platformowych! Co za dziwny, niepotrzebny cykl, który sprawia mi tyle przyjemności Grali w Grincha? Nostalgiują? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 399 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Oglądałem wczoraj w pracy. Kiedyś grałem chwilę na emulatorze, ale mi nie siadło. Może w przyszłym roku na święta dam jej drugą szansę. Lost in time jakieś 3 lata temu przeszedłem po raz pierwszy, ale nie odblokowałem śnieżnego świata. Fajny platformer, jedna z ulubionych gier kumpla który mi ją pokazał. Z tym samym kumplem zaczęliśmy przechodzić Time Busters w coopie, ale jakoś weny zabrakło i od dwóch lat wisi niedokończone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Nowy odcinek pograduszek z omówieniem dramy PS2 Extreme 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia to taki odcinek, który może Was zainteresować. Choć ostrzegam, że chuja się znamy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia @Piechota oglądałem wczoraj i byłem w ciężkim szoku. Nie potwierdzę, że chuja się znacie, ale mogę potwierdzić, że chuja w tym 2023 roku ograliście xd Mam nadzieję, że jest Wam wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 12 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 41 minut temu, Kmiot napisał: @Piechota oglądałem wczoraj i byłem w ciężkim szoku. Nie potwierdzę, że chuja się znacie, ale mogę potwierdzić, że chuja w tym 2023 roku ograliście xd Mam nadzieję, że jest Wam wstyd. To prawda. Chłopaki to tam wiadomo, dla nich to zabawa. Ja grałem w 25 tytułów z tamtego roku i jest to najniższy wynik od wieeeelu lat. Z którego jestem bardzo dumny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego (edytowane) W poprzednim miesiącu kolega @łom mnie wyręczył z wrzuceniem linka, za co dziękuję. Więc zaczynamy nowy rok, z adekwatnym tytułem i solidnym materiałem. Miłego oglądania / słuchania, komentowania, lajkowania, szerowania i na co tam macie ochotę Może teczken online ? Edytowane 3 Lutego przez Konsolite 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego W styczniu wyjątkowo bez żadnego nostalgiowania. Chciałem zarejestrować zajawkę nowym tytułem, by ni zginął mi potem w dziurawej pamięci. Warto rzucić okiem na tę Pseudoregalię, zwłaszcza że gatunkowo wychodzi jej niemała (i w zasadzie "niemożliwa") sztuczka. Okej, ale nowy Silent Hill to jednak nowy Silent Hill. Można było z tej okazji nieco nadwyrężyć harmonogram podcastu, nawet jeśli efekt końcowy pozostawia sporo do życzenia. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Spoilerujecie tego SH, czy jest bezpiecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 426 Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 13 minut temu, SlimShady napisał: Spoilerujecie tego SH, czy jest bezpiecznie? W pewnym momencie jest spoiler główny, ale o tym mówię, informuję ogłaszam i można go przeskoczyć. Rozmowa się rozwija z ogólników do detali, więc poczujesz, dokąd sam chcesz posłuchać Edytowane 5 Lutego przez Piechota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego W dniu 20.10.2023 o 23:39, Piechota napisał: Obejrzałem oba odcinki i aż bym zagrał ale niestety laser w PS2 padł, płyta się kurzy a tej kolekcji HD to chyba nie bardzo tykać wypada. Szczerze przyznam, że nigdy nie grałem a chciałbym przed remakiem zagrać w OG. Niestety kompa też nie mam a laptuk muli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego @mitra SIĘ POCHWALIŁ, ŻE MA, KREZUS. Daj mje, będę szpanował na półce i zdmuchiwał co tydzień kurz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Obwieszczenie specjalne w ramach 50 odcinka podcastu PoGRAduszki jest pomysł by zrobić pow / ama - max 50 pytań do ekipy rzucajcie pytaniami, możecie pytać o wszystko , może nawet odpowiemy, jak nie będzie pytań to sami wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Kto robi korektę i czy może dostać podwyżkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 55 minut temu, dominalien napisał: Kto robi korektę i czy może dostać podwyżkę? W podkaście? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Eh, i cały „dowcip” spalony. Mam za swoje, że pobieżnie czytam. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2 godziny temu, Konsolite napisał: rzucajcie pytaniami, możecie pytać o wszystko , może nawet odpowiemy kiedy odcinek z Kalim i ostateczne rozwiązanie kwestii kto jest większą lamą w bijatykach, proponuje strimowany/nagrany pojedynek w 3 grach: Tekken, SF i GG xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi