łom 1 980 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września @Piechota 3:24 Jak & DAxter a nie Dexter Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 5 września Autor Opublikowano 5 września 5 minut temu, łom napisał(a): @Piechota 3:24 Jak & DAxter a nie Dexter i co z tego, że ja to wiem od ćwierć wieku, jak czasem coś takiego się jebnie samo z siebie <bezradny> 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 27 września Autor Opublikowano 27 września A wiedzieliście, że cały kanał Wciśnij Start siedzi drugi tydzień w Japonii? 3 1 Cytuj
Pix 911 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Godzinę temu, Piechota napisał(a): A wiedzieliście, że cały kanał Wciśnij Start siedzi drugi tydzień w Japonii? wiem i czekam na wrażenia. mam nadzieję, że Konsolajte nie wpakował Was w żadne kłopoty, w stylu że zaatakował po pijaku gang yakuzy. Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 1 godzinę temu, Piechota napisał(a): A wiedzieliście, że cały kanał Wciśnij Start siedzi drugi tydzień w Japonii? Gadacie o tym od jakichś szesnastu lat, więc wiedzieliśmy. Będą Pograduszki we wrześniu? Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 30 września Autor Opublikowano 30 września W dniu 28.09.2024 o 02:14, Kmiot napisał(a): Gadacie o tym od jakichś szesnastu lat, więc wiedzieliśmy. Będą Pograduszki we wrześniu? Będą. Ale ponoć z ich jakością wyszło nieco eksperymentalnie. W ogóle kilka rzeczy nagraliśmy tutaj. Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 30 września Opublikowano 30 września Póki Konsolite spożywa alkohol i w tym samym czasie nagrywa z Wami, to jakość zawsze będzie eksperymentalna. 1 1 Cytuj
Pix 911 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Będzie słuchane dzisiaj. Fajnie, że spaliście we trzech na jednym łóżku. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października @Piechota Słucham na bieżąco i dzięki Bez Dyskusji odkryłem 1000xresist i przeszedłem w dwa dni, ale mogłeś oznaczyć, że walicie spoilerami na lewo i prawo w opisie. Po 20 min to wyrzuciłem słuchawki z uszu. Narracja idzie, napięcie utrzymuje się i od razu zajebany spoiler z połowy gry, a minute później zakończenie. Nie robi siem tak. 1 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 1 października Autor Opublikowano 1 października 2 godziny temu, MichAelis napisał(a): @Piechota Słucham na bieżąco i dzięki Bez Dyskusji odkryłem 1000xresist i przeszedłem w dwa dni, ale mogłeś oznaczyć, że walicie spoilerami na lewo i prawo w opisie. Po 20 min to wyrzuciłem słuchawki z uszu. Narracja idzie, napięcie utrzymuje się i od razu zajebany spoiler z połowy gry, a minute później zakończenie. Nie robi siem tak. Ej, ale tam dokładnie mówiliśmy, że „od tego momentu spoilujemy, wróćcie, jak skończycie”, prawda? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Az przewinąłem, i faktycznie w 18 minucie jest wzmianka, ale jakoś mi uciekła chyba. Trawę kosiłem w trakcie i za słabo było zasygnalizowane 1000x Resist 9/10 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 10 października Autor Opublikowano 10 października Gramy w Bez dyskusji wszyscy, wiadomo, ale nim będą rozmowy o grze… 1 3 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 24 października Autor Opublikowano 24 października Jeśli w pomieszczeniu nagle zaczął padać deszcz, to znaczy, że w pobliżu czai się… pierwsza z dwóch rozmów o Blooberowskim remake’u w tym podcaście 3 Cytuj
Pix 911 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Odcineczek odsłuchany i czekam na część drugą. Mam tylko taką jedną uwagę do Ciebie, Panie @Piechota. Mam wrażenie, że przez obowiązek prowadzenia dyskusji nie masz szansy rozwinąć skrzydeł i podzielić się swoimi wrażeniami. Takiego problemu nie ma oczywiście przy Twoich solowych platformowych odcinkach, czy też nawet przy odcinkach, w których występujesz z jeszcze jedną osobą. Natomiast przy 3+ odnoszę wrażenie, że jesteś zbyt skupiony na zadawaniu pytań i ogólnym ogarnianiu reszty towarzystwa. Lubię słuchać Ciebie i Twoich przemyśleń, więc odczuwam pewien brak Piechoty w Piechocie 1 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 25 października Autor Opublikowano 25 października 4 minuty temu, Pix napisał(a): Odcineczek odsłuchany i czekam na część drugą. Mam tylko taką jedną uwagę do Ciebie, Panie @Piechota. Mam wrażenie, że przez obowiązek prowadzenia dyskusji nie masz szansy rozwinąć skrzydeł i podzielić się swoimi wrażeniami. Takiego problemu nie ma oczywiście przy Twoich solowych platformowych odcinkach, czy też nawet przy odcinkach, w których występujesz z jeszcze jedną osobą. Natomiast przy 3+ odnoszę wrażenie, że jesteś zbyt skupiony na zadawaniu pytań i ogólnym ogarnianiu reszty towarzystwa. Lubię słuchać Ciebie i Twoich przemyśleń, więc odczuwam pewien brak Piechoty w Piechocie Ogolnie to ja często słyszę (słuszny) zarzut, że za dużo w podcastach zabieram głos i czasem staram się to u siebie temperować. Natomiast w drugim odcinku pozwoliłem sobie na trochę więcej, więc powinieneś być kontent. Dzięki za miłe słowa 1 Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Ja nadal trochę się cykam, bo mimo, że dodaliście do tytułu "bez spoilerów", to nie do końca wiem co to oznacza. Fabułę generalnie znam, więc o to się nie boję. Boję się natomiast, że zepsuje sobie efekt zaskoczenia w kwestii wprowadzonych zmian w rozgrywce względem oryginału. Generalnie chyba się wstrzymam (SH2R zacznę jakoś w przyszłym tygodniu) i potem obejrzę wszystko, skoro to dopiero pierwsza część. PS ostatnio mnie zmotywowaliście do odświeżenia filmowego SH, więc jestem w gazie. 2 1 Cytuj
Pix 911 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Akurat pod względem spoilerów to Adam bardzo się pilnuje i nigdy mi niczego nie zepsuł. Natomiast Konsolka jak się odpali po kilku browarach to jest szansa, że dowiesz się wszystkiego, a nawet więcej 1 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 7 godzin temu, Pix napisał(a): Akurat pod względem spoilerów to Adam bardzo się pilnuje i nigdy mi niczego nie zepsuł. Natomiast Konsolka jak się odpali po kilku browarach to jest szansa, że dowiesz się wszystkiego, a nawet więcej Adam nie kończy gier, więc nie ma co spolerować Postarm(y) się wrzucać ostrzeżenia 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 25 października Autor Opublikowano 25 października 4 godziny temu, Konsolite napisał(a): Adam nie kończy gier, więc nie ma co spolerować Postarm(y) się wrzucać ostrzeżenia spoilować* Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) Kolejny Vlog o tym co robiliśmy w KKW, miłego oglądania, niekoniecznie do sushi z biedronki Edytowane 27 października przez Konsolite 1 3 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 31 października Autor Opublikowano 31 października I jeśli ktoś czekał – jest zakończenie rozmowy o Remake’u 3 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Prawie na CHlejoween, idealnie na Wszystkich Wciętych, jeszcze przed zaPuszkami - straszny, listopadowy odcinek. 2 2 1 Cytuj
Pix 911 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Dopiero co narzekałem, że za mało słyszę Piechotę w Bez Dyskusji, a teraz odpalam Pograduszki i dostaję Konsolkę co 5 sekund wcinającego się Adamowi w słowo. Dobrze, że Potężny Adaś w końcu eksplodował i wyjaśnił Dariusza w kilku zdaniach przy dyskusji o sajlent hillu 2 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi