Mari4n 625 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Jumping Flasha już ograłem, teraz czekam na materiał Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 22 minuty temu, Piechota napisał(a): Gierkowe rzeczy, które wypadły mi z głowy przez L-quattro. Małe, ale pocieszne! Najpierw platformówka ze współczesnej sceny indie, nim cykl wejdzie w zabawę z najstarszym zestawem tytułów. Spróbuję każdy tytuł z (<)1996 roku przeplatać czymś niezależnym. Zatem w trakcie marca będzie Jumping Flash! (do którego wracam co roku, jakoś tak to działa) i Super Sami Roll. Jeśli ktoś tego słucha regularnie i miałby ochotę grać „z nami” Później @Azi91 i nasze dalsze jeżdżonko. Tytuł, którym Mateusz mnie mocno poskładał. Tyle gierek! Bądźcie zdrowi, bo w domu mam jedno stworzonko grypowe i nikomu takich gorączków nie życzę Już dawno wszystko odsłuchane, mój drogi chłopcze. A nie mieliście w Bez Dyskusji robić czegoś z Panią Archeolog? Projekt upadł? 1 Cytuj
Piechota 490 Opublikowano 3 marca Autor Opublikowano 3 marca 33 minuty temu, Pix napisał(a): Już dawno wszystko odsłuchane, mój drogi chłopcze. A nie mieliście w Bez Dyskusji robić czegoś z Panią Archeolog? Projekt upadł? Bynajmniej. Asia po prostu ma chwilowo kilka zobowiązań do zamknięcia, ja byłem chory i odrobinę nam się to przesunęło. Ola za to zwarta i czeka! 1 Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca 7 minut temu, Piechota napisał(a): Bynajmniej. Asia po prostu ma chwilowo kilka zobowiązań do zamknięcia, ja byłem chory i odrobinę nam się to przesunęło. Ola za to zwarta i czeka! No i elegancko, czekam cierpliwie. A w ogóle to szkoda, że Cię nie było w odcinku o Nosferatu, mocno liczyłem na Twoją obecność i recenzję. Mam nadzieję, że jeszcze będziesz miał okazję się wypowiedzieć w jakichś podsumowaniach rocznych czy coś w tym stylu Cytuj
karmaster 409 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca Ostatnio słucham wszystko o starych grach w waszych podcastach (Toy Story 2, Kiwi i 4x4). Gry z przełomu lat 90. i 00. to nostalgia jest mocno obecna, więc postanowiłem napisać parę słów komentarza Chociaż gierki o Kiwi nie kojarzyłem, to Toy Story 2 i pierwszy level z demka w OPSM z Jill Valentine na okładce (PlayStation Magazyn #2 - Blog Gracza (zbieracza) ograłem chyba z 50 razy, wyobrażając sobie, jak gra może dalej wyglądać. Później załatwiłem sobie pirata i pograłem więcej, ale nie ukończyłem* Nagrywajcie więcej bo wchodzi bardzo dobrze, jedyne co to czasami nie do końca mi siedzi wasz 'flow' (z braku lepszego określenia). Brakuje płynności w tych rozmowach, co pewnie przychodzi z ilością nagrań (albo to przez pisanie 'do gazety' czasami się wam rozłażą i rozciągają te rozważania). Wg mnie dobry przykład jak taka rozmowa/podcast o gierkach się dobrze klei i słucha (mimo, że merytorycznie to zdecydowanie nie jest top i panowie zupełnie nie ogarniają świata konsol, czy gier z innych regionów niż USA/EU) to podcasty Rocka i Borysa. Plus pewnie panowie mają lepszy sprzęt do nagrywania dźwięku to też lepiej wychodzi. To tak tylko jako jakiś punkt odniesienia, bo nie wiedziałem jak to dokładnie opisać ale mam nadzieję, że zrozumiecie o co chodzi Was najbardziej lubię słuchać, pewnie dlatego że graliśmy w podobne gry w podobnych czasach. *Ostatnio wbiłem 100% i wszystkie trofea w wersji na PS5. 1 Cytuj
Piechota 490 Opublikowano 3 marca Autor Opublikowano 3 marca 43 minuty temu, Pix napisał(a): No i elegancko, czekam cierpliwie. A w ogóle to szkoda, że Cię nie było w odcinku o Nosferatu, mocno liczyłem na Twoją obecność i recenzję. Mam nadzieję, że jeszcze będziesz miał okazję się wypowiedzieć w jakichś podsumowaniach rocznych czy coś w tym stylu Zapowiedzieli wersję reżyserską, będzie kolejna okazja! Cytuj
Piechota 490 Opublikowano 4 marca Autor Opublikowano 4 marca 18 godzin temu, karmaster napisał(a): Ostatnio słucham wszystko o starych grach w waszych podcastach (Toy Story 2, Kiwi i 4x4). Gry z przełomu lat 90. i 00. to nostalgia jest mocno obecna, więc postanowiłem napisać parę słów komentarza Chociaż gierki o Kiwi nie kojarzyłem, to Toy Story 2 i pierwszy level z demka w OPSM z Jill Valentine na okładce (PlayStation Magazyn #2 - Blog Gracza (zbieracza) ograłem chyba z 50 razy, wyobrażając sobie, jak gra może dalej wyglądać. Później załatwiłem sobie pirata i pograłem więcej, ale nie ukończyłem* Nagrywajcie więcej bo wchodzi bardzo dobrze, jedyne co to czasami nie do końca mi siedzi wasz 'flow' (z braku lepszego określenia). Brakuje płynności w tych rozmowach, co pewnie przychodzi z ilością nagrań (albo to przez pisanie 'do gazety' czasami się wam rozłażą i rozciągają te rozważania). Wg mnie dobry przykład jak taka rozmowa/podcast o gierkach się dobrze klei i słucha (mimo, że merytorycznie to zdecydowanie nie jest top i panowie zupełnie nie ogarniają świata konsol, czy gier z innych regionów niż USA/EU) to podcasty Rocka i Borysa. Plus pewnie panowie mają lepszy sprzęt do nagrywania dźwięku to też lepiej wychodzi. To tak tylko jako jakiś punkt odniesienia, bo nie wiedziałem jak to dokładnie opisać ale mam nadzieję, że zrozumiecie o co chodzi Was najbardziej lubię słuchać, pewnie dlatego że graliśmy w podobne gry w podobnych czasach. *Ostatnio wbiłem 100% i wszystkie trofea w wersji na PS5. Hej! Wielkie dzięki za te kilka słów, no bo aktywny słuchacz motywuje bardziej niż pięciu milczących! Będzie więcej gier z przełomu tych dekad, no bo podcast jest milenialsowy do zgrzytu zębów, to nas cieszy, do tego lubimy wracać. No i wiadomo, że u nas to każdy ma niedokończone studia magisterskie z filozofii ze specjalnością z farmazonologii, więc gadamy obficie, ale słowo, że na żywo też tak gadamy, to po prostu skrzywienie Cytuj
Piechota 490 Opublikowano 6 marca Autor Opublikowano 6 marca A wrzucę, choć nie gry, bo Krity były super dla mojego pokolenia 1 3 Cytuj
Pix 1 103 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Adamie, wszyscy tu wiemy, że jesteś intelektualistą. Nie musisz pół kamery książkami zastawiać, żeby się flexować jaki Ty oczytany Oczywiście będzie słuchane z przyjemnością, ale kiedy kolejny odcinek platformowy? 1 1 Cytuj
Piechota 490 Opublikowano 6 marca Autor Opublikowano 6 marca 30 minut temu, Pix napisał(a): Adamie, wszyscy tu wiemy, że jesteś intelektualistą. Nie musisz pół kamery książkami zastawiać, żeby się flexować jaki Ty oczytany Oczywiście będzie słuchane z przyjemnością, ale kiedy kolejny odcinek platformowy? TO JEST STATYW. Mam dwie nagrane platformówki. Najpierw będzie Jumping Flash!, potem Super Sami Roll Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi