Skocz do zawartości

Silent Hill 2 Remake

Featured Replies

Opublikowano

Ktos sie orientuje ile jutrzejszy pokaz bedzie trwal: 15, 20min czy moze cos dluzszego :Aloy_cool1:

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Wyświetleń 248,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• BEZSPOJLEROWA OPINIA SPOCEŃCA SZERMAKA POD WIĘKSZĄ PODJARKE: Ukończyłem Wybór poziomu trudności Hard/Hard to był strzał w dziesiątke, było mocno Survivalowo, endurance szedł pełną parą pr

• Dobra, możemy zamykać temat - jakiś insajder podzielił się wyciekiem screena, na którym widać zmiany wprowadzone przez bluberów  Kurwa, miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle. Wrzucam w spoiler, ż

• 69 zł za playable teaser  Was trzeba ruchać i się nie zastanawiać.

Opublikowano

21 minut i 37 sekund.

Opublikowano

Marzy mi się ten Silent Hill: Short Message do pobrania po pokazie xD Jak zaczęli nad nim prace w 2019 to by może dali radę na jutro :D Reszta pewnie FALL 2024 :reggie:

Opublikowano
  W dniu 18.10.2022 o 08:51, MEVEK napisał(a):

Ktos sie orientuje ile jutrzejszy pokaz bedzie trwal: 15, 20min czy moze cos dluzszego :Aloy_cool1:

Nie wiadomo, ja jestem bardziej ciekawy, czy będzie to dwójka, czy zupełnie nowa część, bo z przecieków wynika, że w produkcji jest kilka SH.

Opublikowano

Dlatego pytam. Po dlugosci moznaby wywnioskowac czy traktowac to powaznie bo nie powiem oczekiwania to ja mam.

Opublikowano

Za dużo napisałem, po prostu jutro enjoy the show :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

nic ciekawego, ze niby trailer 3 min, wychodzi za rok, a bohater bedzie mial krotki zarost

Opublikowano

Insajder na poziomie srajta

Opublikowano

Forumkowi nie dogodzisz, uwaga gry nie będzie w Xbox game pass, więc niektórzy i tak nie zagrają :choragiewka:

Opublikowano

Dobra, dobra, też się na twitterze zgubiłem xd

Opublikowano

Jak James wyjdzie z kibla to w końcu młodzież zobaczy nextgena na tej generacji :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jakby co to minus na otrzeźwienie, nie berz tego do siebie.

Opublikowano

Dałem plusa dla wyrównania bo jednak dużo w tym prawdy co napisał.

Opublikowano
  W dniu 18.10.2022 o 19:10, Bzduras napisał(a):

Jakby co to minus na otrzeźwienie, nie berz tego do siebie.

Na otrzeźwienie?

Na minusy zasługują osoby bez dystansu, więc choć zasługujesz nie zrewanżuje się ;)

Opublikowano

To masz na wyrównanie plusa i jesteśmy na zero.

Opublikowano
Pokaż ukrytą zawartość

Napisałbym Wam ile godzin zostało do pokazu, ale nie mogę :dafuq:

Edytowane przez Szermac

Opublikowano
  Cytat

-They're releasing the original SH2 alongside the remake

Jeśli to prawda to remake może sobie być i ekskluzywny na Gejmboja jak dla mnie :fsg: SH2 do biblioteczki na gogu i dziękuję, więcej do szczęścia nie potrzebuję.

Opublikowano

Nieistotne na czym to będzie. Ważne że w ogóle wychodzi i byłoby miło jakby tego nie zjebali.