_mike 318 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 (edytowane) Gierka w stylu Wuxia Dobre podsumowanie Pełny trailer Dla mnie to najciekawsza nowa gierka gamescomu. Faktycznie trochę do Ghost of Tsushima podobne, do tego RPGowy vibe i slasherowy system walki. Może być dobre. Na razie zapowiedzieli na PC. Nie widziałem tematu, a uważam ze warto śledzić. Swoją drogą, dużo Gierek w chińskich klimatach ostatnio obrodziło Edytowane 26 sierpnia 2022 przez _mike Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 sierpnia 2022 Opublikowano 26 sierpnia 2022 Nie wiem, dla mnie te gry od tych chińskich, koreańskich studiów, o których się pierwszy raz słyszy, to pachną scamem; graficznie wyglądają bosko, ale coś czuję, że to będą zabugowane wydmuszki z kiepskim gameplayem. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Wygląda bardzo fajnie, jeden z jasnych punktów pokazu Geoffa. Jeśli kiedykolwiek wyjdzie to będzie brane na radar. Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Opublikowano 27 sierpnia 2022 Tak jak Rozi napisał, zapala się lampka ostrzegawcza. Podoba mi się to, wygląda ślicznie. Ale tak jak w przypadku Black Myth, uwierzę dopiero jak wyjdzie Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Opublikowano 28 sierpnia 2022 Czekam, bo wyglądało fhooy dobrze. Ostatnio faktycznie rodzi w te chińskie gierki, ale niekoniecznie wszystkie muszą być scamem. Sam niedawno kupowałem Xuan-Yuan 7 w pudełeczku (taki chiński Wiedźmin), a Sword and Fairy 7 (u nas zamiast numerka podtytuł "Together Forever") wyszło w cyfrze (czekam na pudełko) i jest całkiem chwalone. Obydwie serie nie pojawiały się wcześniej na naszym rynku, choć ich szóste części można było dostać z angielskimi napisami, ale to były techniczne kasztany i z gatunku jRPG. Teraz poszli w RPG akcji i jakoś lepiej im to wychodzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi