Ukukuki 7 584 Opublikowano 7 listopada 2024 Opublikowano 7 listopada 2024 16 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Sega usunie swoje kolekcje klasyków z MD oraz kilka innych: Sega delisting over 60 classic games from virtual stores, including Jet Set Radio and Crazy Taxi | Eurogamer.net Musze kupić Nights w koncu bo cholera wie kiedy znowu bedzie okazja. Trochę dziwna lista bo na steam brakuje Sega Genesis Classics a jakoś wątpię ,że usuną to na wszystkich platformach tylko nie na steam. Cytuj
pawelgr5 1 627 Opublikowano 8 listopada 2024 Opublikowano 8 listopada 2024 Na steam to oni z jakiegos powodu wypisali wszystkie gry osobno zamiast wpisac tak jak w pozostalych platformach. Ta czy tak ze steam klasyki wylatuja. Cytuj
pawelgr5 1 627 Opublikowano 27 listopada 2024 Opublikowano 27 listopada 2024 Ehhhh wszedzie klasyki usuwane a na Nintendo jeszcze im doloza 3 gierki na MD: https://www.nintendolife.com/news/2024/11/three-sega-genesis-mega-drive-games-have-been-added-to-switch-onlines-expansion-pack Kiedys sie ludzilem ze Sega bedzie miec deal chociazby z Capcom/konami na Hard Corps, SF2 i Castlevanie skoro sa dostepne u N i bede mogl wykupic na Steam ale teraz to smuteg i placenie abo za kazdym jebanym razem Cytuj
Ukukuki 7 584 Opublikowano 27 listopada 2024 Opublikowano 27 listopada 2024 Może chcą kolejny raz minikonsolę wydać? Ten ich zestaw gier z MD za grosze to był sztos. Grosze wychodziło za jeden tytuł. Cytuj
krzysiek923 1 859 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca https://www.amazon.com/Forza-Horizon-Ten-Year-Anniversary/dp/B017C29JKU?th=1 jeśli ktoś jest zainteresowany radzę się spieszyć 1 Cytuj
Bzduras 13 322 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Fajnie, fajnie, ale wywala mi błąd nieprawidłowego regionu i nie chce kupić kodu Cytuj
krzysiek923 1 859 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca (edytowane) 3 minuty temu, Bzduras napisał(a): Fajnie, fajnie, ale wywala mi błąd nieprawidłowego regionu i nie chce kupić kodu sam nie próbowałem, ale może konto amazon na USA? ewentualnie niech ci homelander kupi i mu oddasz hajs Edytowane 5 marca przez krzysiek923 Cytuj
Bzduras 13 322 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca Nie chce mi się z tym bawić, aż tak mi nie zależy - pomyślałem, że jak jest w fajnej cenie to można złapać, ale żeby specjalnie się wyginać z kontem na USA to już za dużo. Chyba, że ktoś ma i chce kupić dwa kody to chętnie wtedy przeleję sianko na wskazane konto w zamian za jeden z nich Cytuj
Moldar 2 332 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca No nie idzie kupić, zmieniałem adres ale też lipa. Kurde dobra cena, ktoś z USA poratuje ? Cytuj
Bzduras 13 322 Opublikowano 5 marca Opublikowano 5 marca @Homelander ratuj forume Widzę po recenzjach i w twytach pod tą ofertą, że można dostać niedziałający kod bez możliwości refundu To dzięki, obejdzie się jednak. Cytuj
krzysiek923 1 859 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca aaa, zapomniałem dodać: Forza Horizon 2 Anniversary Edition zawiera kilka dodatkowych treści i ulepszeń, które nie były obecne w pierwotnej wersji gry. Oto, co zawiera ta edycja: Wszystkie rozszerzenia – Forza Horizon 2 Anniversary Edition zawiera wszystkie dodatki i rozszerzenia, które zostały wydane po premierze podstawowej wersji gry. W tym DLC, takie jak nowe samochody, trasy, wyzwania i inne zawartości. Nowe samochody – Edycja rocznicowa wprowadza szereg nowych pojazdów, które można wykorzystać w grze. Aktualizacje i ulepszenia – Gra była także zoptymalizowana pod kątem lepszej wydajności i poprawek błędów. Dodatkowe misje i wyzwania – Nowe tryby zabawy, wyzwania i misje, które oferują jeszcze więcej możliwości zabawy i rywalizacji. Zawartość specjalna – Z okazji rocznicy wprowadzono także specjalne, ekskluzywne elementy, takie jak unikalne pojazdy czy akcesoria w grze. Cytuj
krzysiek923 1 859 Opublikowano 5 marca Autor Opublikowano 5 marca (edytowane) 23 minuty temu, Bzduras napisał(a): @Homelander ratuj forume Widzę po recenzjach i w twytach pod tą ofertą, że można dostać niedziałający kod bez możliwości refundu To dzięki, obejdzie się jednak. ale to są recenzje z 2016-2017 jest takie powiedzenie... Cytat Żeby móc kupić cyfrową zawartość na amerykańskim Amazonie, należy zmienić region produktów cyfrowych na USA (Country/Region Settings) oraz mieć dodany amerykański adres dostawy do konta. Aktywacja możliwa na polskim koncie przez VPN (u mnie zadziałał Urban VPN). Edytowane 5 marca przez krzysiek923 Cytuj
Bzduras 13 322 Opublikowano piątek o 17:30 Opublikowano piątek o 17:30 W dniu 5.03.2025 o 20:14, krzysiek923 napisał(a): https://www.amazon.com/Forza-Horizon-Ten-Year-Anniversary/dp/B017C29JKU?th=1 jeśli ktoś jest zainteresowany radzę się spieszyć No to dołożę cegiełkę: Amazon właśnie oddał mi kasę za działający kod bez żadnego roszczenia z mojej strony Nie wiem co ich natchnęło, ale nie będę narzekać Cytuj
krzysiek923 1 859 Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu 23 godziny temu, Bzduras napisał(a): No to dołożę cegiełkę: Amazon właśnie oddał mi kasę za działający kod bez żadnego roszczenia z mojeje strony Nie wiem co ich natchnęło, ale nie będę narzekać a teraz wejdź sobie w ten link z amazona i poczytaj ostatnie komentarze kupujących, powinieneś w totka pograć 1 Cytuj
Bzduras 13 322 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Może dla świętego spokoju zwrócili wszystkim hurtowo. Nie wnikałem za mocno, skoro potężny pan Bezos powiedział, że mam dostać pieniążek to kim jestem by się z nim kłócić Cytuj
czeskimaster 3 451 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Jak wygląda sprawa z Driveclub? Pobierze chociaż aktualizacje? Cyfrowo rozumiem nie ma opcji zakupu, tylko płyta. Cytuj
Square 9 031 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 34 minuty temu, czeskimaster napisał(a): Jak wygląda sprawa z Driveclub? Pobierze chociaż aktualizacje? Pobierze wszystkie łatki, jedynie nie kupisz DLC. Jak ktoś ma grę w cyfrze to można pobrać wszystko. Serwery nie działają niestety. 1 Cytuj
czeskimaster 3 451 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Kurcze, w cyfrze nie mam. Szkoda że nie da rady pobrać. No nic, jak może kiedyś dokupię napęd(przeszedłem już na full cyfrę) , to płytka wpadnie. Cytuj
Square 9 031 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Jak masz kupione DLC to pobierzesz je do płytki też. 1 Cytuj
suteq 369 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Jak grałem w Driveclub to aż przykro się patrzyło na to ile rzeczy jest niedostępnych bo nie można już nabyć dlc. Cytuj
krzysiek923 1 859 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, suteq napisał(a): Jak grałem w Driveclub to aż przykro się patrzyło na to ile rzeczy jest niedostępnych bo nie można już nabyć dlc. prędzej czy później cała zawartość wyląduje na pc w emulatorze, jak każda inna konsolowa gra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi