Piechota 434 Opublikowano czwartek o 10:34 Autor Opublikowano czwartek o 10:34 Być może mignął Wam gdzieś ten tytuł. Znam Pawła wiele lat, więc łatwo było zgrać się na dłuższą rozmowę, wyszedł chyba wystarczająco ciekawy materiał, by udostępniać dalej 3 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano czwartek o 15:31 Opublikowano czwartek o 15:31 4 godziny temu, Piechota napisał(a): Być może mignął Wam gdzieś ten tytuł. Znam Pawła wiele lat, więc łatwo było zgrać się na dłuższą rozmowę, wyszedł chyba wystarczająco ciekawy materiał, by udostępniać dalej Materiał zawiera lokowanie produktu Cytuj
Pix 911 Opublikowano czwartek o 21:10 Opublikowano czwartek o 21:10 10 godzin temu, Piechota napisał(a): Być może mignął Wam gdzieś ten tytuł. Znam Pawła wiele lat, więc łatwo było zgrać się na dłuższą rozmowę, wyszedł chyba wystarczająco ciekawy materiał, by udostępniać dalej Adamie, czekam na Twoją książkę. Zakup day one, nawet jeśli to będzie coś w stylu "jak zostać dobrym nauczycielem polskiego w trzech prostych krokach". 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano czwartek o 21:49 Autor Opublikowano czwartek o 21:49 38 minut temu, Pix napisał(a): Adamie, czekam na Twoją książkę. Zakup day one, nawet jeśli to będzie coś w stylu "jak zostać dobrym nauczycielem polskiego w trzech prostych krokach". 1. Pij 2. Czytaj. 3. Popełnij kilka życiowych błędów. xD 2 Cytuj
K.Adamus 678 Opublikowano piątek o 06:50 Opublikowano piątek o 06:50 8 godzin temu, Piechota napisał(a): 1. Pij 2. Czytaj. 3. Popełnij kilka życiowych błędów. Zgłaszam reklamację. Wszystko to robię, każdy z punktów odhaczam sumiennie i z zapałem a nie zostałem dobrym nauczycielem! Ba, nie zostałem nawet złym! 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano piątek o 08:06 Autor Opublikowano piątek o 08:06 Jesteś za to naprawdę niezłym pismakiem, więc wciąż się zgadza 1 1 Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano piątek o 08:09 Opublikowano piątek o 08:09 Kacper, najwyraźniej musisz więcej pić. 1 1 Cytuj
K.Adamus 678 Opublikowano piątek o 13:50 Opublikowano piątek o 13:50 Bardzo dobry odcinek. Dla mnie podwójnie, bo wszystko co wiąże się z niuansami pracy dziennikarskiej/pisarskiej łykam bez popitki. A tu takich rozważań jest całkiem sporo. Więcej tego typu treści, Adaś Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano piątek o 16:48 Opublikowano piątek o 16:48 Czy to naprawdę najgorsza relacja z tegorocznego TGS? Dajcie znać 2 Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano piątek o 18:43 Opublikowano piątek o 18:43 Nie wiem który Darek jest prawdziwy! [timestamp] PO TO KURWA WSTAŁEM Z TRUMNY, ŻEBY STAĆ W KOLEJCE KURWA? DAJCIE SZLUGA xddd Cytuj
K.Adamus 678 Opublikowano piątek o 19:00 Opublikowano piątek o 19:00 16 minut temu, Kmiot napisał(a): Nie wiem który Darek jest prawdziwy! Zależy Piękna ta relacja XD 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano piątek o 21:12 Opublikowano piątek o 21:12 2 godziny temu, Kmiot napisał(a): Nie wiem który Darek jest prawdziwy! [timestamp] PO TO KURWA WSTAŁEM Z TRUMNY, ŻEBY STAĆ W KOLEJCE KURWA? DAJCIE SZLUGA xddd Wszyscy jesteśmy Darkami / W każdym z Nas jest Darek (phrazing, boom) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi