Opublikowano 13 września 20222 l 50 minut temu, mitra napisał: Ktoś jeszcze nie dostał numeru jeszcze? No, ten... nie dostałem.
Opublikowano 14 września 20222 l Przyszło dzisiaj. Data nadania 09.09 więc już nie dwa, a trzy dni po deklarowanej wysyłce. Nie wiem czy jest jakikolwiek sens oczekiwać numeru na premierę, skoro jest wysyłany dzień po
Opublikowano 14 września 20222 l 22 minuty temu, Square napisał: Przyszło dzisiaj. Data nadania 09.09 więc już nie dwa, a trzy dni po deklarowanej wysyłce. Nie wiem czy jest jakikolwiek sens oczekiwać numeru na premierę, skoro jest wysyłany dzień po to kto zawinia? drukarnia, czy wydawca? czy może ktoś z Extrima zabrać głos? Wkurza mnie to - w takim razie lepiej u pani Jadzi zamawiać i mniejsza kasa leci dla pisma. A przecież miało to być wysyłane wcześniej, by akurat zdążyć na premierę kioskową.
Opublikowano 14 września 20222 l A u mnie w mieście nigdzie nie mają numeru. Trzeba będzie chyba kupić w sklepie PE.
Opublikowano 14 września 20222 l Ja już dwa razy z rzędu zamówiłem przez Allegro (w dzień premiery) i... wysyłka praktycznie natychmiastowa, a numer na drugi dzień z rana w łapkach. Póki uzupełniam przy okazji kolekcję o numery archiwalne i wysyłkę mam za free przez Smarta, to jest to obecnie chyba najlepszy sposób kupowania pisma bez bujania się po salonach prasowych.
Opublikowano 14 września 20222 l No kupiłem na allegro, bo miałem kupon na 10 zł ważny jeszcze parę dni, więc z wysyłką wyszło 17zł.
Opublikowano 14 września 20222 l No cóż doszło dzisiaj. Wyszło 09.09, trochę słabo, że nawet z allegro szybciej dochodzi. Jeśli drukarnia jest winna to może czas ją zmienić nawet na droższą a bardziej rzetelną?
Opublikowano 14 września 20222 l Jakby co też dotarło, wysłane 09.09. Ostatni mój raport na temat wysyłki prenumeraty, zobaczymy jak to jest być klientem PREMIUM i kupować pismo co miesiąc w kiosku
Opublikowano 14 września 20222 l Od półtora roku problemy z prenumeratami, a tu ludzie dalej się nie nauczyli. Lepiej chodzić jak dinozaur do kiosku, wziąć z lady i jesteś szybszy od jakiegoś lamusa prenumeratora XD
Opublikowano 14 września 20222 l Wrześniowy numer dostępny od czwartku 08.09 Prenumerata - wysyłka 06.09 (wtorek) wygląda to tak jakby wysłali po premierze kioskowej i nie mieli wcześniej magazynu. Zachęcają do prenumeraty, że niby wcześniej, a nie prawda
Opublikowano 14 września 20222 l 30 minut temu, Faka napisał: Od półtora roku problemy z prenumeratami, a tu ludzie dalej się nie nauczyli. Lepiej chodzić jak dinozaur do kiosku, wziąć z lady i jesteś szybszy od jakiegoś lamusa prenumeratora XD Preorderzy to frajerzy
Opublikowano 14 września 20222 l 19 minut temu, maciucha napisał: Prenumerata - wysyłka 06.09 (wtorek) Moje urodziny U mnie dalej w skrzynce pusto.
Opublikowano 14 września 20222 l 9 minut temu, grzybiarz napisał: Moje urodziny U mnie dalej w skrzynce pusto.
Opublikowano 14 września 20222 l Poczekam do jutra jeszcze z pisaniem do Pani Marleny I tak pismo jest już zdeaktualizowane w stosunku do Internetu... Więc tydzień w te czy wewte.
Opublikowano 14 września 20222 l 31 minut temu, marbel007 napisał: Poczekam do jutra jeszcze z pisaniem do Pani Marleny I tak pismo jest już zdeaktualizowane w stosunku do Internetu... Więc tydzień w te czy wewte. No no. Najlepiej żeby wam w ogóle nie przysyłali, bo przecież i tak prawie nie czytacie.
Opublikowano 20 września 20222 l Relacja z Gamescom utwierdziła mnie w tym dlaczego „stary” Moniki nie boi jej się puszczać z chłopami na noc oraz różne party Spoiler