Skocz do zawartości

EXTREME PARTY 2022!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O właśnie, @lapuszmógłby się wypowiedzieć, jak to tam z tymi zaproszeniami dla patronów wygląda. Miały być, znów trzeba będzie przepychankę mailami i kręcęnie afery na forum uskuteczniać, żeby dostać?

Opublikowano

Yyy zmienili godzinę rozpoczęcia na 20:30? Może już słabo pamiętam ale ostatnie EP rozpoczynały się o wiele wcześniej a i tak trwały do nocy. Nie wiem jak te wszystkie turnieje, cracy compos, rozszerzony film itd. mają zamiar ogarnąć w sensownym godzinach. No chyba że wszystkie atrakcje będą w jednym momencie xd

Opublikowano
W dniu 6.09.2022 o 09:12, K.Adamus napisał:

Będę (o ile dożyję)!

Cykl piw które obiecałem i tych, które obiecano mi się domknął, trzeba wcisnąć reset i wyzerować ;p

I to były jego ostatnie słowa ;)

• Haha 2
Opublikowano

Screenshot_20220916-183532_Facebook.thumb.jpg.01cb06aa870de92d44902fb2b6d91e89.jpg

>oglos extreme party 29.10

>wystaw bilety na sprzedaż na 29.10

>kilka dni później zmień datę na 19.11 bo kapnąłeś się że 29.10 nie będzie ściery, butchera i fenixa

>brak profitu

• Plusik 2
  • Haha 2
Opublikowano

Zastanawiam się czy jest sens zmiany terminu rezerwacji bo zaraz się okaże że znowu zmienią datę bo Kali musi zdobyć platynę w Ragnaroku a Butcherowi zmarły rybki i musi pogrzeb wyprawić xd

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Wredny napisał:

pewnie Roger organizuje :kaz:

Mam o nim lepsze zdanie. Organizacja imprezy wyglada tak jak te wszystkie zbiórki czy patronite, a kto to ogarnia wiadomo :balon: