Opublikowano 19 listopada 20222 l No niezły raban. Ja nikogo z foruma nie poznaje poza zgredami, muchą na ścianie.
Opublikowano 19 listopada 20222 l W tej sali z turniejami jest 9 starć na 9 metrach kwadratowych, emocje gęste, chyba.
Opublikowano 19 listopada 20222 l W tej sali z turniejami jest 9 starć na 9 metrach kwadratowych, emocje gęste, chyba. To chodz do stolu z metal slugiem, akurat tu siedze
Opublikowano 19 listopada 20222 l Oglądam dwóch jutjuberow bo Myszaq widocznie nie dotarł, Kali tylko na komórce ze szpitala (?).
Opublikowano 19 listopada 20222 l 2 godziny temu, Smiti napisał: Niestety koszulki dla Ciebie nie mam… mówcie co chcecie, ale: legenda.
Opublikowano 19 listopada 20222 l Cześć. Potwierdzam to co pisał @ogqozo, ludzi jest dużo, niestety za dużo nawalonych, widziałem delikwentów, którzy już w kolejce ledwie stali na nogach. Nie rozumiem jak się można tak sponiewierać nawet nie w połowie imprezy tylko już na początku, może na odwagę musiały wypić piwniczaki, albo szkoda było na browara przy barze. Dla mnie to słabe, ale co kto lubi. Jestem z dziewczyną i nie chce mnie puścić do kibla bo się boi zostać sama, już paru do niej coś bełkotało. Średnio to widzę, jak jest dopiero przed 22, a wielu tam się nadaje do ułożenia jeden przy drugim i pilnowania aby się własnymi wymiotami nie zadławili. Zgredy na plus. Ogólnie nie sądziłem, że taka masa ludzi będzie, już nieważne, czy trzeźwych czy porobionych. @ogqozoJak jesteś sam lub szukasz towarzystwa do w miarę kulturalnego wypitku to daj znać na pw, chociaż byś mi dziewczyny popilnował chwilę, bo mi zaraz pęcherz rozsadzi, a kolejka do wc tragiczna. Stawiam browara!
Opublikowano 19 listopada 20222 l O kurna, zadanie na jeden z turniejów to "poderwij Monikę" mdr Poszło tak jak sobie wyobraźacie, nie było nic słuchać co oni tam mruczą do mikrofonu, ale nazbierało się ochotników
Opublikowano 19 listopada 20222 l 43 minuty temu, ogqozo napisał: Oglądam dwóch jutjuberow bo Myszaq widocznie nie dotarł, Kali tylko na komórce ze szpitala (?). Kali to ostatnio bardzo się postarzał, jakby zmagał się z jakąś poważną chorobą Mam nadzieję, że nic poważnego się z Nim nie dzieje.
Opublikowano 19 listopada 20222 l @Jontek80 masz więcej fotek tej Scanii? Widzę, że edytowałeś post, a teraz ludzie się dopominają.
Opublikowano 19 listopada 20222 l 13 minut temu, Grze(pipi) napisał: @Jontek80 masz więcej fotek tej Scanii? Widzę, że edytowałeś post, a teraz ludzie się dopominają. Myslalem ze nikogo to. Na zyczenie. Ta ciezarowke dostalem w kwietniu. To nowka z fabryki. Najnowszy model. Niskopodlogowa. Mozna regulowac zawieszenie z tylu i z przodu. Z 11 cm mozna ja obnizyc czy podniesc. W sumie z 25 cm jak nie wiecej. Ta 20 na tablicy czyli 2020 troche wczesniej jezdzilem plus starsza scania z manualem. Pierwsza to jeszcze przed naklejkami i rejestracja. Taka jaka przyszla po zabudowie.
Opublikowano 19 listopada 20222 l 2 godziny temu, Oskariat napisał: Cześć. Potwierdzam to co pisał @ogqozo, ludzi jest dużo, niestety za dużo nawalonych, widziałem delikwentów, którzy już w kolejce ledwie stali na nogach. Nie rozumiem jak się można tak sponiewierać nawet nie w połowie imprezy tylko już na początku, może na odwagę musiały wypić piwniczaki, albo szkoda było na browara przy barze. Dla mnie to słabe, ale co kto lubi. Jestem z dziewczyną i nie chce mnie puścić do kibla bo się boi zostać sama, już paru do niej coś bełkotało. Średnio to widzę, jak jest dopiero przed 22, a wielu tam się nadaje do ułożenia jeden przy drugim i pilnowania aby się własnymi wymiotami nie zadławili. Zgredy na plus. Ogólnie nie sądziłem, że taka masa ludzi będzie, już nieważne, czy trzeźwych czy porobionych. @ogqozoJak jesteś sam lub szukasz towarzystwa do w miarę kulturalnego wypitku to daj znać na pw, chociaż byś mi dziewczyny popilnował chwilę, bo mi zaraz pęcherz rozsadzi, a kolejka do wc tragiczna. Stawiam browara! Sorry, dopiero teraz widzę tego posta hehe. Tak to bym odpisał wtedy. Ogólnie jestem jeszcze. Miała być striptizerka o północy a leci muzyka z Chrono Triggera. Co jest bardziej podniecające ofkoz.
Opublikowano 19 listopada 20222 l 6 minut temu, ogqozo napisał: Sorry, dopiero teraz widzę tego posta hehe. Tak to bym odpisał wtedy. Ogólnie jestem jeszcze. Miała być striptizerka o północy a leci muzyka z Chrono Triggera. Co jest bardziej podniecające ofkoz. Idziesz po striptizerkę na fajkę? Przejściem na przeciwko głównej sali. Przybić piątkę.
Opublikowano 19 listopada 20222 l Ludzie robią masę zdjęć, będą na pewno wrzucać gdzieś. Ja niezbyt bo nic nie widać.
Opublikowano 19 listopada 20222 l Bedzie w cosplayu bayonetty? Ciekawe czy będzie umiała ustawiać nogi jak w gierce na za piętnaście trzecia
Opublikowano 19 listopada 20222 l Najbliżej cosplayu Bayonetty to jednak Monika. Striptizerka fajna, ale inaczej niż raperzy nic nie zrobiła pod motyw gierek wideo