Opublikowano 10 września 20222 l Panie Adamus, dziękuję za mentiona w HP Jakoś tak miło na serduszku się zrobiło
Opublikowano 10 września 20222 l Przyjemność po mojej stronie (Podziekujesz na Extreme Party XD ) Edytowane 10 września 20222 l przez K.Adamus
Opublikowano 10 września 20222 l Ja też dziękuję, chociaż osobiście jeszcze tam nie dotarłem, ale za to dotarły do mnie wieści. Tymczasem HIV dalej nie może przeżyć, że ktoś na forum ocenia okładki i ciągle grzeje ten sam żart od kilku lat. Teraz tu ponoć zagląda, więc mam nadzieję, że to odnotuje xd
Opublikowano 10 września 20222 l Hiv jak to czytasz to wiedz że strasznie zdziadziałeś ale za ocene mgs2 i tak będę Cie szanował do końca życia
Opublikowano 10 września 20222 l 3 minuty temu, Pupcio napisał: Hiv jak to czytasz to wiedz że strasznie zdziadziałeś ale za ocene mgs2 i tak będę Cie szanował do końca życia Przecież Ty miałeś wtedy 10 lat i grałeś w kangurka kao
Opublikowano 10 września 20222 l Kolego robisz podjazdy pod hiva a jesteś w wieku tornado Kacpra i słuchasz young leosi.
Opublikowano 10 września 20222 l Głos młodego pokolenia jest niezwykle ważny dla redaktora naczelna Rogera więc tam zluzuj młody bo podejdę do ciebie
Opublikowano 10 września 20222 l Kolego mam nadzieję że będziesz na extreme party i wszelkie niedopowiedzenia wyjaśnimy sobie jak na mężczyzn przystało czyli w grze komputerowej tekken 5.
Opublikowano 10 września 20222 l W sumie spodziewałem się takiej oceny, po tym jak szanowny pan redaktor wpadł w szał jak napisałem na facebookowej grupie Secret Level (fanpage Pixela) że wystawianie maksymalnej oceny trzeciemu z kolei remasterowi sprzedawanemu za pełną cenę rodzi podejrzenie co do rzetelności recenzenta. I dlatego dopóki Butcher jest w PE, dopóty nie kupuje szmatławca.
Opublikowano 11 września 20222 l 14 godzin temu, maciucha napisał: Kolego robisz podjazdy pod hiva a jesteś w wieku tornado Kacpra i słuchasz young leosi. Nie słucha, tylko jara się jej pipką.
Opublikowano 11 września 20222 l 12 godzin temu, metalcoola napisał: W sumie spodziewałem się takiej oceny, po tym jak szanowny pan redaktor wpadł w szał jak napisałem na facebookowej grupie Secret Level (fanpage Pixela) że wystawianie maksymalnej oceny trzeciemu z kolei remasterowi sprzedawanemu za pełną cenę rodzi podejrzenie co do rzetelności recenzenta. I dlatego dopóki Butcher jest w PE, dopóty nie kupuje szmatławca. co napisał?
Opublikowano 11 września 20222 l 10 godzin temu, Ludwes napisał: co napisał? Niestety ale go zablokowałem i wyciszyłem, i nie wiem jak cofnąć wyciszenie.
Opublikowano 12 września 20222 l W dniu 9.09.2022 o 19:05, Słupek napisał: Rayosowi chyba się powodzi na garnuszku extremowym bo trochę mu się ulało spojrzmy prawdzie w oczy, nie trochę, a bardzo dieta PSXowa nie sluzy, strasznie bogata w celuloze
Opublikowano 13 września 20222 l W dniu 10.09.2022 o 17:46, Bzduras napisał: Panie Adamus, dziękuję za mentiona w HP Jakoś tak miło na serduszku się zrobiło Też tam jestem wspomniany. A pamiętam niedawno Roger o mnie wspomniał (jak jeszcze nie był naczelnym)
Opublikowano 13 września 20222 l Sobek wysmażył eleganckie 1.5 strony o Elden Ringu, prychnąłem pod nosem ze śmiechu nie raz, a najlepsze/najgorsze, że można to odnieść do praktycznie każdej ich gry z serii. Bardzo prawdziwe. Do tego Adamus z 1984(szkoda, że niepodpisany, ale można się domyślić, że to on). Tyle razy się to przewija na przestrzeni lat, że sam muszę się kiedyś zabrać za lekturę, a jest to przerażające, że nie mówimy, o wydumanym S-F, tylko o pogłębiającej się rzeczywistości, tu i teraz.
Opublikowano 13 września 20222 l Serio. Najważniejsza książka jaką czytałem. Polecam każdemu. Co ciekawe to Roger zaproponował ten temat. Jakby w myślach czytał
Opublikowano 13 września 20222 l 41 minut temu, mitra napisał: Ktoś jeszcze nie dostał numeru jeszcze? Pytasz, a wiesz.
Opublikowano 13 września 20222 l 59 minut temu, mitra napisał: Ktoś jeszcze nie dostał numeru jeszcze? no u nie tez nie ma, wysyłka niby tydzień temu we wtorek, pewnie poszła w czwartek i od tego +4, to dziś/jutro powinno być:/