Dud.ek 2 040 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Sorry za off top ale ktoś pamięta w którym psx extreme jest relacja z extreme party 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 W dniu 25.10.2022 o 17:06, Jontek80 napisał: Ps co do meczu to w anglii normalnie browary się leją na stadionie. Nie wiem jak tutaj. Tutaj na stadionie leją sie kibice 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Ktoś tutaj zagląda z organizatorów? Dalej nie wiem, czy kupiłem dwa bilety za 160zl a koszulki będą wirtualne, czy w jakiś sposób je dostanę… Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 7 godzin temu, Dud.ek napisał: Sorry za off top ale ktoś pamięta w którym psx extreme jest relacja z extreme party 5. Prawdopodobnie 110. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Godzinę temu, Smiti napisał: Ktoś tutaj zagląda z organizatorów? Dalej nie wiem, czy kupiłem dwa bilety za 160zl a koszulki będą wirtualne, czy w jakiś sposób je dostanę… Prawdopodobnie będą do odebrania na miejscu, tak jak miało to miejsce na Pixel Heaven. Cytuj Odnośnik do komentarza
Smiti 313 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Dzięki, zawsze to jakaś informacja Mam nadzieje, ze będą na mnie rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jajecznicowy 1 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 9 godzin temu, Dud.ek napisał: Sorry za off top ale ktoś pamięta w którym psx extreme jest relacja z extreme party 5. Tu masz relację od Pierdzącego Oszołoma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) W dniu 25.10.2022 o 19:00, Konsolite napisał: Powinno być piwo w kubeczkach, ale cholera wie jak będzie. Więc dowiesz się na miejscu Browar po 10zl. Wiec nie bylo zle. Zapiekanki i hot dogi po 15 ale ogromne. Spoko mecz. Ktos nawet corke zgubil i chyba tego nie zauwazyl bo oglaszali przez mikrofon ze czeka na niego gdzies tam. 3 gole i jedna Podolskiego. Dawno nie bylem na meczu a trafil sie nie najgorszy. Syn pewnie podlapal troche nowego slownictwa z piewni stadionowych. Moze lepiej teraz niz za kilka lat przezyje szok co to znaczy. Stadion prawie pelny. Podobno bylo 20 tys ludzi. Duzo dzieci i rodzin. Ps grales w pandoras tower na wii? Warto? Dosc drogo chodzi ale kusi. Ostatnio na ebayu byla wersja specjalna. Nadrabiam troche gry z wii teraz. Ostatnio skonczylem tego the last story i nawet fakny byl. Ale lost oddesey jednak lepsze od Sakaguchiego. Moze na 360 cos polecisz bo tu tez nadrabiam gry. Zamowilem teraz vanquisha. Edytowane 29 Października 2022 przez Jontek80 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 31 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 W dniu 29.10.2022 o 13:19, Jontek80 napisał: Browar po 10zl. Wiec nie bylo zle. Zapiekanki i hot dogi po 15 ale ogromne. Spoko mecz. Ktos nawet corke zgubil i chyba tego nie zauwazyl bo oglaszali przez mikrofon ze czeka na niego gdzies tam. 3 gole i jedna Podolskiego. Dawno nie bylem na meczu a trafil sie nie najgorszy. Syn pewnie podlapal troche nowego slownictwa z piewni stadionowych. Moze lepiej teraz niz za kilka lat przezyje szok co to znaczy. Stadion prawie pelny. Podobno bylo 20 tys ludzi. Duzo dzieci i rodzin. Ps grales w pandoras tower na wii? Warto? Dosc drogo chodzi ale kusi. Ostatnio na ebayu byla wersja specjalna. Nadrabiam troche gry z wii teraz. Ostatnio skonczylem tego the last story i nawet fakny byl. Ale lost oddesey jednak lepsze od Sakaguchiego. Moze na 360 cos polecisz bo tu tez nadrabiam gry. Zamowilem teraz vanquisha. Czyli dzień udany, super Pandora jest spoko, bez szaleństwa, ale ma kilka ciekawych mechanik i pomysłów, osobiście bym polecił sprawdzić "demo" na emulatorze, gdyż to jedna z tych gier co stała się "kultowa" mimo że mało kto w nią grał + trochę specyficzna. Jeśli chodzi o X360, to sporo gierek się znajdzie do polecenia, kwestia co z tej "generacji" ograłeś? Jeśli chodzi o Exy to wiele tam nie ma, więc nie licząc kwiatków jak pierwsza Bayonetta (wersja na PS3 tragiczna) to jeśli "zaliczyłeś" tamten okres na dowolnej platformie to w przypadku X360 nie ma większego znaczenia. HardCorps Uprising, Asura`s Wrath, Space Invaders Infinty, tak na szybko co bym polecił sprawdzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 21 godzin temu, Konsolite napisał: Czyli dzień udany, super Pandora jest spoko, bez szaleństwa, ale ma kilka ciekawych mechanik i pomysłów, osobiście bym polecił sprawdzić "demo" na emulatorze, gdyż to jedna z tych gier co stała się "kultowa" mimo że mało kto w nią grał + trochę specyficzna. Jeśli chodzi o X360, to sporo gierek się znajdzie do polecenia, kwestia co z tej "generacji" ograłeś? Jeśli chodzi o Exy to wiele tam nie ma, więc nie licząc kwiatków jak pierwsza Bayonetta (wersja na PS3 tragiczna) to jeśli "zaliczyłeś" tamten okres na dowolnej platformie to w przypadku X360 nie ma większego znaczenia. HardCorps Uprising, Asura`s Wrath, Space Invaders Infinty, tak na szybko co bym polecił sprawdzić Dzięki. Zaoszczędzę kasę i odpuszczę. Jak wyjdzie Ogre tactics to może wezmę. Poczekam na pierwsze noty czy warto. Jak nie to poczekam na finala na święta. Póki co może skończę drugiego Wiedźmina. Jak 3 kochałem to tu ciężko mi się wkręcić. Jeszcze czekam na tego vanquisha, mam mass effect 2, catherine, jeszcze jedną nieskończoną shantae i bully do ogrania. Jest co robić tylko nie wiadomo od czego zacząć. Czas w Polsce minął przyjemnie. Mecz fajny, Cejrowski zabawny i przedstawienie w teatrze tez ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 6 godzin temu, Jontek80 napisał: Dzięki. Zaoszczędzę kasę i odpuszczę. Jak wyjdzie Ogre tactics to może wezmę. Poczekam na pierwsze noty czy warto. Jak nie to poczekam na finala na święta. Póki co może skończę drugiego Wiedźmina. Jak 3 kochałem to tu ciężko mi się wkręcić. Jeszcze czekam na tego vanquisha, mam mass effect 2, catherine, jeszcze jedną nieskończoną shantae i bully do ogrania. Jest co robić tylko nie wiadomo od czego zacząć. Czas w Polsce minął przyjemnie. Mecz fajny, Cejrowski zabawny i przedstawienie w teatrze tez ciekawe. Shantae najmniej czasu zajmie Do zobaczenia na Extreme Party, oh w8... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 5 minut temu, Konsolite napisał: Shantae najmniej czasu zajmie Do zobaczenia na Extreme Party, oh w8... Zapomniałeś że ani Ty ani ja nie byliśmy zaproszeni. Ta Half Genie skonczylem. Cos 85%. Nie chce mi sie juz wiecej. W pirates course jestem w polowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 6 godzin temu, Jontek80 napisał: Zapomniałeś że ani Ty ani ja nie byliśmy zaproszeni. Faktycznie 6 godzin temu, Jontek80 napisał: Ta Half Genie skonczylem. Cos 85%. Nie chce mi sie juz wiecej. W pirates course jestem w polowie. Jeszcze są inne, piracka Shantae jest super, kończ Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) No i nie dotrę na EP zaplanuj coś to życie się upomni o swoje. Szkoda, bo chciałem wychylić z czytelnikami i zgredami. Może przy okazji 400 sie uda Bawcie się tam dobrze i wypijcie za zdrowie redakcji, bo chłopy stare już. Spoiler Na szczęście mikro-chrzest bojowy zafundował niedawno Konsolite, który pojawił się w grodzie Kraka. Jak ja się wytaczałem, jeszcze siedział:P Oczywiście nie mogłem się powstrzymać i wziąłem pamiatke posiedzenia w postaci jednej z tych rzeczy, na widok których Pan Maruda się uśmiecha XD (nie no, tak serio to narzeka zadziwiajaco mało) Spoiler Jak ktoś jakimś cudem kiedys zawita w KRK, niech pisze :] Edytowane 9 Listopada 2022 przez K.Adamus Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 5 godzin temu, K.Adamus napisał: No i nie dotrę na EP zaplanuj coś to życie się upomni o swoje. Szkoda, bo chciałem wychylić z czytelnikami i zgredami. Może przy okazji 400 sie uda Bawcie się tam dobrze i wypijcie za zdrowie redakcji, bo chłopy stare już. Ukryj zawartość Na szczęście mikro-chrzest bojowy zafundował niedawno Konsolite, który pojawił się w grodzie Kraka. Jak ja się wytaczałem, jeszcze siedział:P Oczywiście nie mogłem się powstrzymać i wziąłem pamiatke posiedzenia w postaci jednej z tych rzeczy, na widok których Pan Maruda się uśmiecha XD (nie no, tak serio to narzeka zadziwiajaco mało) Gdy ja umierałem mój szef jeszcze tam był W xywce/podpisie jest "ukłon" to postaci z GGS Ukryj zawartość Jak ktoś jakimś cudem kiedys zawita w KRK, niech pisze :] Dam(y) znać, kolejne micro EP niebawem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 6 godzin temu, K.Adamus napisał: No i nie dotrę na EP zaplanuj coś to życie się upomni o swoje. Szkoda, bo chciałem wychylić z czytelnikami i zgredami. Może przy okazji 400 sie uda Bawcie się tam dobrze i wypijcie za zdrowie redakcji, bo chłopy stare już. Ukryj zawartość Na szczęście mikro-chrzest bojowy zafundował niedawno Konsolite, który pojawił się w grodzie Kraka. Jak ja się wytaczałem, jeszcze siedział:P Oczywiście nie mogłem się powstrzymać i wziąłem pamiatke posiedzenia w postaci jednej z tych rzeczy, na widok których Pan Maruda się uśmiecha XD (nie no, tak serio to narzeka zadziwiajaco mało) Ukryj zawartość Jak ktoś jakimś cudem kiedys zawita w KRK, niech pisze :] Szkoda ze się nie załapałem. No i taki zacny prezencik. Jak bym dostał to i sam bym ograł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 @Jontek80ale Cię ocyganili, ziomuś. Panowie, tak się nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Podchmielony 5 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Oby impra się odbyła zgodnie z planem, czekam mocno. Po lekturze tematu o numerze 303 odnoszę smutne wrażenie, że może to być ostatnia szansa na spotkanie ze Zgredami i wzniesienie toastu za ich za(pipi)istą robotę dla Graczy. (oby nie ostatnia) Do zobaczenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 (edytowane) Szybki update: Do tej pory na evencie z redakcji będą na 100%: Ściera, Butcher, Fenix, Mutti, Norby, Myszaq Kali, Koso, Komodo, Sojer, Konsolite, SoQ, Rozbo, Sobek, Muszyn. Monika, Marcelus, Mielu. Ural, Gmerek, Roman, NRGeek, Maciej Dąbrowski. Wstępny i bardzo roboczy plan imprezy: Całość będzie prowadził Kruger 18:00 - 20:00 - Start i wyświetlanie filmu o PSX w wersji reżyserskiej 20:00 - Panel naczelnych 20:30 - Pierwsze Krazy Kompos 21:00 - Turnieje w Tekkena i Pro Evo w innej części klubu 21:00 - Panel Neo vs PSX i prasa w latach 90. 21:30 - Kolejne konkursy i Krazy Kompos 22:00 - Turniej w karaoke w zamkniętej sali 22:00 - Turniej w pinballe 22:30 - pokaz sztuk walki 22:30 - goście specjalni 23:00 - koncert HipHopowy Gixa i Boneza 23:30 - kolejne Krazy Kompos 00:00 - Striptizerka 00:30 - DJ i oficjalnie zamknięcie imprezy Zabawa do ostatniego klienta W cenie biletu jest drink lub piwo gratis. Bilety można zakupić tutaj lub na miejscu: https://goingapp.pl/wydarzenie/psx-extreme-party-2022/pazdziernik-2022?utm_source=facebook&utm_medium=event Miejscówka: Potok : Drugi Dom Ludzi Rocka Adres: Potocka 14, 01-619 Warszawa Edytowane 9 Listopada 2022 przez Roger 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Jedna striptizerka na tysiące wygłodniałych, pryszczatych graczy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Mam spine z nrgeekiem więc nie przyjde, sorry Roger mam nadzieje że mi wybaczysz ale jakbym spotkał gościa to chyba poszłyby pięści w ruch! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Roger 2 056 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 7 minut temu, Pupcio napisał: Mam spine z nrgeekiem więc nie przyjde, sorry Roger mam nadzieje że mi wybaczysz ale jakbym spotkał gościa to chyba poszłyby pięści w ruch! Pogodzę Was przy barze drinkiem od Kaliego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 O, turniej w PESa, a nie Fifę? W którą cześć? Tą ostatnią prawilną, czyli 2021 z updatem 2022? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 No, to się widzimy na miejscu! Roger, wszyscy wiemy, że gdyby nie Ty, to tego EP by nie było. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 9 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 1 godzinę temu, Roger napisał: 22:30 - pokaz sztuk walki Mutti vs Kali runda 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi