ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 No niezły raban. Ja nikogo z foruma nie poznaje poza zgredami, muchą na ścianie. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 W tej sali z turniejami jest 9 starć na 9 metrach kwadratowych, emocje gęste, chyba. 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Szkoda ze Yanowi nikt nie dał znać. Ma blisko. 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 W tej sali z turniejami jest 9 starć na 9 metrach kwadratowych, emocje gęste, chyba. To chodz do stolu z metal slugiem, akurat tu siedze Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Oglądam dwóch jutjuberow bo Myszaq widocznie nie dotarł, Kali tylko na komórce ze szpitala (?). 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 2 godziny temu, Smiti napisał: Niestety koszulki dla Ciebie nie mam… mówcie co chcecie, ale: legenda. 1 Cytuj
Oskariat 2 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Cześć. Potwierdzam to co pisał @ogqozo, ludzi jest dużo, niestety za dużo nawalonych, widziałem delikwentów, którzy już w kolejce ledwie stali na nogach. Nie rozumiem jak się można tak sponiewierać nawet nie w połowie imprezy tylko już na początku, może na odwagę musiały wypić piwniczaki, albo szkoda było na browara przy barze. Dla mnie to słabe, ale co kto lubi. Jestem z dziewczyną i nie chce mnie puścić do kibla bo się boi zostać sama, już paru do niej coś bełkotało. Średnio to widzę, jak jest dopiero przed 22, a wielu tam się nadaje do ułożenia jeden przy drugim i pilnowania aby się własnymi wymiotami nie zadławili. Zgredy na plus. Ogólnie nie sądziłem, że taka masa ludzi będzie, już nieważne, czy trzeźwych czy porobionych. @ogqozoJak jesteś sam lub szukasz towarzystwa do w miarę kulturalnego wypitku to daj znać na pw, chociaż byś mi dziewczyny popilnował chwilę, bo mi zaraz pęcherz rozsadzi, a kolejka do wc tragiczna. Stawiam browara! 1 1 2 1 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 O kurna, zadanie na jeden z turniejów to "poderwij Monikę" mdr Poszło tak jak sobie wyobraźacie, nie było nic słuchać co oni tam mruczą do mikrofonu, ale nazbierało się ochotników 2 Cytuj
Szklarski 15 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 I żadnej relacji na żywo? Wincej zdjęć poproszę! Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 43 minuty temu, ogqozo napisał: Oglądam dwóch jutjuberow bo Myszaq widocznie nie dotarł, Kali tylko na komórce ze szpitala (?). Kali to ostatnio bardzo się postarzał, jakby zmagał się z jakąś poważną chorobą Mam nadzieję, że nic poważnego się z Nim nie dzieje. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Kali wygląda jak Les Claypool. 1 Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Dawajta jakieś zdjęcia. 1 Cytuj
Grze(pipi) 521 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 @Jontek80 masz więcej fotek tej Scanii? Widzę, że edytowałeś post, a teraz ludzie się dopominają. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 13 minut temu, Grze(pipi) napisał: @Jontek80 masz więcej fotek tej Scanii? Widzę, że edytowałeś post, a teraz ludzie się dopominają. Myslalem ze nikogo to. Na zyczenie. Ta ciezarowke dostalem w kwietniu. To nowka z fabryki. Najnowszy model. Niskopodlogowa. Mozna regulowac zawieszenie z tylu i z przodu. Z 11 cm mozna ja obnizyc czy podniesc. W sumie z 25 cm jak nie wiecej. Ta 20 na tablicy czyli 2020 troche wczesniej jezdzilem plus starsza scania z manualem. Pierwsza to jeszcze przed naklejkami i rejestracja. Taka jaka przyszla po zabudowie. 1 1 1 1 Cytuj
RoL 561 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 O kurwa, zaczęła się sesja S&M z Moniką Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 2 godziny temu, Oskariat napisał: Cześć. Potwierdzam to co pisał @ogqozo, ludzi jest dużo, niestety za dużo nawalonych, widziałem delikwentów, którzy już w kolejce ledwie stali na nogach. Nie rozumiem jak się można tak sponiewierać nawet nie w połowie imprezy tylko już na początku, może na odwagę musiały wypić piwniczaki, albo szkoda było na browara przy barze. Dla mnie to słabe, ale co kto lubi. Jestem z dziewczyną i nie chce mnie puścić do kibla bo się boi zostać sama, już paru do niej coś bełkotało. Średnio to widzę, jak jest dopiero przed 22, a wielu tam się nadaje do ułożenia jeden przy drugim i pilnowania aby się własnymi wymiotami nie zadławili. Zgredy na plus. Ogólnie nie sądziłem, że taka masa ludzi będzie, już nieważne, czy trzeźwych czy porobionych. @ogqozoJak jesteś sam lub szukasz towarzystwa do w miarę kulturalnego wypitku to daj znać na pw, chociaż byś mi dziewczyny popilnował chwilę, bo mi zaraz pęcherz rozsadzi, a kolejka do wc tragiczna. Stawiam browara! Sorry, dopiero teraz widzę tego posta hehe. Tak to bym odpisał wtedy. Ogólnie jestem jeszcze. Miała być striptizerka o północy a leci muzyka z Chrono Triggera. Co jest bardziej podniecające ofkoz. Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 6 minut temu, ogqozo napisał: Sorry, dopiero teraz widzę tego posta hehe. Tak to bym odpisał wtedy. Ogólnie jestem jeszcze. Miała być striptizerka o północy a leci muzyka z Chrono Triggera. Co jest bardziej podniecające ofkoz. Idziesz po striptizerkę na fajkę? Przejściem na przeciwko głównej sali. Przybić piątkę. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 To Cho. Czy striptizerka już jest? Nie ma jeszcze. Cytuj
czapa 674 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Dajcie jakieś zdjęcia pany, tylko nie Scanii 1 3 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Ludzie robią masę zdjęć, będą na pewno wrzucać gdzieś. Ja niezbyt bo nic nie widać. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Bedzie w cosplayu bayonetty? Ciekawe czy będzie umiała ustawiać nogi jak w gierce na za piętnaście trzecia Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 19 listopada 2022 Opublikowano 19 listopada 2022 Najbliżej cosplayu Bayonetty to jednak Monika. Striptizerka fajna, ale inaczej niż raperzy nic nie zrobiła pod motyw gierek wideo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi