Paolo1986 719 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Eeee tam, do wystarczy 30 godzin. To nie Valhalla Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Mi po 12h się nie chce specjalnie do tego wracać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 29 Września Udostępnij Opublikowano 29 Września Miałem tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Kiedyś przez pół roku grałem tylko w Asasyny od remastera dwójki po Syndicate wszystkie cześci po kolei, w większości wbiłem platynę. Wtedy już miałem platyny w Origins i Odyssey i myślałem, że jestem twardy zawodnik, ale bezpłciowość i rozmiar Valhalli mnie pokonały. Grę odpuściłem i nie zamierzam wracać. W międzyczasie trochę kusiło to Mirage, bo gra mniejsza i niby powrót do korzeni, ale Wasze opinie jednoznacznie mi mówią, żebym ją sobie też odpuścił. Co też niniejszym czynię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 6 Października Udostępnij Opublikowano 6 Października W dniu 4.10.2024 o 21:07, LukeSpidey napisał(a): Kiedyś przez pół roku grałem tylko w Asasyny od remastera dwójki po Syndicate wszystkie cześci po kolei, w większości wbiłem platynę. Wtedy już miałem platyny w Origins i Odyssey i myślałem, że jestem twardy zawodnik, ale bezpłciowość i rozmiar Valhalli mnie pokonały. Grę odpuściłem i nie zamierzam wracać. W międzyczasie trochę kusiło to Mirage, bo gra mniejsza i niby powrót do korzeni, ale Wasze opinie jednoznacznie mi mówią, żebym ją sobie też odpuścił. Co też niniejszym czynię. Miałem podobnie. Tylko, że nie grałem dla platynowania czy zbierania punktów, bo nigdy mnie to nie interesowało, a po to by przypomnieć sobie fabułę. Chociaż jak pamiętam, to te zbieractwo itp potrzebne do platynowania / zbierania punktów w pierwszych AC zawsze mnie nudziło, to tak teraz po poznaniu nowszych i większych części nawet czasem dla zabawy poganiałem za nutkami, poszukałem flagi itp. Znając rozmiary nowych AC te pierwsze nie wydawały się już tak duże. Sam doszedłem do skończenia AC: Unity i mam przed sobą następne części zgodnie z kolejnością. Powinienem grać w Sindicate ale jakoś nie mam teraz weny aby do tego wracać. Kupiłem AC: mirage i przez chwilę pograłem aby to sprawdzić. Faktycznie jakoś tak słabo na początku. Nie czuję chęci aby do tego wracać ale z drugiej strony mam teraz co innego do grania. Mimo wszystko myślę, że dam grze jeszcze szansę. Tak samo jak i AC:Valhalla. Z tego co pamiętam, to była to bardzo przyjemna część. Trochę za duża, bo już męczyła pod sam koniec ale mam w planach do niej wrócić i rozegrać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi