Piechota 467 Opublikowano 27 stycznia Autor Opublikowano 27 stycznia 51 minut temu, Kmiot napisał(a): Panie profesorze, a w miniaturce nie powinno być "druha"? Tak, wiem, wygląda dość głupio i też wolałbym drucha (co nie rucha, hehe). kurde, ja akurat jako nastolatek jeździłem na obozy harcerskie i tam niejeden starszy druh miewał niezły ruch... 1 Cytuj
Konsolite 600 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Nowy odcinek, z kilkoma niespodziankami 3 1 Cytuj
Pix 1 071 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Odsłucha się. Nie mam nic do Karnasia, ale jednak spory downgrade w porównaniu do Piechoty. Cytuj
Konsolite 600 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego 1 minutę temu, Pix napisał(a): Odsłucha się. Nie mam nic do Karnasia, ale jednak spory downgrade w porównaniu do Piechoty. Możesz być zaskoczony Cytuj
Piechota 467 Opublikowano 1 lutego Autor Opublikowano 1 lutego Megasympatyczny typ. Żałuję, że nie poznałem go osobiście. Cytuj
mleko2099 50 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Żaden "downgrade", Karnasia slucha sie bardzo dobrze. Cieszę się, że powrócił do Pograduszek. 1 1 Cytuj
Carnasio 2 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 20 godzin temu, Piechota napisał(a): Megasympatyczny typ. Żałuję, że nie poznałem go osobiście. Dzięki Cytuj
Carnasio 2 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego (edytowane) 23 godziny temu, Pix napisał(a): Odsłucha się. Nie mam nic do Karnasia, ale jednak spory downgrade w porównaniu do Piechoty. Wiadomo każdy ma swoje preferencje i wszystkim się nie dogodzi. Adaś był w PoGRA... baaardzo długo, a ja dopiero drugi... no trzeci raz licząc z tym występem baardzo dawno temu. Poza tym nie ma co ukrywać - kolega Piechota "swoją spokojnością" na nagraniach był dobrą przeciwwagą do dość agresywnego w ekhem formie i treści kolegi Konsolite'a . Nie ukrywajmy do Konsolki trzeba przywyknąć. Znam go i lubię gościa od ponad 20 lat, ale trzeba mieć anielską cierpliwość i grubą skórę xD. Na innym podkaście dawno temu jedna osoba się na niego obraziła i "sobie poszła" a druga się prawie popłakusiała i też się obraziła przerywając transmisję w połowie nagrania. Edytowane 2 lutego przez Carnasio 1 Cytuj
philipo 188 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 22 godziny temu, mleko2099 napisał(a): Żaden "downgrade", Karnasia slucha sie bardzo dobrze. Cieszę się, że powrócił do Pograduszek. Pełna zgoda, fajnie się słucha Karnasia w Tomografie. W PoGRAduszkach też będzie OK ! 1 1 Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Można gdzieś zobaczyć te momenty dezercji? 1 Cytuj
Konsolite 600 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 27 minut temu, SlimShady napisał(a): Można gdzieś zobaczyć te momenty dezercji? Za dodatkową opłatą możemy pogrzebać w archiwum 1 Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Jestem ciekawy, ale nie aż tak. Niemniej mam nadzieję, że doszli do siebie. 1 Cytuj
Carnasio 2 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 13 minut temu, SlimShady napisał(a): Jestem ciekawy, ale nie aż tak. Niemniej mam nadzieję, że doszli do siebie. Jeden tak, ale drugi nie odzywa się od lat... 1 1 Cytuj
łom 2 121 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Właśnie przesłuchałem. Dość kontrowersyjna opinia w ~2:03, ja myślałem że wymagająca walka gdzie trzeba wiedzieć co się robi a nie tylko mashować to jest plus, no i dla mnie NG>>>>MGR:R gdzie jest mega widowiskowo ale system walki jest prostacki, opanowuje się timing parry i gra sama się przechodzi (przez całą grę nie użyłem praktycznie , innej broni niż katany tak samo, nawet jakiś achievement za to wpadł). Dziwnie to brzmi od osoby która gloryfikuje Guilty Gear gdzie trzeba poświęcić masę czasu żeby wiedzieć co i jak Cytuj
Konsolite 600 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego 7 minut temu, łom napisał(a): Właśnie przesłuchałem. Dość kontrowersyjna opinia w ~2:03, ja myślałem że wymagająca walka gdzie trzeba wiedzieć co się robi a nie tylko mashować to jest plus, no i dla mnie NG>>>>MGR:R gdzie jest mega widowiskowo ale system walki jest prostacki, opanowuje się timing parry i gra sama się przechodzi (przez całą grę nie użyłem praktycznie , innej broni niż katany tak samo, nawet jakiś achievement za to wpadł). Dziwnie to brzmi od osoby która gloryfikuje Guilty Gear gdzie trzeba poświęcić masę czasu żeby wiedzieć co i jak Kontrowersyjna? MGR:R jest wymagający, chyba że gramy na easy/normal. W NG2 w sumie to samo, opanujesz logikę mobów, skąd lecą pociski i przechodzi się samo Chodziło mi o to że w grach od Platinium bardziej czuję tempo i wyzwanie, u Team Ninja (szczególnie za czasów pewnego Pana) to jest takie "oszukane", nawalić przeciwników, debilne pociski znikąd = wyzwanie. W sumie to miło że podałeś MGR:R jako kontrę do NG, który jest tym czym Team Ninja chciało by Ninja Gaiden było Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi