Konsolite 582 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Jak nie będziecie mieć co robić w Sylwestra 6 Cytuj
Kmiot 13 963 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Adam, trzymaj się tam chłopie! 2 Cytuj
Piechota 456 Opublikowano czwartek o 08:25 Autor Opublikowano czwartek o 08:25 Wyszedł zacny zestaw, jestem zadowolony! A i zapomniałem Wam podrzucić ostatniego nagrania o Silent Hill 2, bo na przerwie świątecznej na kilka dni zgubiłem telefon zatem korzystając z okazji: 4 1 Cytuj
łom 2 076 Opublikowano czwartek o 10:29 Opublikowano czwartek o 10:29 @Piechota Pytanie odnośnie 48:40 jak tak studenciaki reagują na stare RE to co mówią po odpaleniu Sirena? 1 Cytuj
Piechota 456 Opublikowano czwartek o 11:00 Autor Opublikowano czwartek o 11:00 29 minut temu, łom napisał(a): @Piechota Pytanie odnośnie 48:40 jak tak studenciaki reagują na stare RE to co mówią po odpaleniu Sirena? Nikt jeszcze do mnie nie "wrócił' po zajęciach z new asian horroru (Siren, Fatal Frame, Kuon i tym podobnych), że zaryzykował i spróbował. To jest ciekawe, bo dla nich pierwsze "ich" są dopiero pozycje z przełomu zerowych i dziesiątych (Amnesia mocno ich uruchamia do rozmów). Spróbuję przycisnąć ich do spróbowania chociaż na jakimś emulatorze. Jeśli będzie jakaś warta opowiedzenia anegdota, to wrócę z nią na pewno Cytuj
Konsolite 582 Opublikowano czwartek o 15:02 Opublikowano czwartek o 15:02 Podsumowań ciąg dalszy, już niebawem on YouTube near You 3 Cytuj
Grześ 426 Opublikowano czwartek o 15:28 Opublikowano czwartek o 15:28 Panie Konsolite, to jakaś stała współpraca? Bo nie wiem czy subować Cytuj
Konsolite 582 Opublikowano czwartek o 16:41 Opublikowano czwartek o 16:41 Godzinę temu, Grześ napisał(a): Panie Konsolite, to jakaś stała współpraca? Bo nie wiem czy subować Czas pokaże W sumie to już 2gi raz u Kuby, więc kto wie? Cytuj
number_nine 1 355 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 16 godzin temu, Konsolite napisał(a): Podsumowań ciąg dalszy, już niebawem on YouTube near You wiesz co to za anime? ale bym se obejrzał coś w takim starym klimacie Cytuj
Konsolite 582 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 6 godzin temu, number_nine napisał(a): wiesz co to za anime? ale bym se obejrzał coś w takim starym klimacie Kilka W starym klimacie, czy coś starego ? Cytuj
number_nine 1 355 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 1 minutę temu, Konsolite napisał(a): Kilka W starym klimacie, czy coś starego ? coś starego, najlepiej w takim zimowym klimacie jak w tym filmie Cytuj
Konsolite 582 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 2 minuty temu, number_nine napisał(a): coś starego, najlepiej w takim zimowym klimacie jak w tym filmie Jak coś starego to kilka się znajdzie (Iria Zeriam the Animation - znajdziesz na YouTube, podobnie jak Gunsmith Cats) ale z tym zimowym klimatem, to trochę trudniej, zazwyczaj to jest jakiś odcinek a nie całość. Kuba zapytany o anime z zajawki, odpowiedział ze nie wie / nie pamięta z czego korzystał. Cytuj
łom 2 076 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 6 godzin temu, number_nine napisał(a): wiesz co to za anime? ale bym se obejrzał coś w takim starym klimacie Chyba większość to gify nie z anime, siedzący ziomek z 1:00 jest z Kyoukai no Kanata, ale to nie jest jakieś bardzo stare anime i z tego co pamiętam śniegu to tam mało było. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi