Skocz do zawartości

PSX Extreme 301

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyszło dzisiaj. Data nadania 09.09 więc już nie dwa, a trzy dni po deklarowanej wysyłce. Nie wiem czy jest jakikolwiek sens oczekiwać numeru na premierę, skoro jest wysyłany dzień po :balon:

• Smutny 1
Opublikowano
22 minuty temu, Square napisał:

Przyszło dzisiaj. Data nadania 09.09 więc już nie dwa, a trzy dni po deklarowanej wysyłce. Nie wiem czy jest jakikolwiek sens oczekiwać numeru na premierę, skoro jest wysyłany dzień po :balon:

to kto zawinia? drukarnia, czy wydawca? czy może ktoś z Extrima zabrać głos?

Wkurza mnie to - w takim razie lepiej u pani Jadzi zamawiać i mniejsza kasa leci dla pisma.

A przecież miało to być wysyłane wcześniej, by akurat zdążyć na premierę kioskową.

Opublikowano

Ja już dwa razy z rzędu zamówiłem przez Allegro (w dzień premiery) i... wysyłka praktycznie natychmiastowa, a numer na drugi dzień z rana w łapkach. Póki uzupełniam przy okazji kolekcję o numery archiwalne i wysyłkę mam za free przez Smarta, to jest to obecnie chyba najlepszy sposób kupowania pisma bez bujania się po salonach prasowych.

Opublikowano

No cóż doszło dzisiaj. Wyszło 09.09, trochę słabo, że nawet z allegro szybciej dochodzi. Jeśli drukarnia jest winna to może czas ją zmienić nawet na droższą a bardziej rzetelną?

Opublikowano

Od półtora roku problemy z prenumeratami, a tu ludzie dalej się nie nauczyli. Lepiej chodzić jak dinozaur do kiosku, wziąć z lady i jesteś szybszy od jakiegoś lamusa prenumeratora XD

Opublikowano

Wrześniowy numer dostępny od czwartku 08.09

Prenumerata - wysyłka 06.09 (wtorek)

wygląda to tak jakby wysłali po premierze kioskowej i nie mieli wcześniej magazynu. Zachęcają do prenumeraty, że niby wcześniej, a nie prawda :/

Opublikowano
30 minut temu, Faka napisał:

Od półtora roku problemy z prenumeratami, a tu ludzie dalej się nie nauczyli. Lepiej chodzić jak dinozaur do kiosku, wziąć z lady i jesteś szybszy od jakiegoś lamusa prenumeratora XD

Preorderzy to frajerzy :pawel:

Opublikowano
31 minut temu, marbel007 napisał:

Poczekam do jutra jeszcze z pisaniem do Pani Marleny ;)

I tak pismo jest już zdeaktualizowane w stosunku do Internetu... Więc tydzień w te czy wewte. 

No no. Najlepiej żeby wam w ogóle nie przysyłali, bo przecież i tak prawie nie czytacie.

• Haha 1
Opublikowano

Relacja z Gamescom utwierdziła mnie w tym dlaczego „stary” Moniki nie boi jej się puszczać z chłopami na noc oraz różne party :)

Spoiler

E501C4DC-EBE0-4426-9C94-2F76C9C614AA.thumb.jpeg.aeee9a70b4767f155bbecdb007d8da26.jpeg

• Haha 2