Konsolite 546 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 8 godzin temu, Piechota napisał: 2D. oczywiście, że 2D 2,5D Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 16 listopada 2023 Autor Opublikowano 16 listopada 2023 Na życzenie słuchacza - następny przystanek w wielkiej podróży przez platformówki 3D wypada w Kaczogrodzie. Dobre czasy ścisłej końcówki PSX-a. I zgapiania od Crasha bezwstydnie! 2 3 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Mały flashback, a może flaszka is back? Grudniowy odcinek gotowy, perfekcyjnie 1 Grudnia, luźno i jak zawsze bez cenzury! 2 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 4 grudnia 2023 Autor Opublikowano 4 grudnia 2023 Gex Was nie zaskoczy, bo skoro była „dwójka”, musi być i „trójka”. To chociaż przypomnę Wam tę okładkę Ekstrima 2 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 11 grudnia 2023 Autor Opublikowano 11 grudnia 2023 @Kmiot prowodyrem! No ale miło było do tego wrócić. Myślę, że wiele osób może za Lost in Time nostalgiować 4 1 Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 Ha, jestem sławny i zostałem wynagrodzony osobistą wzmianką, co zawsze jest trochę miłe i przyjemnie ogrzewa serduszko. A gierka nawet dziś wstydu nie przynosi, jednocześnie potrafi zaskoczyć różnorodnością i smaczkami. Polecać retromaniakom nie trzeba, ale i tak to zrobię. Polecam. 1 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 11 grudnia 2023 Autor Opublikowano 11 grudnia 2023 Pierwszych kilka wzmianek zawsze sprawia radość. A potem zaczyna się rutyna! No ale Time Busters jeszcze kiedyś nam ten Twój request spowoduje Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 14 grudnia 2023 Autor Opublikowano 14 grudnia 2023 Trudno o bardziej pasującą rzecz do tematu ZgRedcasty. W początku czegoś, co pewnie będzie kilkuletnim cyklem, rozmawiam z Kalim i Norbim o pierwszym numerze Ekstrima i o growej rzeczywistości 1997 roku. Jednocześnie zastanawiam się, jak dotyczący tych badań temat przesunąć z działu Retro gdzieś tutaj. Potrzebuję pomocy moderatora chyba, prawda? 4 3 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 26 grudnia 2023 Autor Opublikowano 26 grudnia 2023 10 odcinków platformowych! Co za dziwny, niepotrzebny cykl, który sprawia mi tyle przyjemności Grali w Grincha? Nostalgiują? 3 Cytuj
Mari4n 401 Opublikowano 26 grudnia 2023 Opublikowano 26 grudnia 2023 Oglądałem wczoraj w pracy. Kiedyś grałem chwilę na emulatorze, ale mi nie siadło. Może w przyszłym roku na święta dam jej drugą szansę. Lost in time jakieś 3 lata temu przeszedłem po raz pierwszy, ale nie odblokowałem śnieżnego świata. Fajny platformer, jedna z ulubionych gier kumpla który mi ją pokazał. Z tym samym kumplem zaczęliśmy przechodzić Time Busters w coopie, ale jakoś weny zabrakło i od dwóch lat wisi niedokończone. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Nowy odcinek pograduszek z omówieniem dramy PS2 Extreme 4 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 12 stycznia Autor Opublikowano 12 stycznia to taki odcinek, który może Was zainteresować. Choć ostrzegam, że chuja się znamy 2 Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia @Piechota oglądałem wczoraj i byłem w ciężkim szoku. Nie potwierdzę, że chuja się znacie, ale mogę potwierdzić, że chuja w tym 2023 roku ograliście xd Mam nadzieję, że jest Wam wstyd. Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 12 stycznia Autor Opublikowano 12 stycznia 41 minut temu, Kmiot napisał: @Piechota oglądałem wczoraj i byłem w ciężkim szoku. Nie potwierdzę, że chuja się znacie, ale mogę potwierdzić, że chuja w tym 2023 roku ograliście xd Mam nadzieję, że jest Wam wstyd. To prawda. Chłopaki to tam wiadomo, dla nich to zabawa. Ja grałem w 25 tytułów z tamtego roku i jest to najniższy wynik od wieeeelu lat. Z którego jestem bardzo dumny! 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 3 lutego Opublikowano 3 lutego (edytowane) W poprzednim miesiącu kolega @łom mnie wyręczył z wrzuceniem linka, za co dziękuję. Więc zaczynamy nowy rok, z adekwatnym tytułem i solidnym materiałem. Miłego oglądania / słuchania, komentowania, lajkowania, szerowania i na co tam macie ochotę Może teczken online ? Edytowane 3 lutego przez Konsolite 4 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 5 lutego Autor Opublikowano 5 lutego W styczniu wyjątkowo bez żadnego nostalgiowania. Chciałem zarejestrować zajawkę nowym tytułem, by ni zginął mi potem w dziurawej pamięci. Warto rzucić okiem na tę Pseudoregalię, zwłaszcza że gatunkowo wychodzi jej niemała (i w zasadzie "niemożliwa") sztuczka. Okej, ale nowy Silent Hill to jednak nowy Silent Hill. Można było z tej okazji nieco nadwyrężyć harmonogram podcastu, nawet jeśli efekt końcowy pozostawia sporo do życzenia. 1 1 Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Spoilerujecie tego SH, czy jest bezpiecznie? Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 5 lutego Autor Opublikowano 5 lutego (edytowane) 13 minut temu, SlimShady napisał: Spoilerujecie tego SH, czy jest bezpiecznie? W pewnym momencie jest spoiler główny, ale o tym mówię, informuję ogłaszam i można go przeskoczyć. Rozmowa się rozwija z ogólników do detali, więc poczujesz, dokąd sam chcesz posłuchać Edytowane 5 lutego przez Piechota 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego W dniu 20.10.2023 o 23:39, Piechota napisał: Obejrzałem oba odcinki i aż bym zagrał ale niestety laser w PS2 padł, płyta się kurzy a tej kolekcji HD to chyba nie bardzo tykać wypada. Szczerze przyznam, że nigdy nie grałem a chciałbym przed remakiem zagrać w OG. Niestety kompa też nie mam a laptuk muli. Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 6 lutego Opublikowano 6 lutego @mitra SIĘ POCHWALIŁ, ŻE MA, KREZUS. Daj mje, będę szpanował na półce i zdmuchiwał co tydzień kurz. 2 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Obwieszczenie specjalne w ramach 50 odcinka podcastu PoGRAduszki jest pomysł by zrobić pow / ama - max 50 pytań do ekipy rzucajcie pytaniami, możecie pytać o wszystko , może nawet odpowiemy, jak nie będzie pytań to sami wymyślimy Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Kto robi korektę i czy może dostać podwyżkę? Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 55 minut temu, dominalien napisał: Kto robi korektę i czy może dostać podwyżkę? W podkaście? 1 Cytuj
dominalien 262 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego Eh, i cały „dowcip” spalony. Mam za swoje, że pobieżnie czytam. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 23 lutego Opublikowano 23 lutego 2 godziny temu, Konsolite napisał: rzucajcie pytaniami, możecie pytać o wszystko , może nawet odpowiemy kiedy odcinek z Kalim i ostateczne rozwiązanie kwestii kto jest większą lamą w bijatykach, proponuje strimowany/nagrany pojedynek w 3 grach: Tekken, SF i GG xd 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi