Kmiot 13 660 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Obgadują czytelników PE i forumowiczów. Gdyby timestamp nie działał to 42:20. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Przesłuchałem ten podcast powyżej i trochę szkoda Majka bo musiał siedzieć przez 2h30min wysłuchując standardowego zrzędzenia na wszystko (oprócz Guilty Gear) i nawet jak chciał przekazać swoje jaranko czymkolwiek (czy to GoW Ragnarok czy ten indyk) to jest gaszony jak pet xd @Konsolite jak już zapraszacie gościa to zróbcie jakąś listę tematów i pytań które chcecie poruszyć i dajcie się wypowiedzieć mu bardziej obszernie. A jeśli chodzi o gości to czekam na występ Kaliego który jeszcze potrafi się jarać gierkami, myślę że mógł by być to dobry kontrast do standardowego dołującego klimatu xd 3 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 14 listopada 2022 Opublikowano 14 listopada 2022 A moim zdaniem Konsolite trochę za dużo przeklinasz. Jesteśmy już starymi końmi i np. w towarzystwie sam łapię się że to ja przeklinam, a reszta nie. Niby Twoje wulgaryzmy takie "luźne", ale to było ok, jak się było młodszym. Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 14 listopada 2022 Opublikowano 14 listopada 2022 10 minut temu, grzybiarz napisał: A moim zdaniem Konsolite trochę za dużo przeklinasz. Jesteśmy już starymi końmi i np. w towarzystwie sam łapię się że to ja przeklinam, a reszta nie. Niby Twoje wulgaryzmy takie "luźne", ale to było ok, jak się było młodszym. Wiem, wiem, staram się to ograniczyć, jednak trudno to ogarnąć z dnia na dzień. + Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 6 grudnia 2022 Opublikowano 6 grudnia 2022 Nowe PoGRAduszki do odsłuchania/oglądania 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Będzie o Sirenie w PE @Piechota mam nadzieję że wysępiłeś od Rogera pokaźną ilość stron i pooglądałeś jak pięknie rysują potępieńcy w Blood Curse : ) 2 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 16 grudnia 2022 Autor Opublikowano 16 grudnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, łom napisał: Będzie o Sirenie w PE @Piechota mam nadzieję że wysępiłeś od Rogera pokaźną ilość stron i pooglądałeś jak pięknie rysują potępieńcy w Blood Curse : ) Hah, zapominam, że Wy tego też czasem słuchacie! Kot wylazł z wora, co zrobić. Ale ciii, to dopiero 305. numer xD i tak, tekst będzie ogromny! Edytowane 16 grudnia 2022 przez Piechota 1 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 Ciekawy mnie, czy byłeś w stanie ukończyć pierwszą odsłonę z PS2, bo ma jedne z najbardziej kuriozalnych wymogów ever. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 1 minutę temu, Piechota napisał: Hah, zapominam, że Wy tego też czasem słuchacie! Kot wylazł z wora, co zrobić. Ale ciii, to dopiero 305. numer xD Tak, przesłuchane jak najbardziej. To z merytorycznych spraw jedyne do czego bym się czepił to jak umiejscawiacie gdzieś w czasie (i ma to znaczenie w dyskusji) gry i serie które wychodziły w podobnym momencie to dobrze by było jak by jedna osoba na szybko sprawdziła daty żeby nie było pomieszania jak z tym czy Silent Hill 2 wyszedł przed czy po RE: CV. No i jak jedziecie z SH to mam nadzieję że przyjdzie też czas na RE. A tak poza tym to dobrze się słuchało. Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 16 grudnia 2022 Autor Opublikowano 16 grudnia 2022 18 minut temu, SlimShady napisał: Ciekawy mnie, czy byłeś w stanie ukończyć pierwszą odsłonę z PS2, bo ma jedne z najbardziej kuriozalnych wymogów ever. Byłem. Jakoś. I będzie to spora część tekstu… 11 minut temu, łom napisał: Tak, przesłuchane jak najbardziej. To z merytorycznych spraw jedyne do czego bym się czepił to jak umiejscawiacie gdzieś w czasie (i ma to znaczenie w dyskusji) gry i serie które wychodziły w podobnym momencie to dobrze by było jak by jedna osoba na szybko sprawdziła daty żeby nie było pomieszania jak z tym czy Silent Hill 2 wyszedł przed czy po RE: CV. No i jak jedziecie z SH to mam nadzieję że przyjdzie też czas na RE. A tak poza tym to dobrze się słuchało. Noted. Jakoś tak nagle mi to wskoczyło, mogłem na szybko wygooglować. Wciąż uczymy się wielu rzeczy o tym medium. Tak, nie wątpię, że będzie RE prędzej czy później. Ale SH trochę nam zajmie. Przy dwójce, jeśli się uda, pojawi się supergość Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 16 grudnia 2022 Opublikowano 16 grudnia 2022 4 minuty temu, Piechota napisał: Przy dwójce, jeśli się uda, pojawi się supergość Akira Yamaoka confirmed, w końcu Bloober ma siedzibę w Krakowie a ktoś muzykę do SH2 Remake musi ogarnąć Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 16 grudnia 2022 Autor Opublikowano 16 grudnia 2022 31 minut temu, łom napisał: Akira Yamaoka confirmed, w końcu Bloober ma siedzibę w Krakowie a ktoś muzykę do SH2 Remake musi ogarnąć A ja z Wrocławia! Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 22 grudnia 2022 Autor Opublikowano 22 grudnia 2022 Drugi odcinek o SH! Bez nostalgii i różowych okularów tym razem. Czy będą przecieki z PE? MUSICIE POSŁUCH… nie będzie, znowu tylko Siren xD 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Spóźniony prezent na święta dla Tych co chcą wytrzeźwieć 3 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 10 stycznia 2023 Autor Opublikowano 10 stycznia 2023 ot, bez większych zaskoczeń, ale mam nadzieję, że wyszła przyjemna w odsłuchu lista 3 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 10 stycznia 2023 Opublikowano 10 stycznia 2023 A nie było nigdy pomysłu, żeby połączyć siły i nagrywać podcast pod egidą PSX Extreme? 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 11 stycznia 2023 Opublikowano 11 stycznia 2023 21 godzin temu, dee napisał: A nie było nigdy pomysłu, żeby połączyć siły i nagrywać podcast pod egidą PSX Extreme? Pomysł był, zapewne nie u jednego (Zg)reda, w praktyce to dość specyficzna kwestia. Może poruszymy ten temat w kolejnym, łączonym odcinku Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Nowy odcinek z kolejnym (Zg)redem Zapraszam do oglądania, komentowania i pochwalenia Adamusa za odwagę 2 2 Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Właśnie sobie słucham w robotce. Mówicie, że jak będzie 100 łapek w góre to zapraszacie Rogera? 2 Cytuj
K.Adamus 678 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 16 minut temu, Konsolite napisał: Zapraszam do oglądania, komentowania i pochwalenia Adamusa za odwagę Który bredzi, jąka się i miesza w zeznaniach. Jednak pisanie, o dziwo, jest prostsze 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Polecam przynajmniej posłuchać od 1:08:30. RE2 Remake 7/10 (tak samo jak Calisto Protocol) @K.Adamus dobrze że przynajmniej Ty masz jakiś zdrowy rozsądek bo opinie Konsolite o grach to można spuścić w kiblu. Robią bezpieczny remake TLOU - źle, Capcom robi reimagination RE2 też źle bo za dużo zmienili. 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 1 godzinę temu, K.Adamus napisał: Który bredzi, jąka się i miesza w zeznaniach. Jednak pisanie, o dziwo, jest prostsze Było dobrze, nie narzekaj 1 godzinę temu, Damian14 napisał: Właśnie sobie słucham w robotce. Mówicie, że jak będzie 100 łapek w góre to zapraszacie Rogera? + spam jego skrzynki 1 Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Dobrze było. Konsolite lubi czasami trochę pod prąd ponarzekać, ale dobrze było posłuchać kilku osób, które się ze sobą nie zgadzają w każdej kwestii. W sumie to zgadzaliście się ze sobą chyba tylko z w temacie fabularnych kodżimizmów . To kiedy podcastowy zgrentgen z większą ilością zgredów? Azi mógłby coś takiego prowadzić, pytanie czy przy większej ilości osób nie byłoby trzody i przekrzykiwania się. Moment o RE4 przewinąłem, nie chcę niczego słuchać o rimejku, odpalam na premierę i chcę być chociaż trochę zaskoczony. 2 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Godzinę temu, Damian14 napisał: Dobrze było. Konsolite lubi czasami trochę pod prąd ponarzekać, ale dobrze było posłuchać kilku osób, które się ze sobą nie zgadzają w każdej kwestii. W sumie to zgadzaliście się ze sobą chyba tylko z w temacie fabularnych kodżimizmów . To kiedy podcastowy zgrentgen z większą ilością zgredów? Azi mógłby coś takiego prowadzić, pytanie czy przy większej ilości osób nie byłoby trzody i przekrzykiwania się. Moment o RE4 przewinąłem, nie chcę niczego słuchać o rimejku, odpalam na premierę i chcę być chociaż trochę zaskoczony. hmmmm, ZgredCast - PoGRAduszki Special temat wart przemyślenia Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Podoba mnie się jak Adamus próbuje nieśmiało walczyć w tych wyjątkowo niesprzyjających warunkach. Niewiele brakowało, a musiałby odmienić "być" jak w Dniu Świra. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi