Elitesse 382 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Opublikowano 23 sierpnia 2023 Wygląda to ładnie i w końcu będę miał powód aby zakupić ubi+. Może jeszcze z jakąś promocją wyskoczą. O wiele lepszy ruch niż zrobienie remaku pierwszego AC, na który kiedyś liczyłem. Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 Myślałem, że zrezygnują z ptaszora w tej części. Ale widać, że gra zrobiona na na bazie Valhalli. 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 Też miałem taką nadzieję. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 37 minut temu, A_Bogush napisał: Myślałem, że zrezygnują z ptaszora w tej części. Ale widać, że gra zrobiona na na bazie Valhalli. I na bazie Origins i Odyssey i Far Cry Primal. Cytuj
A_Bogush 394 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 1 godzinę temu, Elitesse napisał: I na bazie Origins i Odyssey i Far Cry Primal. Origins i Odyssey to jasne, bardziej chodziło mi o kwestie graficzne, UI i sam feeling poruszania się postacią (bo jednak Valhalla się rozni trochę pod tymi względami od dwóch poprzednich gier). A jeśli chodzi o mechaniki to wiadomo, że to recykling. Cytuj
szewczun 7 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 Z tym powrotem do korzeni, to chyba UBekom chodziło też o grafikę, bo jak zobaczyłem twarze i mimikę na ostatnim materiale, to aż mi się słabo zrobiło. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 12 września 2023 Opublikowano 12 września 2023 Jakieś takie to sztywne... ciągle kopiuj-wklej. Mordy NPCtow prawie bez animacji. Ja skipuje, wolę już kupić takiego Alana. Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Tak jak pisałem wcześniej - ta odsłona to jakieś jaja z klienteli. Brzydsze to niż Unity/Syndicate i ogólnie widać, że była to część większej gry w stylu tych nowych odsłon, ale postanowili z dodatku zrobić osobną grę. Jak ktoś to kupi w miesiącu, w którym wychodzi Alan Wake II, Spiderman 2, The Lords of the Fallen i Forza Motorsport to uznam, że jest fhooy dziwny 2 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 No, ja kupię i co mi zrobisz? 1 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 14 września 2023 Opublikowano 14 września 2023 Ty jesteś wystarczająco dziwny i bez tego zakupu 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 15 września 2023 Opublikowano 15 września 2023 Ja może kupię ale abonament aby w to zagrać. Na szczęście nie śledzę tak bardzo zapowiedzi więc nie będę zbytnio zawiedziony jak podejdę do gry bez żadnych oczekiwań. Marzył mi się remake pierwszej części ale ten MIrage może być lepszym rozwiązaniem. Cytuj
Alastor84 327 Opublikowano 25 września 2023 Opublikowano 25 września 2023 (edytowane) Ciekawie się zapowiada. Jednak na chwilę obecną mam kilka starszych części do ogrania Poczeka się na wersje ostateczną. Dziwne, że "postępowe" Ubi nie dało w kolejnej części bohatera w ciele kobiety. Bo taka np; Kassandra zachowywała się jak facet/ludzie zwracali się do niej jak do faceta. Być może w starszych częściach są lepiej "zrobione" damskie postacie. Edytowane 25 września 2023 przez Alastor84 Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 26 września 2023 Opublikowano 26 września 2023 W sumie tylko Aveline w Liberation była "jakaś", bo reszta kobiet w serii to raczej wydmuszki, włącznie z Evie z Syndicate, ale to ogólna bolączka tej odsłony - tam wszystkie postacie, zarówno nasze rodzeństwo, jak i napotkane, znane osobistości, były nijakie. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Pudełeczko na XSX zamówione. Klimat siada pięknie. Akurat przed SP2. 2 1 Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 1 października 2023 Opublikowano 1 października 2023 Pudełeczko na XSX zamówione. Klimat siada pięknie. Akurat przed SP2.Ogra się w ubi + za 70 zł na XSX na premierę oczywiście Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Spadło embargo, podobno nie pykło. Sprawdzę sam, bo pudełeczko już na chacie, ale chodzą słuchy o najgorszym Asasynie od lat. Quo vadis, Ubisoft? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Też jutro obbadam samemu. Nie liczyłem na wiele, więc zawodu nie będzie. 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 13 minut temu, jimmyyy8 napisał: Spadło embargo, podobno nie pykło. Sprawdzę sam, bo pudełeczko już na chacie, ale chodzą słuchy o najgorszym Asasynie od lat. Quo vadis, Ubisoft? To nawet nie jest pełnoprawna część za pełną cenę tylko mniejsza i jak widać również zwyczajnie słabsza gierka, co było widać w zapowiedziach i teraz w reckach. Ukończyłem wszystkie większe Asasyny, poza Liberation i mobilkami i chyba tym razem odpuszczę totalnie, no chyba, ze naprawde nic nie znajde innego. Na jakieś przebłyski od Ubi trzeba czekać na AC Red. Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Obstawiam jakąś dobrą zniżkę na święta to się pogra podczas przerwy świątecznej Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 mialem napisac, ze rzygam juz Assasinem, ale zobaczylem recke, brak statkow, 1 miasto wielkosci kilku KM, brak elementow RPG, wieksze nastawienie na skradanie - no dla mnie brzmi jak najlepszy Asassin jaki ostatnio wyszedl. 1 Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 29 minut temu, easye napisał: no dla mnie brzmi jak najlepszy Asassin jaki ostatnio wyszedł. Do tego masz staroszkolne bieganie po sznurkach na pranie: Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Początek z samouczkiem dla osób, które nigdy nie grały w żadną część to masakra. Fabuła pisana na kolanie prawdopodobnie przez hydraulika w siedzibie ubisoft wezwanego do zapchanego kibelka, ale do przełknięcia. Jest jednak sporo fajnych rzeczy. Klimacik dobry, akcje skradankowe, ciche kille, bomby dymne czyli to co assassyni lubią najbardziej. Przydatne, ale psujące immersję teleportowanie do przeciwników i zaimplementowanie orła (znowu znowu znowu) przemodelowujące gameplay na modłę ostatnich odsłon. Grafika miejscami super, gdzie indziej średniutka, sztywne 60 klatek po setce godzin w Starfieldzie to wodotrysk, mimo że kamera 3cio osobowa. Cytuj
Qbon 369 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Tak niektórzy recenzenci gadają, że rozczarowanie a dla mnie jest to najlepszy Assassin's Creed od dawna, bo to w końcu jest Assassin's Creed. Bardzo pozytywny odbiór póki co. Nie wiem tylko po co oni tam zastosowali tak agresywną aberracje chromatyczną, która mocno rzuca się w oczy. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Widziałem w podsumowaniu recenzji po stronie minusów, że gra nie jest na 60-80 godzin. To nie wada, a zaleta! Jak to wypada gameplayowo? Jak miasto? Jak polonizacja? Jakieś bugi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi