Skocz do zawartości

ZgRedcasty

Piechota

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Godzinę temu, Piechota napisał(a):

A wiedzieliście, że cały kanał Wciśnij Start siedzi drugi tydzień w Japonii? :kaz:

wiem i czekam na wrażenia. mam nadzieję, że Konsolajte nie wpakował Was w żadne kłopoty, w stylu że zaatakował po pijaku gang yakuzy.

Opublikowano
1 godzinę temu, Piechota napisał(a):

A wiedzieliście, że cały kanał Wciśnij Start siedzi drugi tydzień w Japonii? :kaz:

Gadacie o tym od jakichś szesnastu lat, więc wiedzieliśmy.

Będą Pograduszki we wrześniu?

Opublikowano
W dniu 28.09.2024 o 02:14, Kmiot napisał(a):

Gadacie o tym od jakichś szesnastu lat, więc wiedzieliśmy.

Będą Pograduszki we wrześniu?

Będą. Ale ponoć z ich jakością wyszło nieco eksperymentalnie. W ogóle kilka rzeczy nagraliśmy tutaj.

Opublikowano

@Piechota

Słucham na bieżąco i dzięki Bez Dyskusji odkryłem 1000xresist i przeszedłem w dwa dni, ale mogłeś oznaczyć, że walicie spoilerami na lewo i prawo w opisie. Po 20 min to wyrzuciłem słuchawki z uszu. Narracja idzie, napięcie utrzymuje się i od razu zajebany spoiler z połowy gry, a minute później zakończenie. Nie robi siem tak.

• Plusik 1
  • Smutny 1
Opublikowano
2 godziny temu, MichAelis napisał(a):

@Piechota

Słucham na bieżąco i dzięki Bez Dyskusji odkryłem 1000xresist i przeszedłem w dwa dni, ale mogłeś oznaczyć, że walicie spoilerami na lewo i prawo w opisie. Po 20 min to wyrzuciłem słuchawki z uszu. Narracja idzie, napięcie utrzymuje się i od razu zajebany spoiler z połowy gry, a minute później zakończenie. Nie robi siem tak.

Ej, ale tam dokładnie mówiliśmy, że „od tego momentu spoilujemy, wróćcie, jak skończycie”, prawda?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odcineczek odsłuchany i czekam na część drugą. Mam tylko taką jedną uwagę do Ciebie, Panie @Piechota. Mam wrażenie, że przez obowiązek prowadzenia dyskusji nie masz szansy rozwinąć skrzydeł i podzielić się swoimi wrażeniami. Takiego problemu nie ma oczywiście przy Twoich solowych platformowych odcinkach, czy też nawet przy odcinkach, w których występujesz z jeszcze jedną osobą. Natomiast przy 3+ odnoszę wrażenie, że jesteś zbyt skupiony na zadawaniu pytań i ogólnym ogarnianiu reszty towarzystwa. Lubię słuchać Ciebie i Twoich przemyśleń, więc odczuwam pewien brak Piechoty w Piechocie :D

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
4 minuty temu, Pix napisał(a):

Odcineczek odsłuchany i czekam na część drugą. Mam tylko taką jedną uwagę do Ciebie, Panie @Piechota. Mam wrażenie, że przez obowiązek prowadzenia dyskusji nie masz szansy rozwinąć skrzydeł i podzielić się swoimi wrażeniami. Takiego problemu nie ma oczywiście przy Twoich solowych platformowych odcinkach, czy też nawet przy odcinkach, w których występujesz z jeszcze jedną osobą. Natomiast przy 3+ odnoszę wrażenie, że jesteś zbyt skupiony na zadawaniu pytań i ogólnym ogarnianiu reszty towarzystwa. Lubię słuchać Ciebie i Twoich przemyśleń, więc odczuwam pewien brak Piechoty w Piechocie :D

Ogolnie to ja często słyszę (słuszny) zarzut, że za dużo w podcastach zabieram głos i czasem staram się to u siebie temperować. Natomiast w drugim odcinku pozwoliłem sobie na trochę więcej, więc powinieneś być kontent. Dzięki za miłe słowa :) 

• Lubię! 1
Opublikowano

Ja nadal trochę się cykam, bo mimo, że dodaliście do tytułu "bez spoilerów", to nie do końca wiem co to oznacza. Fabułę generalnie znam, więc o to się nie boję. Boję się natomiast, że zepsuje sobie efekt zaskoczenia w kwestii wprowadzonych zmian w rozgrywce względem oryginału.

Generalnie chyba się wstrzymam (SH2R zacznę jakoś w przyszłym tygodniu) i potem obejrzę wszystko, skoro to dopiero pierwsza część. 

PS ostatnio mnie zmotywowaliście do odświeżenia filmowego SH, więc jestem w gazie.

• Lubię! 2
  • Haha 1
Opublikowano

Akurat pod względem spoilerów to Adam bardzo się pilnuje i nigdy mi niczego nie zepsuł. Natomiast Konsolka jak się odpali po kilku browarach to jest szansa, że dowiesz się wszystkiego, a nawet więcej :/ 

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, Pix napisał(a):

Akurat pod względem spoilerów to Adam bardzo się pilnuje i nigdy mi niczego nie zepsuł. Natomiast Konsolka jak się odpali po kilku browarach to jest szansa, że dowiesz się wszystkiego, a nawet więcej :/ 

Adam nie kończy gier, więc nie ma co spolerować ;)
Postarm(y) się wrzucać ostrzeżenia ;)

• Haha 1
Opublikowano

Dopiero co narzekałem, że za mało słyszę Piechotę w Bez Dyskusji, a teraz odpalam Pograduszki i dostaję Konsolkę co 5 sekund wcinającego się Adamowi w słowo. Dobrze, że Potężny Adaś w końcu eksplodował i wyjaśnił Dariusza w kilku zdaniach przy dyskusji o sajlent hillu 2 :gigabeta:

• Dzięki 1
  • Haha 1