Kmiot 13 836 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia 6 godzin temu, Konsolite napisał: Uwaga spoilery Tak się robi wyświetlenia. A nie jakieś pryki gadające o grach przy alkoholu. 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia No taki spam z tą gierką ,że ja anulowałem subskrypcję, nie lubię jak kanały dodają takie gówno filmiki. 1 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Nadrabiam jeszcze kilka starszych odcinków Bez dyskusji i trafiłem na gościnny występ @K.Adamus. Mam nadzieję, że jak Ci córka trochę podrośnie to wrócisz do podcastowania. Słucha się Ciebie tak samo dobrze jak czyta 2 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia Plan jest taki, żeby raz na jakiś czas komuś się wcisnąć w odcinek ale musi być temat, który wszyscy mają na czasie i oczywiście zgoda Adama z ekipą ale to raczej sporadycznie jeśli już. Choć nie ukrywam, że lubiłem te nasze pogaduchy. Chyba czas zahaczyć o Wrocek ;> 1 1 Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 9 maja Autor Opublikowano 9 maja Dotarliśmy tu w końcu! Nostalgiujecie za Tazem? 4 2 Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja oo akurat niedawno grałem, co prawda posżło w odstawkę po dwóch światach ale z chęcią obejrze Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 9 maja Autor Opublikowano 9 maja 1 minutę temu, Pupcio napisał: oo akurat niedawno grałem, co prawda posżło w odstawkę po dwóch światach ale z chęcią obejrze Czyli zrobiłeś 50% gry. Na dzisiejsze standardy - całkiem nieźle. Ominął Cię jednak świat „transylwaniowy”, który miał dużo najtisowej magii Cytuj
Pix 965 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja Ooo, encyklopedia platformerów powraca i to jeszcze z tytułem z dzieciństwa. Dzięki, Adamie. Wejdzie dzisiaj jak złoto. Szkoda tylko, że odcinek zaledwie dwudziestominutowy. No nic, miałem dzisiaj kibel wyszorować, może zdążę. 1 Cytuj
Pupcio 18 606 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 6 minut temu, Piechota napisał: Czyli zrobiłeś 50% gry. Na dzisiejsze standardy - całkiem nieźle. Ominął Cię jednak świat „transylwaniowy”, który miał dużo najtisowej magii No właśnie ten świat najbardziej kusił jak tylko zobaczyłem ten zamek w oddali xD No nie wiem, może kiedyś wróce ale chyba wolałbym już zrobić replay lost in time 1 Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 9 maja Autor Opublikowano 9 maja 22 minuty temu, Pix napisał: Ooo, encyklopedia platformerów powraca i to jeszcze z tytułem z dzieciństwa. Dzięki, Adamie. Wejdzie dzisiaj jak złoto. Szkoda tylko, że odcinek zaledwie dwudziestominutowy. No nic, miałem dzisiaj kibel wyszorować, może zdążę. Specjalnie dla Ciebie z następnego (*najważniejsza platformówka na PS1*) zrobię półgodzinny materiał, by kibel błyszczał! 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 9 maja Opublikowano 9 maja 9 minut temu, Piechota napisał: Specjalnie dla Ciebie z następnego (*najważniejsza platformówka na PS1*) zrobię półgodzinny materiał, by kibel błyszczał! Ponieważ jestem zaznajomiony z Piechota Podcast Universe, to obstawiam pierwsze przygody pewnego jamraja. Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 9 maja Autor Opublikowano 9 maja 32 minuty temu, Pix napisał: Ponieważ jestem zaznajomiony z Piechota Podcast Universe, to obstawiam pierwsze przygody pewnego jamraja. PPU. Roger, nie chcesz wykupić domeny w razie czego, nim Ci urośnie konkurencja?! 3 Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 23 maja Autor Opublikowano 23 maja Sentymentalna podróż! Jako gościa zaprosiłem rozpoznawalne nazwisko dla wszystkich pamiętających Polygamię.pl za czasów Kosa oraz Pawła Olszewskiego. To jeszcze nie solowe nudy w ramach Encyklopedii Platformerów, tylko wielki do nich wstęp 3 3 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Godzinę temu, Piechota napisał(a): Sentymentalna podróż! Jako gościa zaprosiłem rozpoznawalne nazwisko dla wszystkich pamiętających Polygamię.pl za czasów Kosa oraz Pawła Olszewskiego. To jeszcze nie solowe nudy w ramach Encyklopedii Platformerów, tylko wielki do nich wstęp Obiecałeś mi półgodzinny odcinek, a ostatecznie jest godzina trzydzieści. Całe mieszkanie zdążę posprzątać! Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 23 maja Autor Opublikowano 23 maja 2 godziny temu, Pix napisał(a): Obiecałeś mi półgodzinny odcinek, a ostatecznie jest godzina trzydzieści. Całe mieszkanie zdążę posprzątać! ale to jeszcze nie jest odcinek o konkretnej grze! Ten będzie osobno niemniej i tak polecam się do pucowania. Może w końcu wnętrze piekarnika..? 1 Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Prezencik od ekipy na dzień dziecka 5 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Spoczko odcinek. Bardzo proszę o oficjalne uznanie nowego gatunku w grach wideo, czyli "operator kamery", autorstwa @Konsolite Pasuje idealnie do pewnych gier udających filmy udających gry 1 Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 10 czerwca Autor Opublikowano 10 czerwca Nie wiem, męczy mnie aż taka dawka negatywizmu, internet ma tendencję do bycia jak Darek w poniedziałek rano przed pierwszym szlugiem. Nic nie może być potencjalnie na 6/10 czy 7/10, czy nawet 5/10. Zostaje binarność „zajebiste – chujowe”. A moim zdaniem wygląda „w miarę okej”. No zapraszam do Bez Dyskusji w każdym razie 3 1 2 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Idealnie na poniedziałkowy poranek. W zeszłym tygodniu nic nie wrzuciliście i już się bałem, że zwijacie interes. Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 10 czerwca Autor Opublikowano 10 czerwca 1 minutę temu, Pix napisał(a): Idealnie na poniedziałkowy poranek. W zeszłym tygodniu nic nie wrzuciliście i już się bałem, że zwijacie interes. Mamy mały dramat w ekipie (zdrowotny), opowiadam o tym w odcinku, ale spokojnie, nie zwijamy Cytuj
Konsolite 563 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Mini relacja, natomiast wieczorem nagramy pełnoprawne podsumowanie Please Be Excited ! 5 Cytuj
Piechota 442 Opublikowano 20 czerwca Autor Opublikowano 20 czerwca Zakończenie i jego implikacje. Oraz generalna frustracja motywem multiwersum. Gościnnie, jak zwykle przy FF7, Ranafe z CDA 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi