Skocz do zawartości

PSX Extreme 301

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też dziękuję, chociaż osobiście jeszcze tam nie dotarłem, ale za to dotarły do mnie wieści.

Tymczasem HIV dalej nie może przeżyć, że ktoś na forum ocenia okładki i ciągle grzeje ten sam żart od kilku lat.

Teraz tu ponoć zagląda, więc mam nadzieję, że to odnotuje xd

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Hiv jak to czytasz to wiedz że strasznie zdziadziałeś ale za ocene mgs2 i tak będę Cie szanował do końca życia

Przecież Ty miałeś wtedy 10 lat i grałeś w kangurka kao

Opublikowano

W sumie spodziewałem się takiej oceny, po tym jak szanowny pan redaktor wpadł w szał jak napisałem na facebookowej grupie Secret Level (fanpage Pixela) że wystawianie maksymalnej oceny trzeciemu z kolei remasterowi sprzedawanemu za pełną cenę rodzi podejrzenie co do rzetelności recenzenta. I dlatego dopóki Butcher jest w PE, dopóty nie kupuje szmatławca.

Opublikowano
14 godzin temu, maciucha napisał:

Kolego robisz podjazdy pod hiva a jesteś w wieku tornado Kacpra i słuchasz young leosi. :newell:

Nie słucha, tylko jara się jej pipką. :sonkassie:

Opublikowano
12 godzin temu, metalcoola napisał:

W sumie spodziewałem się takiej oceny, po tym jak szanowny pan redaktor wpadł w szał jak napisałem na facebookowej grupie Secret Level (fanpage Pixela) że wystawianie maksymalnej oceny trzeciemu z kolei remasterowi sprzedawanemu za pełną cenę rodzi podejrzenie co do rzetelności recenzenta. I dlatego dopóki Butcher jest w PE, dopóty nie kupuje szmatławca.

co napisał?

Opublikowano
W dniu 9.09.2022 o 19:05, Słupek napisał:

Rayosowi chyba się powodzi na garnuszku extremowym bo trochę mu się ulało :newell:

spojrzmy prawdzie w oczy, nie trochę, a bardzo :( dieta PSXowa nie sluzy, strasznie bogata w celuloze

• Plusik 1
Opublikowano
W dniu 10.09.2022 o 17:46, Bzduras napisał:

Panie Adamus, dziękuję za mentiona w HP :hi: Jakoś tak miło na serduszku się zrobiło

Też tam jestem wspomniany. :lapka:

A pamiętam niedawno Roger o mnie wspomniał (jak jeszcze nie był naczelnym) :) 

• Lubię! 1
Opublikowano

Sobek wysmażył eleganckie 1.5 strony o Elden Ringu, prychnąłem pod nosem ze śmiechu nie raz, a najlepsze/najgorsze, że można to odnieść do praktycznie każdej ich gry z serii. Bardzo prawdziwe.

Do tego Adamus z 1984(szkoda, że niepodpisany, ale można się domyślić, że to on). Tyle razy się to przewija na przestrzeni lat, że sam muszę się kiedyś zabrać za lekturę, a jest to przerażające, że nie mówimy, o wydumanym S-F, tylko o pogłębiającej się rzeczywistości, tu i teraz.

• Dzięki 1
  • WTF 1
Opublikowano
59 minut temu, mitra napisał:

Ktoś jeszcze nie dostał numeru jeszcze?

no u nie tez nie ma, wysyłka niby tydzień temu we wtorek, pewnie poszła w czwartek i od tego +4, to dziś/jutro powinno być:/