Skocz do zawartości

ZgRedcasty

Piechota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może mignął Wam gdzieś ten tytuł. Znam Pawła wiele lat, więc łatwo było zgrać się na dłuższą rozmowę, wyszedł chyba wystarczająco ciekawy materiał, by udostępniać dalej :) 

• Plusik 3
Opublikowano
4 godziny temu, Piechota napisał(a):

Być może mignął Wam gdzieś ten tytuł. Znam Pawła wiele lat, więc łatwo było zgrać się na dłuższą rozmowę, wyszedł chyba wystarczająco ciekawy materiał, by udostępniać dalej :) 

Materiał zawiera lokowanie produktu ;)

Opublikowano
10 godzin temu, Piechota napisał(a):

Adamie, czekam na Twoją książkę. Zakup day one, nawet jeśli to będzie coś w stylu "jak zostać dobrym nauczycielem polskiego w trzech prostych krokach". 

• Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, Pix napisał(a):

Adamie, czekam na Twoją książkę. Zakup day one, nawet jeśli to będzie coś w stylu "jak zostać dobrym nauczycielem polskiego w trzech prostych krokach". 

1. Pij

2. Czytaj.

3. Popełnij kilka życiowych błędów.

xD 

• Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, Piechota napisał(a):

1. Pij

2. Czytaj.

3. Popełnij kilka życiowych błędów.

Zgłaszam reklamację. Wszystko to robię, każdy z punktów odhaczam sumiennie i z zapałem a nie zostałem dobrym nauczycielem! Ba, nie zostałem nawet złym!

• Haha 1
Opublikowano

Bardzo dobry odcinek. Dla mnie podwójnie, bo wszystko co wiąże się z niuansami pracy dziennikarskiej/pisarskiej łykam bez popitki. A tu takich rozważań jest całkiem sporo.

Więcej tego typu treści, Adaś ;)

• Lubię! 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kmiot napisał(a):

Nie wiem który Darek jest prawdziwy!

[timestamp]

PO TO KURWA WSTAŁEM Z TRUMNY, ŻEBY STAĆ W KOLEJCE KURWA? DAJCIE SZLUGA 

xddd

Wszyscy jesteśmy Darkami / W każdym z Nas jest Darek (phrazing, boom)
Steam Community :: :: Archer Meme #2

Opublikowano

Snu ciąg dalszy. Rok temu mieliśmy to zrobić, zrobiliśmy w tym. Jest to, jak by nie patrzeć, piąty pełnoprawny materiał o SH2, zdumiewające. Zwłaszcza że przed końcem roku będzie szósty. Tamten już, obiecuję, ostatni!

• Plusik 3
  • Lubię! 3
Opublikowano
Godzinę temu, Piechota napisał(a):

Snu ciąg dalszy. Rok temu mieliśmy to zrobić, zrobiliśmy w tym. Jest to, jak by nie patrzeć, piąty pełnoprawny materiał o SH2, zdumiewające. Zwłaszcza że przed końcem roku będzie szósty. Tamten już, obiecuję, ostatni!

Silent Hilla w Bez dyskusji nigdy dość. Będzie słuchane. 

Osobiście mocno czekam na Wasze rozłożenie na części pierwsze SH4. Straszdziernik 2026? Bo pewnie w przyszłym roku trójeczka. 

Mam ogromną słabość do The Room. Jasne, gra miała sporo problemów (przeklęty backtracking), ale wszystkie motywy z mieszkaniem to było absolutne mistrzostwo. Do tego uważam czwóreczkę za najstraszniejszą z całej serii.

Opublikowano

Na mnie nic tak nie działa jak duchi, bo tylko w nie jestem w stanie uwierzyć.

Co byś mi nie podrzucił, Kuon, Fatal Frame, czy właśnie SH4, to zawsze robi robotę mimo, że większości z nich daleko do ideału.

Opublikowano
37 minut temu, Pix napisał(a):

Silent Hilla w Bez dyskusji nigdy dość. Będzie słuchane. 

Osobiście mocno czekam na Wasze rozłożenie na części pierwsze SH4. Straszdziernik 2026? Bo pewnie w przyszłym roku trójeczka. 

Mam ogromną słabość do The Room. Jasne, gra miała sporo problemów (przeklęty backtracking), ale wszystkie motywy z mieszkaniem to było absolutne mistrzostwo. Do tego uważam czwóreczkę za najstraszniejszą z całej serii.

Rozważamy opcje, bo ja również bym się na maksa cieszył z The Room. Na pewno spróbujemy ustanowić pomiędzy styczniem a październikiem Zombie Month, żeby móc podobnie rozpracować Resident Evil. I ja NA MAKSA chcę w Bez dyskusji Fatal Frame/Project Zero. Zdradzę z radością za to, że w styczniu zacznie się trzyodcinkowa heca wokół pierwszego Tomb Raidera :) 

• Lubię! 1
Opublikowano
W dniu 1.12.2024 o 17:57, Konsolite napisał(a):

Na dobry(?) początek miesiąca, nowy odcinek, a za miesiąc...

Uwielbiam ten specyficzny klimat Waszego podcastu. Azi próbuje prowadzić rozmowę, w tle Adam ziewa i przysypia, a Konsolka dusi się i umiera na wizji, bo jego płuca nie są w stanie już przyjąć większej ilości papierosów. 

Nie zmieniajcie się, chłopaki 

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, Pix napisał(a):

Uwielbiam ten specyficzny klimat Waszego podcastu. Azi próbuje prowadzić rozmowę, w tle Adam ziewa i przysypia, a Konsolka dusi się i umiera na wizji, bo jego płuca nie są w stanie już przyjąć większej ilości papierosów. 

Nie zmieniajcie się, chłopaki 

To nie od papierosów, choć te z pewnością nie pomogły, ale od przeziębienia. Inna sprawa że coś co jest martwe nie może umrzeć ;) 
Nie wiem jak reszta, ale ja się nigdy nie zmienię, to taka stała we wszechświecie ;)

• Lubię! 1