Skocz do zawartości

Czwarty Serwer Forumkowy na Discordzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Plugawy napisał:

Co jacy zapobiegliwi i most zwodzony podnieśli żeby nikogo nie wpuścić xD mam nadzieję że macie dużo suszonej koniny żeby ten czas przetrwać. 

Ez byczku, jakoś przeżyjemy tę zimę.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

ile razy w miesiącu trzeba na discordzie napisać posta, by nie zostać usuniętym xD

Często coś tam przeglądam, rzadko pisze, ale nie oszukujmy się Premium memberzy nie powinni mieć takich ograniczeń. xD

Opublikowano

Jakie rzadko? Przecież ty nie napisałeś ani jednej wiadomości. Wołaliśmy Cie chyba z milion razy żebyś się chociaż przywitał jak człowiek :)

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Przecież ty nie napisałeś ani jednej wiadomości.

Nie no, coś tam napisał, 188 razy dokładnie, ale przerwa w aktywności od czerwca 2023 do kwietnia 2024.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

@Bzdurasdołączyłem jakiś czas temu żeby popisać z tobą o gierkach, a ciebie nie ma:(

Rzeczywiście forum to przeszłość, na discordzie w jeden dzień jest naprodukowane więcej kontentu niż tu przez miesiąc.

Opublikowano

Najlepszy był Czat Psx Extreme na Polchat.pl (RIP). Pisałem tam z pijanym Playmanem (na 100% on, bo miał zarejestrowany nick, a tylko na takich wchodzili tam Zgredzi), który się żalił, że Ściera zarabia 7 tysięcy na rękę, a jemu płaci grosze. 2001 rok to był - kawiarenka internetowa, 20zł za 4 godziny: 20-24. Sic! A dzisiejsza młodzież urodzona ze smartfonem w ręku i tani internet. Kiedyś to byłooo.