grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 50 minut temu, Kmiot napisał: HIV nie zagląda tutaj regularnie, Myśle ze zagląda ale na ukrytym. Nieraz coś w „listach” przemyci z forum, np tekst o shivie. Cytuj
K.Adamus 679 Opublikowano 2 października 2022 Opublikowano 2 października 2022 (edytowane) Dziękujemy Panie Kmiot za rzetelna recenzję i obiecujemy, że będziemy się starać utrzymywać poziom W 302 będzie sporo dobra i coś czuję, że dobór tematow Ci się spodoba (podpowiedz - wszystkie te, które pisałem, łączy zagadnienie wojny/rywalizacji :] ). Tymczasem lecę dokonczyć kawusię i zacząć powoli pracę nad 303. Show must go on. Edytowane 2 października 2022 przez K.Adamus 1 Cytuj
Konsolite 546 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 W dniu 1.10.2022 o 21:34, Kmiot napisał: Konsolite czekam na jakiś HP/Headshot w optymistycznym tonie. Rzucam wyzwanie. Poszukaj pozytywnych stron branży i swojego zajęcia. I postaraj sie przy tym nie wspomnieć o Guilty Gear. Wyzwanie przyjęte Choć jeśli nie mogę wspomnieć o Guilty Gear to będę musiał poszperać Cytat Coś mało Konsolite. Aż dziwnie. Tylko jedna szrot-gierka, co się stało? Nie było "wyglądających na fajne" gierek? Tak jakoś wyszło, - czasami odmówić mogę opisania czegoś co "wygląda na fajnie" biorąc pod uwagę statystyki W dniu 1.10.2022 o 21:34, Kmiot napisał: I standardowo: fajnie, że wciąż jesteście. Trzymajcie się tam Mordeczki. Trzymamy się Fajnie że są tacy czytelnicy. Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 #302 to w ogóle wyjdzie? bo zapowiedzi nie widać, a zgodnie z cyklem wydawniczym, to już chyba powinien wyjeżdżać do sprzedaży Cytuj
PiotrekP 1 763 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Zgodnie z cyklem wydawniczym na kalendarzu, to powinien być w sprzedaży w tamtym tygodniu. Już kij z tym cyklem, ale jakaś zapowiedź albo info by się przydało. Cytuj
Szklarski 15 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Nie chcę spamować ale też nie widzę nigdzie stosownego tematu, więc tu sobie pozwolę. Jakieś reedycje chyba wjechały https://allegro.pl/oferta/psx-extreme-1-97-reedycja-prezenty-przedsprzedaz-12667736162 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Szkoda tylko, że reedycja bez słynnej naklejki z numerem INDEX Aż wpadłbym do redakcji i w ramach wolontariatu sam ponaklejał te naklejki na reedycję Byłby klimat. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 1 godzinę temu, Emtebe napisał: Szkoda tylko, że reedycja bez słynnej naklejki z numerem INDEX Aż wpadłbym do redakcji i w ramach wolontariatu sam ponaklejał te naklejki na reedycję Byłby klimat. Naklejka ma byc ale pisze z numerem egzemplarza. Niby taki unikatowy numer. 8 godzin temu, number_nine napisał: #302 to w ogóle wyjdzie? bo zapowiedzi nie widać, a zgodnie z cyklem wydawniczym, to już chyba powinien wyjeżdżać do sprzedaży Na patronite byla zapowiedz no ale nie wolno nic zdradzac. Co prawda nie bylo terminu ale zazwyczaj z 3 dni pozniej jest tutaj. Cytuj
K.Adamus 679 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 10 godzin temu, Jontek80 napisał: Na patronite byla zapowiedz no ale nie wolno nic zdradzac. Co prawda nie bylo terminu ale zazwyczaj z 3 dni pozniej jest tutaj A zapowiedź na patronie kiedy była? zaktualizuj nam timeline ;] 1 Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 33 minuty temu, K.Adamus napisał: A zapowiedź na patronie kiedy była? zaktualizuj nam timeline ;] 1 pazdziernika 1 Cytuj
Kuba_Sobek 24 Opublikowano 6 października 2022 Opublikowano 6 października 2022 W dniu 1.10.2022 o 21:34, Kmiot napisał: Nie grajcie w Elden Ringa. Sobek, który nikomu nie życzy takich czytelników! I spotkała go kara. Nie no, ER jest ogromny, przytłaczający i tak - powtarzalny w wielu kwestiach. Ale który open world nie jest? Tekst świetny, osobisty, kąśliwy i pouczający, choć z tymi 250 godzinami to kurde przesadziłeś xd. No i zwrócił moją uwagę na Hellpointa, więc poszerzył horyzont. Dzięki Kuba, pisz częściej, bo fajnie się Ciebie czyta. Nikomu nie życzę, bo nikomu bym takich nie oddał! Oby ci siadł Hellpoint. Dla mnie perełka roku i akurat wyszło DLC lub zaraz wyjdzie. A potem Dead Space i Callisto. Same cuda dla fanów Event Horizon. 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 27 października 2022 Opublikowano 27 października 2022 W dniu 28.09.2022 o 21:55, Emtebe napisał: @Piechota Świetny artykuł o Sajfon Filter. Wstęp jakby napisany o mnie. Miałem dokładnie tak samo jak zagrywałem się w demo. Pamiętam jeszcze doskonale jak w Oficjalnym Polskim PlayStation Magazynie, który to regularnie kupowałem - było coś na wzór "Kącika Szperacza". Napisałem więc do nich (na kartce papieru) i wysłałem listem poprzez Pocztę Polską informację jak w demie znaleźć ukryty granatnik. Pamiętam, że trzeba było wspiąć się na jeden balkon, następnie złapać się rury łączącej dwa balkony, przejść na ten drugi... i tam w skrzyni był ukryty granatnik. Z niecierpliwością czekałem na kolejny numer OPPM, a gdy go już kupiłem i zajrzałem do "kącika", to okazało się, że owszem, opublikowali informację o granatniku... Ale podpisany był pod tym ktoś inny a nie ja. Smutno mi wtedy było Myślałem, że tylko ja znałem sposób na zdobycie granatnika Tu niby fajnie, prasa dla elity, a totalnie ukradli Ci sposób na granatnik. Standard branży, ukraść, podpisać się, zgarniać połówki kokosów z papierową słomką. Prawie jak te moje felietony, które co miesiąc Roger podpisuje własnym imieniem. Dzięki! Jestem najdłużej odpowiadającym redaktorem w kraju. ALE CZYTAM! 4 Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Piechota napisał: Tu niby fajnie, prasa dla elity, a totalnie ukradli Ci sposób na granatnik. Standard branży, ukraść, podpisać się, zgarniać połówki kokosów z papierową słomką. Prawie jak te moje felietony, które co miesiąc Roger podpisuje własnym imieniem. Dzięki! Jestem najdłużej odpowiadającym redaktorem w kraju. ALE CZYTAM! ja tak tylko z małym off-topem, kolega też z Lubania jak coś kojarzę, nie? Pewnie chodziliśmy do tego samego LO im A. Mickiewicza, gdzie pani Chojnacka krzyczała, że z ostatniej ławki śmierdzi jak z popielniczki, a chłopaki dzielili amph na zeszycie w kiblu. Pozdrawia mat-fiz 2003-2006 Edytowane 28 października 2022 przez Psyko 1 Cytuj
Piechota 434 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 2 godziny temu, Psyko napisał: ja tak tylko z małym off-topem, kolega też z Lubania jak coś kojarzę, nie? Pewnie chodziliśmy do tego samego LO im A. Mickiewicza, gdzie pani Chojnacka krzyczała, że z ostatniej ławki śmierdzi jak z popielniczki, a chłopaki dzielili amph na zeszycie w kiblu. Pozdrawia mat-fiz 2003-2006 hah! Human 2007-2010, ostatnia ławka u pani Bis xD Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 16 minut temu, Piechota napisał: hah! Human 2007-2010, ostatnia ławka u pani Bis xD znalem jej syna, graliśmy pare razy w jakieś papierowe RPG razem Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 2 godziny temu, Psyko napisał: Chojnacka krzyczała, że z ostatniej ławki śmierdzi jak z popielniczki, a chłopaki dzielili amph na zeszycie w kiblu fajnie żeś się ogarnął i nie bierzesz tego świństwa, ale w każdym poscie piszesz o niej (nie o Chojnackiej) + ta sygnatura hmmm Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 28 października 2022 Opublikowano 28 października 2022 Sorry, Grzybi, już nie będę. No faktycznie, wspomnienia odżyły i to tak, że w mordzie sucho się robi. A Pani Chojnacka? Milfeta 6/10 w porywach te 17 lat temu, ale do zrobienia Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 (edytowane) @Rogerile teraz za recenzje? Starczy na paczkę fajek i pizzę? Czy bardziej opłaca mi się umyć staremu Mercedesa? Pamiętam, że za jakiś tekst o Halo na 3 strony dostałem w 2011 z 200 zł, a za recenzje DLC do GR Wildlands z 70 zł. Wstydu, kurwa, nie macie Edytowane 29 października 2022 przez Psyko 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi