Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Screeny w lepszej jakości

20220906_085421.jpg.08df41e1e09029174c156b180e06c144.jpg20220906_085418.jpg.d900dd06707a62cac80397a642be963e.jpg20220906_085416.jpg.c25064341e5e330caf56ab2e957a2dcf.jpg

Temat można przenieść do działu PS5, Sony opłaciło czasową ekskluzywność by gra nie wyszła na Xboxa

Opublikowano

Dobre te screeny. Jak tak będzie wyglądać gra, to jest to dobry prognostyk. 

12 godzin temu, Mejm napisał:

Silenty w ogole wyje.baly z cenami. Nawet ten crapowaty homecoming.

Sporo ciekawych tytułów z ery x360/ps3 tak poszło w górę. Takie mniej znane lollipop chainsaw na allegro zaczyna się od 200 zł w górę...

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Nowa odsłona pewnie będzie o młodej kobiecie szukającej swojej tożsamości seksualnej :)

Wątpię. Azja raczej nie bawi się w te lewicowie gierki.

Opublikowano
5 minutes ago, Wojtq said:

Podobno tak. Nie wiemy jednak jaki zespół kroi SH5, może Kojima Productions?

To ostatni zespół który miałby się tym zająć. Myślisz, że po anulowaniu poprzedniego projektu i odejściu z Konami Kojima jeszcze kiedykolwiek chciałby z nimi współpracować? Nie nie sądzę :)

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

To ostatni zespół który miałby się tym zająć. Myślisz, że po anulowaniu poprzedniego projektu i odejściu z Konami Kojima jeszcze kiedykolwiek chciałby z nimi współpracować? Nie nie sądzę :)

Myślę, że to jest biznes, a tutaj nie ma wrogów aż po grób. ;) 

Opublikowano
23 minuty temu, Wojtq napisał:

Zwłaszcza,że jeżeli między Kojima, a Konami pojawił się ktoś trzeci i powiedział, nie kłóćcie się, macie tu tira z dolarami, zróbmy to, a zarobimy wszyscy.

Opublikowano
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Godzinę temu, Wojtq napisał:

Do tego trzeba dodac ze projekt byl bardzo goraco przyjety jeszcze przed ukonczeniem kiedy nikt nie wiedzial z czym ma do czynienia. Pozniej okazalo sie ze to nowy Silent i wszystkich z butow wyje.balo :obama: moze kiedys :ohboy:

Opublikowano (edytowane)

Co prawda temat o remakeu, ale ostatnio gadaliśmy tu o SH2 EE, tu fajne porównanie na zachętę jak ktoś jeszcze nie próbował tego moda (tylko trochę niepotrzebnie koleś w EE wyłączył w opcjach film grain, bo jest aż za "czysto", z film grainem jest lepszy sajlentowy vibe). Swoją drogą nawet nie wiedziałem, że to HD Collection to takie gówno.

Edytowane przez tjery
Opublikowano
W dniu 5.09.2022 o 20:22, Bzduras napisał:

Na Xboxie wyszło najpierw DC z tym dodatkowym scenariuszem i było tylko w zwykłym wydaniu, potem dostało port na PS2 i chyba od razu wskoczyło do platyny. @Hoipolloipewnie wie, ale zanim tu wejdzie to już pewnie wydadzą remake trójki i czwórki.

Tak jak piszesz Zbyszek, niestety moje serduszko krwawi jak mam w kolekcji jedna jedyną platynę, ale co zrobić jak tylko w tym wydaniu wyszło, a szkoda :>

• Smutny 1
Opublikowano
W dniu 13.09.2022 o 09:10, tjery napisał:

Co prawda temat o remakeu, ale ostatnio gadaliśmy tu o SH2 EE, tu fajne porównanie na zachętę jak ktoś jeszcze nie próbował tego moda (tylko trochę niepotrzebnie koleś w EE wyłączył w opcjach film grain, bo jest aż za "czysto", z film grainem jest lepszy sajlentowy vibe). Swoją drogą nawet nie wiedziałem, że to HD Collection to takie gówno.

Bardzo polecam moda, zwłaszcza, że jest banalny w instalacji. Obecnie najlepsza opcja do zagrania w SH2 w godnych warunkach:)