Skocz do zawartości

EXTREME PARTY 2022!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Potwierdzam to co pisał @ogqozo, ludzi jest dużo, niestety za dużo nawalonych, widziałem delikwentów, którzy już w kolejce  ledwie stali na nogach. Nie rozumiem jak się można tak sponiewierać nawet nie w połowie imprezy tylko już na początku, może na odwagę musiały wypić piwniczaki, albo szkoda było na browara przy barze. Dla mnie to słabe, ale co kto lubi.

Jestem z dziewczyną i nie chce mnie puścić do kibla bo się boi zostać sama, już paru do niej coś bełkotało. Średnio to widzę, jak jest dopiero przed 22, a wielu tam się nadaje do ułożenia jeden przy drugim i pilnowania aby się własnymi wymiotami nie zadławili.

Zgredy na plus.

Ogólnie nie sądziłem, że taka masa ludzi będzie, już nieważne, czy trzeźwych czy porobionych.

@ogqozoJak jesteś sam lub szukasz towarzystwa do w miarę kulturalnego wypitku to daj znać na pw, chociaż byś mi dziewczyny popilnował chwilę, bo mi zaraz pęcherz rozsadzi, a kolejka do wc tragiczna. Stawiam browara!

• Plusik 1
  • Haha 1
  • beka z typa 2
  • WTF 1
Opublikowano

O kurna, zadanie na jeden z turniejów to "poderwij Monikę" mdr

Poszło tak jak sobie wyobraźacie, nie było nic słuchać co oni tam mruczą do mikrofonu, ale nazbierało się ochotników 

• Lubię! 2
Opublikowano
43 minuty temu, ogqozo napisał:

Oglądam dwóch jutjuberow bo Myszaq widocznie nie dotarł, Kali tylko na komórce ze szpitala (?).

Kali to ostatnio bardzo się postarzał, jakby zmagał się z jakąś poważną chorobą :/ Mam nadzieję, że nic poważnego się z Nim nie dzieje.

Opublikowano
13 minut temu, Grze(pipi) napisał:

@Jontek80 masz więcej fotek tej Scanii? Widzę, że edytowałeś post, a teraz ludzie się dopominają.

Myslalem ze nikogo to.

Na zyczenie.

Ta ciezarowke dostalem w kwietniu. To nowka z fabryki. Najnowszy model. Niskopodlogowa. Mozna regulowac zawieszenie z tylu i z przodu. Z 11 cm mozna ja obnizyc czy podniesc. W sumie z 25 cm jak nie wiecej. Ta 20 na tablicy czyli 2020 troche wczesniej jezdzilem plus starsza scania z manualem.

Pierwsza to jeszcze przed naklejkami i rejestracja. Taka jaka przyszla po zabudowie.

IMG-20220408-WA0002.thumb.jpg.bc8ea1e70840116db0194ed3df785c93.jpgIMG-20220413-WA0000.thumb.jpg.da953fd662443f05e26302a0e32000b4.jpgIMG-20220413-WA0001.thumb.jpg.11d94f32b20d3e345a84c465e577a924.jpgIMG-20220427-WA0008.thumb.jpeg.21586cc22deab9278917cff5ecee111b.jpeg

IMG-20220425-WA0004.jpg

• Plusik 1
  • Lubię! 1
  • Dzięki 1
  • Minusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Oskariat napisał:

Cześć. Potwierdzam to co pisał @ogqozo, ludzi jest dużo, niestety za dużo nawalonych, widziałem delikwentów, którzy już w kolejce  ledwie stali na nogach. Nie rozumiem jak się można tak sponiewierać nawet nie w połowie imprezy tylko już na początku, może na odwagę musiały wypić piwniczaki, albo szkoda było na browara przy barze. Dla mnie to słabe, ale co kto lubi.

Jestem z dziewczyną i nie chce mnie puścić do kibla bo się boi zostać sama, już paru do niej coś bełkotało. Średnio to widzę, jak jest dopiero przed 22, a wielu tam się nadaje do ułożenia jeden przy drugim i pilnowania aby się własnymi wymiotami nie zadławili.

Zgredy na plus.

Ogólnie nie sądziłem, że taka masa ludzi będzie, już nieważne, czy trzeźwych czy porobionych.

@ogqozoJak jesteś sam lub szukasz towarzystwa do w miarę kulturalnego wypitku to daj znać na pw, chociaż byś mi dziewczyny popilnował chwilę, bo mi zaraz pęcherz rozsadzi, a kolejka do wc tragiczna. Stawiam browara!

Sorry, dopiero teraz widzę tego posta hehe. Tak to bym odpisał wtedy. Ogólnie jestem jeszcze.

Miała być striptizerka o północy a leci muzyka z Chrono Triggera.

Co jest bardziej podniecające ofkoz.

Opublikowano
6 minut temu, ogqozo napisał:

Sorry, dopiero teraz widzę tego posta hehe. Tak to bym odpisał wtedy. Ogólnie jestem jeszcze.

Miała być striptizerka o północy a leci muzyka z Chrono Triggera.

Co jest bardziej podniecające ofkoz.

Idziesz po striptizerkę na fajkę? Przejściem na przeciwko głównej sali. Przybić piątkę.

Opublikowano

Najbliżej cosplayu Bayonetty to jednak Monika.

Striptizerka fajna, ale inaczej niż raperzy nic nie zrobiła pod motyw gierek wideo