Skocz do zawartości

EXTREME PARTY 2022!

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Udalo sie znalezc zasepstwo. Akurat Cejrowski oglosil wystepy to ide go zobaczyc. Mam Wolbrom i Krakow w okolicy. Bilety juz kupione. Tak wiec Cejrowski zamiast Extreme Party. Moze syna jeszcze wezme na ekstraklase bo latwo i tanio mozna dostac bilety a lubi pilke nozna wiec moze mu sie spodoba.

Opublikowano
  W dniu 7.10.2022 o 09:53, Jontek80 napisał(a):

Tak wiec Cejrowski zamiast Extreme Party.

Rozwiń  

Brzmi jak uczciwa wymiana. Czyli jednak warto było wziąć urlop.

W dniu 7.10.2022 o 09:53, Jontek80 napisał(a):

Moze syna jeszcze wezme na ekstraklase bo latwo i tanio mozna dostac bilety a lubi pilke nozna wiec moze mu sie spodoba.

Rozwiń  

Jak chcesz, aby nadal lubił piłkę, to mu tego nie pokazuj. 

W ogóle ten post Jontka to chyba bait, ale dobry, bo się nabrałem.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 7.10.2022 o 10:22, Kmiot napisał(a):

Brzmi jak uczciwa wymiana. Czyli jednak warto było wziąć urlop.

Jak chcesz, aby nadal lubił piłkę, to mu tego nie pokazuj. 

W ogóle ten post Jontka to chyba bait, ale dobry, bo się nabrałem.

Rozwiń  

Czemu?

Moj syn gra w pilke w lokalnym klubie w anglii. Ale nigdy nie byl na meczu. Tutaj dostac sie na  mecz premier league to cud. Mieszkam w Leeds wiec mamy tu klub. Ceny kosmos. Sprawdziłem u siebie w miescie w polsce i bilety maks za 45 zl. Zas na ekstraklase jak Gornik Zabrze 35zl online. Od reki kupujesz bo ludzie nie chodza.

Edytowane przez Jontek80
Opublikowano (edytowane)
  W dniu 7.10.2022 o 12:02, Kmiot napisał(a):

Widocznie cena wciąż nieadekwatna do jakości widowiska, skoro ludzie nadal nie chodzą.

Trzymam kciuki.

Rozwiń  

On ma 8 lat. To i tak wielki wydarzenie. Moze jak 3 liga w anglii. Moze nawet 2 liga.

Ps sprawdzilem i Podolski tam gra. Choc teraz troche pewnie jako emeryt.

Edytowane przez Jontek80
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry wieczór.

Już bilet kupiony, wątrobę oszczędzam również.

Ode mnie tylko jedno pytanko.

Czy nic się nie zmieniło w kwestii zarezerwowanych 5 minut na scenie przez @GAMERA, który to miał zamiar wyczytywać z karteczki nicki wybranych forumowiczów w celu stawienia im czoła w blasku fleszy oraz licznie zgromadzonych czytelników? Tak grzmiał w świętej pamięci temacie o Verbatimie i jajku, ale to było dość dawno temu dlatego wolę dopytać.

Pozdrawiam Zgredów oraz forumowiczów.

• Haha 4
Opublikowano

Ok, panowie. Tak jak w 2015 roku, tak i teraz pojawię się. Bilety zakupione. Będę z kumplem. Planujecie jakiś beforek? W 2015 roku nie skumałem się z ekipa z forum ale teraz nie planuje popełnić tego samego błędu.

Opublikowano
  W dniu 25.10.2022 o 11:28, Smiti napisał(a):

W jaki sposób beda dostarczone koszulki? Będą do odbioru na miejscu? Nikt nie chciał ode mnie ani adresu ani rozmiarów przy zakupie biletu… 

Rozwiń  

334055632_Screenshot_20221025-140254_SamsungInternet.thumb.jpg.4df5a0de508baa63ed6e3bd045402dfe.jpg

Ciezko powiedziec. Ja czekam na zaproszenie.

Czy ktos juz dostal?

• Haha 1
Opublikowano
  W dniu 25.10.2022 o 14:17, Konsolite napisał(a):

Ja także ;)

Rozwiń  

Ja chociaż wiem ze i tak mnie tam nie będzie. Tak miedzy nami to wszystkie sprawy załatwiam z jego żoną. Łapusz za dużo bierze na siebie i tego nie ogarnia. Przynajmniej takie moje odczucie. 

To zapraszam na mecz. Bilety się się rozchodzą. Sam czekałem z kupnem i wszystkie w środkowej widowni poszły. Kupiłem za bramką. Na Cejrowskiego biletów już nie ma na żaden występ.

Ps co do meczu to w anglii normalnie browary się leją na stadionie. Nie wiem jak tutaj. Byłem też kiedyś na boksie Barrera walczył z Khanem to też browary na każdym kroku.

Opublikowano
  W dniu 25.10.2022 o 15:06, Jontek80 napisał(a):

Ja chociaż wiem ze i tak mnie tam nie będzie. Tak miedzy nami to wszystkie sprawy załatwiam z jego żoną. Łapusz za dużo bierze na siebie i tego nie ogarnia. Przynajmniej takie moje odczucie. 

To zapraszam na mecz. Bilety się się rozchodzą. Sam czekałem z kupnem i wszystkie w środkowej widowni poszły. Kupiłem za bramką. Na Cejrowskiego biletów już nie ma na żaden występ.

Ps co do meczu to w anglii normalnie browary się leją na stadionie. Nie wiem jak tutaj. Byłem też kiedyś na boksie Barrera walczył z Khanem to też browary na każdym kroku.

Rozwiń  

Powinno być piwo w kubeczkach, ale cholera wie jak będzie. Więc dowiesz się na miejscu ;)