Bigby 4 742 Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 To może najlepiej w ogóle nie zakładajmy tematów o grach Ubisoftu, EA, pomińmy też inne gry, które doczekały się n-tych sequeli. Bo tak. Temat Cuszimy i Days Gone też bym zamknął, bo to ładniej opakowane ubisofciaki. I nie, to nie jest przełom w serii, ale dla kogoś kto czekał na powrót do formuły z AC2 czy Unity, jest to świetna wiadomość. I przynajmniej będzie można tę grę ukończyć w tym stuleciu, w przeciwieństwie do 200-godzinnej Valhalli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 5 minut temu, Rozi napisał: Ludzie też mogą kupować remaki za 3 i pół bomby zatem? kazdy może robić co chce - pytanie czy uważasz kupno nowej gry jako takie samo psucie branży jak sprzedawanie wybrakowanego remastera za 3.5 bomby Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 13 minut temu, Rozi napisał: Nowa gra ahahahhaahhhaahhaah No tak, będzie kolejny PRZEŁOM I ZMIANA W FORMULE Ośmieszasz się rezi Pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Ubisoft w tym przypadku wie chociaż jak się wycenia tytuł - 199 zł za nową grę brzmi lepiej niż 350 zł za ni to remake, ni remaster. Edytowane 11 Września 2022 przez Bigby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Prosiu zapomni o PRZEŁOMIE I ZMIANIE W FORMULE jak zobaczy trailer kolejnego pikselaka 8bitowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Forum dla świadomych graczy (podobno) i czekanie na kolejnego Asasyna? No to czekajcie sobie, miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Forum dla świadomych graczy, którzy nie starają się wchodzić do tematów z grami, które ich nie interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Edytowane 11 Września 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Spoko informacja. Jak już zacznę w 2030 (bo wciąż Origins, Odyssey i Valhalla przede mną) to będzie grane po arabsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 11 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 O ku.rwa. Mial byc reboot marki a to co pokazaki to jest de facto ac1 z mechanikami ac2 (rekruci z brotherhood, bomby z revelations i tlum z nosicielami dzbankow i skrzynek z calej trylogii, brakowalo tylko tych zebrzacych labadziar). Pierwsza czesc gry wydana ponownie z uzyciem assetow nastepczyni? Gdzie ja to widzialem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Mejm napisał: O ku.rwa. Mial byc reboot marki a to co pokazaki to jest de facto ac1 z mechanikami ac2 (rekruci z brotherhood, bomby z revelations i tlum z nosicielami dzbankow i skrzynek z calej trylogii, brakowalo tylko tych zebrzacych labadziar). Pierwsza czesc gry wydana ponownie z uzyciem assetow nastepczyni? Gdzie ja to widzialem... Bez bicia przyznaje że te "kanoniczne asassyny" olałem i w zasadzie mam na koncie po kilka godzin AC 1, Unity z jedynki to może pierwsza godzina wieki temu u kumpla. Wobec powyższego jak ogram Mirage to będę mógł powiedzieć że grałem we wszystkie? Dla mnie bomba. Ubi robi dobre gry ale tylko pod warunkiem że grasz w jedną część serii. Edytowane 12 Września 2022 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 030 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 22 hours ago, Paolo de Vesir said: bo to nie CW - ludzie czekają na różne gry, bo mogą inni wydawcy też stawiają na bezpieczne ubisofciaki, ale to chyba kwestia znaczka, bo jednym się wybacza to co innym wytyka Ja nie mogłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Godzinę temu, Homelander napisał: Ja nie mogłem mogłeś, a my mogliśmy w pełni to wytykać Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Mnie najnowsza część w ogóle nie grzeje. Natomsiast Red i Hexen jak najbardziej, oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) https://gamerant.com/assassins-creed-mirage-influences-gameplay-setting-interview/ From the interview with Mirage's creative director Stephane Boudon "Yes, we started Mirage, in its first idea, as a Valhalla DLC, and it was quite different at the time. That idea only lived for a few weeks and only on paper, in fact. Quite early, we decided to become a standalone with a full new character because we saw all the potential of such a return to the roots. And it was all pretty quick." Some other intresting points from the article: Mirage has a bit more about Bayek and his legacy, plus some links to Altair Unity was an inspiration for Mirage's parkour system, but they aimed to upgrade and enhance with new animations and a quickness for Basim . Wanted system is back. Player can be foot chased inside the city. The crowd can sometimes recognize you if you were wanted. Compare Mirage's length to first one, Assassin's Creed Revelations, or Assassin's Creed Unity. So might not necessarily shorter than the mainline games before Origins 3 type of detection states that are clearly showcased to the player. Warning state - can evade easily, search state - leads NPCs to look for you and try to investigate you, last state- fight and conflict . Detection will spread between AI , there are different enemy archetypes that will play with all those stage behaviors . Some archetypes are able to use their horn to call reinforcements. Edytowane 12 Września 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 W dniu 8.09.2022 o 10:58, Bigby napisał: Chyba nie mamy co liczyć na remake AC1. Nie było go wśród projektów wymienionych przez Schreiera i Hendersona. PPE potwierdziło, że nie będzie remake AC 1. Tyle co skończyłem wersję reżyserską na PC i w sumie nawet się cieszę, że nie będą jej robić remake. Aby to miało sens to gra powinna zostać napisana od początku, być bardziej rozbudowana i urozmaicona, bo to co sobą reprezentuje dobre było te 12-13 lat temu. Wrzucenie tego na silnik np. Valhali to byłoby za mało. Powrót na bliski wschód ale w ramach nowej produkcji, to o wiele lepsze zagranie. W dniu 11.09.2022 o 23:43, Mejm napisał: O ku.rwa. Mial byc reboot marki a to co pokazaki to jest de facto ac1 z mechanikami ac2 (rekruci z brotherhood, bomby z revelations i tlum z nosicielami dzbankow i skrzynek z calej trylogii, brakowalo tylko tych zebrzacych labadziar). Pierwsza czesc gry wydana ponownie z uzyciem assetow nastepczyni? Gdzie ja to widzialem... No a jak inaczej to sobie wyobrażałeś? W czasach pierwszych AC w miarę rozwoju serii fanom brakowało takich możliwości w pierwszym AC jakie dawały następne części. Dobrze, że będzie to teraz w jednej, nowej części zamiast dwóch następnych. Ja jestem zadowolony do powrotu na bliski wschód, teraz wykorzystując nowszą technologię można zrobić to o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 44 minuty temu, Elitesse napisał: PPE potwierdziło Sorry za oftop, ale jak to przeczytałem to tak kekłem, że do tej pory mnie brzuch boli xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 13 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Wiedziałem, że powołanie się na ten autorytet nie przejdzie bez echa na forum Nie mam tam konta aby napisać komentarz więc wleciał tu, a znając rzetelność portalu sytuacja może się jeszcze kilka razy zmienić W każdym razie podtrzymuje swoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 PPE jak coś "potwierdza", to za dzień lub dwa jest kolejny news, że jednak gra powstaje albo insajder zdradza szczegóły remake'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 209zł na premierę trzeba dać https://lowcygier.pl/preordery/assassins-creed-mirage-dlc-40-rozbojnikow-na-playstation-xbox-i-pc-od-199-zl-w-rtv-euro-agd/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Na PC można jakby co wykorzystać kod za Ubi Points i wychodzi wtedy niecałe 160 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Co za czasy, że człowiek „cieszy się”, że Assassin będzie tradycyjny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Ciekawe kiedy zamierzają coś więcej pokazać, biorąc pod uwagę sytuację, która obecnie panuje w UBI mogą być niezłe ciężary z premierą gry w tym roku. Marketing praktycznie nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi